Problem s brzdami Avid elixir R sl

20 nepřečtených
  • lacisx1

    Zdravim, mam brzdy Avid Elixir R sl a vcera mi dosli zo specializovaneho servisu, bol tam vraj problem,ze mi tipek z mojho servisu vraj napustil do prednej brzdy zly oej a ten to cele rozleptal..(tipek zo servisu tvrdi,ze on to nespravil,ze niekto, kto mi menil olej predtym, co bol rok dozadu)brzda ficala bez problemov, dokym nevosli do mojho servisu, je nieco take mozne? Poradte ako to vyriesit.

    Bolo mi povedane,ze si mam kupit kompletne novu packu na prednu brzdu.lava strana.., ale tu neviem zohnat.. nejaka rady prosim.. dik

    0 0
    • Vilém  

      Na Avid existuji servisni kity, to by mohlo stacit.

      0 0
      • lacisx1  

        Nazdar.mozes blizsie popisat, co si tym myslel ? tym servis kitom?

        0 0
    • kravjec  

      pokud ti je někdo plnil olejem tak je můžeš zahodit komplet

      0 0
      • lacisx1  

        preco? co sa tam moze pokazit?

        0 0
        • kubad  

          všechny těsnění + práce je cena vyšší než nové brzdy

          0 0
        • Raada  

          Nepatri tam olej, ale brzdova kapalina…

          0 0
          • lacisx1  

            Preto sa mne nechce s s tym stracat cas, nastavovanim a menenim kvapalin.. veril som specializovanemu servisu a tak sa mi to výpomstilo. zaplatil som za opravu nie male prachy a este si musim kupit novu brzdu… takze tak.. dik za rady a prispevky. Som zvedavy, co mi navrhnu zo servisu.. ale asi nic dobre.. pekny vikend..

            0 0
            • Raada  

              Pockej – to jako myslis vazne, ze v servisu ti do tvy Avidacky brzdy daly mineralni olej? Ja to povazoval za preklep…

              Je to preci uvedeno vsude na te brzde, ze tam patri brzdova kapalina. Olej se dava treba do Shimano brzd. Co to je za servis? To videli prvne hydraulickou brzdu?

              0 0
            • Ruprt2  

              Jaký projev ta brzda po takto slavném servisu měla?

              0 0
              • lacisx1  

                ona brzdila vytecne.. len bol problem so stalym nastavovanim.. ja som rozdiel necitil.. podla mna ta brzda ma perfetkny brzdny ucinok, ja som tam rozdiel necitil.. ale je tam dalsia alternativa..lebo tipek v servise zistil, ze nieco nieje v poriadku, az ked mu neslo natlacit novu kvapalinu do trubiek.. potom to poslal do specializovaneho servisu v Amsterdame. Inak je to servis v Holandsku.. takze ma pekne vyslo draho odvzdusnenie.

                0 0
                • kravjec  

                  Tomu se rika servis za vsechny prachy :))nejde mi to tak to posleme do holandska fakt dobry asi by jsi tu mel napsat jmeno toho servisu

                  0 0
                  • lacisx1  

                    no to,ze mi menili kvapalinu v 2 servisoch. v jednom som nebol spokojny, tak som zmenil, a teraz sa obaja obvinuju,ze oni to nespravili.. Je to servis v Goore. Tam neodporucam ist, podla mna to tam dokafrali. To, ze kazdy moze spravit chybu, len tazko dokazat, kto to bol.

                    0 0
      • Extremist  

        Jinak, pokud ti muzu poradit, tak repas se nevyplati. Kup si radeji nove 780 od Shimana a budes spokojeny.

        0 0
    • Smazaný účet  

      pokud tam olej byl delsi dobu, tka je brzda na vyhozeni…odesly tesneni a resenim je koupit celou novou bo servisni kit stoji docela vatu…sady tesneni maji treba na www.chainreactioncycles.com … pohledej tam… nevim zda maji i do paky…jinak cyklozitny by mit mohl, dobnou mu napis maila…

      0 0
      • lacisx1  

        nasiel som na nemeckej strankehttp://www­.bike-discount.de/shop/k61­5/a77668/lever-internals-service-kit-elixir-cr-r-5.html?mfid=3 , takze doprava do Holandska nemoze byt velmi draha.. takze je tam nieco take. skusim to opravit.. a potom sa uvidi.. nestoji to az tak vela. som zvedavy.. lebo fakt neviem, co s tou brzdou.. aspon ju spojazdnit ako nahradnu v pripade nudze.. fuuu uvidi sa.

        0 0
      • McBlacky  

        jakmile se avid jednou posere, je potřeba ho bohužel zahodit. Kompletní repase se vyplatí až u nejdražších modelů do 1,2,3,4,5 elixiru o tom nemá smysl uvažovat, od 7 podle provedení.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.