Problém s PC - total off topic

8 nepřečtených
  • gemini

    Ahojte všichni.Vidím, že mezi bikery je i spousta odborníků na PC, tak mi možná poradíte.Před měsícem jsem koupil PC sestavu s LCD monitorem ACER (tuším s označením 1975) a právě monitor je předmětem problému. Potíž spočívá v tom, že se mi během provozu po nějaké době jakoby na 2–3 sekundy vypne, pak naskočí logo Acer a potom se zase zobrazí to, v čem zrovna dělám. Podotýkám, že i v době plného vytížení. Netušíte, v čem je chyba?? Myslíte, že to může být v nastavení, nebo je to chyba monitoru, popř. PC? jsem naprostý laik, ale nechci to jít reklamovat, ať nejsem jak trubka, která tahá celou sestavu do obchodu kvůli p......ě. Díky za jakýkoliv náror. Biku zdar!

    0 0
    • orca  

      začni tím nejjednodušším a to jsou kontakty odpojit a znova zapojit – zní to laicky ale čsto je v tom problém…

      0 0
    • fousek  

      Jak rika Orca spatnej dotek zdrojovyho kabelu, zakvedlat s nim, pokud to nepomuze prostrikout kontaktolem a pokud to nepomuze zkusit vymenit kabel a pokud ani to nepomuze poslat na reklamaci, nejspis studenak na tistaku.

      0 0
      • gemini  

        To jsem zkoušel. Kontaktama to asi nebude. Ještě mi prosím zkuste vysvětlit, co je studeňák. Jsem opravdu laik a elektru rozumím hoooodně málo.K reklamaci mám tedy odnést celou sestavu, nebo jen monitor.

        0 0
        • Jarous1  

          Abys vyloučil chybu, tak bych to ještě vyzkoušel s jiným PC… Pokud to bude zlobit i jinde, tak je na reklamačku ten monitor…

          0 0
    • pos3k  

      pokud to dela kdyz delas a pak se niceho nedotknes a naskoci to tak bych videl problem nekde v kabelazi (jak do zdroj a dat v monitoru a datovy do pc) Pokud se to stane a naskoci to kdyz kliknes do klavesy ci mysi atd tak to muze byt sporic, ci vypnuti monitoru. Pokud netusis tak se jukni klikem na plochu – vlastnosti-sporic obrazovky ( nastaveni minut sporice, vyber tema atd) plus pak jeste na stejne zalozce dole – napajeni -moznosti napajeni -schemata nastaveni napajeni-vypnout monitor (nikdy, 1 min, 2 min atd), Pro jistotu zkontrolovat jestli neni nastaveni sleep mode v nastaveni monitoru.

      0 0
      • gemini  

        Jo, to zkusím. Alespoň se teda pokusím.Jen mě zaráží, že to dělá vždycky až po delší době – 3 a více hodin provozu.Jako by se přehřál a chtěl si oddechnout:-)No uvidíme,zítra ho vezmu do práce na zkoušku. Když tak ho vyreklamuju.To zase bude story. Jinak díky všem za radu.

        0 0
    • dieegoo  

      Pripoj jine pc, abys vyloucil problemy s grafickou kartou. Jinak bych sel rovnou reklamovat, bez nakupovani kabelu… ten by ti meli obstarat oni, pokud je vadny.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.