• fortkiller

    Ahoj, nevim presne jak to vysvetlit, ale nekomu se to treba taky stalo :-) No takze, kdyz roztocim zadni kolo, tak jakoby skace a neni to plastem, kdyz se kouknu na kazetu, tak se jakoby vlni, jako kdyz na ni je osma, ale je nova, myslel jsem si ze je to treba ramem, ale zkousel jsem to na jinem ramu a delalo to to same, nevite nekdo, jestli budu muset menit naboj, nebo staci treba jen rychloupinak? Ten doma nemam, takze jsem to nezkousel. A kdyz se kolo toci, tak „skace“ i kotouc.

    Tak kdyby nekdo vedel, budu rad :-)

    0 0
    • Smazaný účet  

      Kazeta smajda nejspise proto, ze mas ohlou osu zadniho naboje. Kotouc bude krive vystrihnuty(kruz­nice na ktere jsou diry pro uchyceni neni soustredna s vnejsi kruznici kotouce.

      Skace ti pri roztoceni i rafek, nebo jenom plast?

      0 0
    • Daf  

      Skákající ráfek je buď špatně vycentrovaný, nebo bouchnutý. V tom druhém případě pomůže jen výměna. Šmajdající kazeta je celkem běžný jev. Více, či mémě šmajdají skoro všechny kazety. Podle mě je to dáno určitou nepřesností při výrobě. Na funkci to nemá vliv. Já bych to neřešil.

      0 0
    • The_Trooper  

      Přesně tento problém jsem vypozoroval i u mě. Asi hodinu si hraji s dotažením kónusu v náboji nechal jsem tam minimální vůli kterou ani rychloupínák nevymezí. Každopádně se mi kazeta při roztočení taky vlní s ní u kotouč v radilním směru. Myslím si že to minimální vlnění není na závadu…

      0 0
    • hradman  

      trochu se zapojím do debaty.

      Mě taky šmajdá kazeta a chtěl jsem se zeptat co s tím. vyměnil jsem osku a dělá to méně, mohla by být nějakým způsobem poškozená i tou předchozí ohlou oskou nába? Jak je možné že se ta oska ohne? napadá mě dotažení konusů ale nevím jak velký to má vliv. Děkuju za případné odpovědi

      0 0
      • Mamut  

        Co s tym?

        ****** sa na to. Dokym to jazdi…

        0 0
        • hradman  

          no jo ale štve mě to…spíš bych chtěl znát příčinu.

          0 0
          • Hornet  

            Mozu byt nerovnomerne vydrate(vysmajdane) konusy, ohnuta oska vytlacila na jednej strane hlbsi zarez, preto sa aj kazeta kyve zo strany na stranu pri roztoceni kola.

            0 0
          • Rychlej turista  

            jezdi v noci a je po problému :-)

            0 0
          • Mamut  

            Ak je poskodeny naboj, tak aj tak jedine, co mozes spravit je vymena. Ktora je ale zbytocna, ak jedinou vadou je „plavanie“ kazety. Ucelom naboja a kazety je prenasat silu a umoznovat pohyb bez nejakych extremnych strat. Ucelom nie je „neplavat“. Takze bud rad, ze to funguje a jazdi. Az sa to rozbije, tak vymenis potom.

            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.