Pro Milana1 (ostatní prosím pokud možno jen ke čtení, předem děkuji)

61 nepřečtených
  • fík

    předem se Tobě i ostatním omlouvám, ale mohl by jsi mně, nebo raději nám všem, prosím Tě tu definici Citlivost vidlice není nijak veliký problém a je to jednoduchý základ výkladu. formulovat tak, aby tam místo toho slova není bylo např. je, neboť takto definovanou citlivost mám velký problém pochopit, předem Ti děkuji

    P.S.1: A nevíš náhodou prosím Tě do jaké role jsem se dávno dosadil?

    P.S.2: Dávám to sem proto, abych se nepřipravil o jedin(ečn)ou možnost přispět do " Citlivost vidlice – definice (1/16) milan1 Tech. rady"

    0 0
    • milan1  

      A víš že tohle je moc podnětný příspěvek? Ukážeme si, jak dopadá to divadlo, když se změní role. Tímhle tě uvádím na scénu ty a máš konečně taky možnost předvést, co v tobě skutečně je. Téma a definice citlivosti byla vlastně prvním dějstvím a je v threadu celkem vše slušně vysvětleno, pokud jsi to nepostřehl? Thread byl založen proto aby se ukázalo jestli jsou schopni rozumní jezdci dohodnout se na definici citlivosti. No a v tomhle thread vypovídá zcela jasně. Jsou schopni, a jsou to opět ti, co něco přinášejí. Definice tam je u každého rozumného zcela správná. Jak jsem ale psal, tak diváci sami většinou těžko dovedou scénu ke zdárnému konci, protože vstupují zcela nerozumě do děje. První jednání definice tedy skončilo a tys to stále nepoznal. Posunu tě tedy do dějství druhého, které mělo následovat, ty ho zatím nevidíš a tak ti napovím.

      Druhé jednání má název

      JAK TU CITLIVOST ZMĚŘIT ?

      Chtěl jsi abych tě zařadil a tak tě řadím k těm co by měli s tebou teď vystupovat a objasňovat to druhé dějství, jistě ti rádi pomohou tito a kdybych někoho opoměl, tak on se jistě přihlásí. pierre 13 pit prodi petebike ddd-andy Trojci Dějství druhé je zcela ve Vaší režii a kdyby nebylo dostatek sil k vyřešení, atk jistě rád zaskočí každý z dalších velice přínosných lidí jako Apache 6000 Ivaneck pegal

      a podobní

      Prosím Vás všechny jmenované, uakažte jak je Vám křivděno, když Vás nechtějí pustit ke slovu a vy se tak rádi derete na technickou scénu.

      Kdyby se Vám to nelíbilo, tak tohle Vám svojí aktivitou zajistil Fík a na mě nechoďte s žádostmi o vysvětlování.

      Ukažte konečně co ve Vás dřímá.

      0 0
      • Tomcat  

        Teda jsem uražen páč jsem nebyl přizván do žádného dějství, Protože v seznamu nejsem a těm podobným podobný nejsem páč jsem unikát.

        0 0
      • Honza729  

        Milane, kde mas sveho oblibence Cabbageho ?

        0 0
        • Modrásek  

          Pánové, co to tady rozjíždíte za kastovní systém?

          0 0
          • Modrásek  

            Jejej, měla bych si nějak osvěžit řazení příspěvků :)

            0 0
          • favorit.  

            probiha deleni na ZABAVNIKY (to jsou mmj lidi z Milanovo seznamu, ale bohuzel tam nejsou vsichni), slusny lidi (to je treba Milan) a ty ostatni (to jsi treba ty :-))))

            0 0
            • Modrásek  

              Tak já jsem ostatní :-D To si budu pamatovat.. Co je to zábavník? A kdo je normální?

              0 0
      • pit  

        Sice si ma zaradil do svojho zoznamu, aj ked vo svojich par prispevkoch ohladom vidlic som len vyslovoval svoj nazor – na co som aj v skoro kazdom prispevku upozornil, ale nevadi… Rozhodne vsak teraz nepisem preto, zeby som sa citil tebou nejako ukrivdeny. Vobec ta nepoznam (ty mna asi ano, ked si ma obsadil do predstavenia…) a ani ma nezaujimas, svoj nazor som si na teba za poslednych par dni vytvoril. Myslim, ze ako clovek to mas/budes mat v zivote dost tazke (vsade okolo teba su spiklenci)…ale nezufaj – staci vyhladat odbornu pomoc.

        0 0
      • Pierre 13  

        Nevím co si mám myslet o tom, že jsem se v tomto seznamu objevil na prvním místě, ale co se dá dělat. Nicméně, je tento thread opravdu vhodný k probírání zmíněné otázky?

        0 0
      • ddd - andy  

        Jsem se teda kouknul a ve me nic nedrima. Mozna jen prakticky zkusenosti z vice nez 10ti ruznych vidlic co jsem vozil nekolik sezon v profi XC, maratonech, kritasech (Prazsky schody atd.) par dalsich vidlic na DH a FR opet v zavodech. V bahne, vedrech, mrazech. Stovky hodin.
        Takze, s laskoavym svolenim, snad by se dalo mluvit o tech praktickych zkusenostech. Co?

        0 0
      • Radek Broz  

        Měl bych do tebe začít trošku šít, nějak se poslední dobou neobjevuju na tvých seznamech nežádoucích…

        0 0
        • navikin  

          Chybí nás víc, ono to ale vůbec nemělo smysl reagovat. Já jsem se už snad rok vyhýbal těm moudrostem M1 ať už reagoval na cokoliv a jakkoliv (99,9%nepřiměřeně) – ale ta laxnost se mi taky vymstila – on na mne zapomněl!

          0 0
      • prodi  

        jsem hrdý, že jsem na seznamu s petem a andym…:)

        0 0
      • easyrider  

        Dunkyžalky a co jááááá? Dunky žalky a co jáááááá… :-(

        0 0
      • petebike  

        Dobre ty !

        a ja se ptam !

        CO JE TO ZA CLOVEKA ????!!!!

        0 0
        • prodi  

          nemůžu se zbavit dojmu, že jednou rukou píše na klávesnici a druhou si to u toho dělá.....

          0 0
      • fík  

        potvrzuji přečtení

        0 0
    • ivaneck  

      myslim, ze uz je nam vsem jasne, ze milan1 zaklada tuny „uzitecnych threadu“, kde si hraje ta sva divadla, ale definici citlivosti vyslovit NEDOKAZE, ac k tomu byl minimalne petkrat primo vyzvan. Myslim, ze se pouze zviditelnuje…

      0 0
      • Honza729  

        Aniz bych se chtel kohokoliv zastavat.......kdo je zakladatel tohoto threadu ? A kdo toho minuleho ? Milan to neni…

        0 0
        • roud  

          Mno i když to neni on tak mu tu byla slušně položená otázka na kterou napsal hezkej sloh ale neodpověděl na ni … :O(

          0 0
          • Honza729  

            V tom souhlasim, ale neoznacil bych ho zrovna za generatora threadu. :-) Spis za generatora poblemu :-)

            0 0
        • ivaneck  

          mas pravdu, ze tento konkretni nezalozil on. Ale on neodpovedel ani v tom svem vlastnim „radobymodero­vanem“. Je to proste vejtaha, kdyz necha ostatni odpovidat a jenom drzkuje, ze to vsichni maji spatne a sam nedokaze rict, jak by to melo byt podle nej. Je to vlastne tak trochu politik. Pro ty, kdo necetli vsechno kolem citlivosti, bych to obrazne shrnul:

          Otazka na milan1: Jak bys definoval citlivost vidlice? odpoved milan1: To je naprosto drza otazka, je videt, ze jsi budizknicemu, nic nevis, nicemu nerozumis, rozvracis spolecnost a kazis svet, jsi lidsky povl...... … tuny blabolu bez informace …

          0 0
    • Krys  

      Ešte by to chcelo thread s anketou, o tom aké má Milan1 číslo topánok, prípadne ešte niekoľko samostatných threadov o rôznych aspektoch Milanovho života. Threadov o Milanovi nie je nikdy dosť. Bez threadov o Milanovi to nie je skutočné a pravé BF. A v duchu návrhov na rôzne obmedzovacie pravidlá na BF by som navrhol ADMINovi, aby zakázal založiť thread, v ktorého názve sa nenachádza slovo Milan.

      0 0
      • ota  

        no mě by zajímalo, jakou vozí vidlici/vidlice/.

        0 0
        • Honza729  

          pevnou :-)

          0 0
          • roud  

            To by chtělo graf :O)

            0 0
            • roud  

              musim si rejpnout :O) snad je správně :O)

              0 0
              • ota  

                já se ptal vážně. v těhle threadech něco zlehčovat není vůbec sranda:).takže do nich nepřispívám, ale toto mě náhodou zajímá.

                0 0
                • roud  

                  Jj promiň… popravdě taky by mě docela zajímalo co vozí za vidli :o) jestli má něco upravovanýho nebo jestli vozí obyč seriovku a nerejpe se v ní :O)

                  0 0
              • ivaneck  

                fiiiha, ta citlivost na zacatku zdvihu :))

                0 0
    • RADO77  

      Přiznám se, že na „sousední“ thread na Téma Milan ani jiné, jemu podobné nečetl, neb na to nemám čas. Hádání se o nějaké rádoby definice je pro mě ztráta času. Důležitý je výsledek. Pro mne je určující, že mi Milan poladil 2 vidlice (Marzochu MX Comp a REBU). Obě vidlice jsou po tomto tuningu úplně někde jinde (u Marzochy je ten skok výraznější). Dříve jsem si myslel, že „závodní“ vidle musí být tvrdá. Poté co jsem projel několik maratonů po Milanově tuningu jsem tuto blbou myšlenku navždy opustil. Čím sametovější vidle, tím víc jsi na dlouhém maratonu odpočatější. Silovou jízdu nebo silnici řeší lock. Po této zkušenosti jsem Milana doporučil ještě dvěma svým kamarádům a oba jsou nadmíru spokojeni. Na jaro si od Milana vezmu nějakou upravenou Suntorku pro ženu, protože jsem si jednu upravenou u něj projel a taky byla super.

      Milan podle mne prostě umí a z toho titulu si podle mne může dovolit říci ledacos a nemusí se klepat co na to ostatní. Zkoušení ho na nějakých definicích od frajerů, kteří si nejspíše doma párkrát rozebrali svoji vidli a přečetli pár článků na netu je z mého pohledu úsměvné. Toť můj názor.

      0 0
      • milan1  

        Díky moc Rado. Tohle všechno má tady pěkně vygradovanou historii ale stačí se už podívat jenom na zdejší reakce a bude vše dostatečně jasné. Tak jako s mnoha dalšími se spolu známe z osobního setkání. Z této krátké komunikace je mi zcela jasné, že si dokazuješ cokoliv jenom před sebou a že jsi v tom dle mě velmi úspěšný. A to ti dává pohodu a klid. Pokud bych měl cokoliv závidět právě tobě, tak by toho bylo jistě hodně ale nevím, proč bych to měl dělat? Jsem prostě rád, že jsem tě poznal a stejné to bývá i s mnoha dalšími. Téma na hovor založené na jednom společném zájmu vždy spojí. To ale není případ většiny která se realizuje zde. Někteří se holt musí předvést s tím, co jediné umí a to je vidět zde velmi dobře.

        0 0
      • pit  

        To, ze nieco o vidliciach zrejme vie mu nikto neberie…Problem vznikol uplne niekde inde. Dotycny milan1 zrejme nepochopil, ze tato stranka je FORUM pre ludi,ktori sa v hocijakej miere venuju/zaujimaju o cyklistiku ako taku. Preto sa tu vyskytuju aj na technicke temy rozne prispevky – od tych fundovanych az po laicke alebo az prostoduche… Ale to je podla mna v poriadku, ved potom by to asi nebolo forum, nie? Ovsem kedykolvek sa vyskytlo nejake vlakno na temu vidlic – o chvilu uz tam bol milan1 – to by bolo este OK. Ale beda ak niekto nesuhlasil s jeho nazorom – vtedy sa zacal kolotoc vrcholne arogantnych odpovedi a neskor aj urazok zabalenych do roznych synonym, inotajov, parafraz divadelnych predstaveni atd. Potom sa nemoze predsa cudovat a citit sa prenasledovanym, ked mu to niekto zacne oplacat rovnako alebo aj horsie…Podotykam, ze toto je len moj osobny nazor na horuce temy poslednych dni, pisem to dobrovolne – nikto ma k tomu nenutil, ani nie som v ziadnom spolku tajnych spiklencov, ktori pisu vyhrazne maily zakaznikom milana1…HOWGH

        0 0
        • kojot  

          moje rec!!

          0 0
        • favorit.  

          100% souhlas snad si to precte i Milan a jini jemu podobni a konecne pochopi, o co jde.

          0 0
        • cabbage  

          Nejseš první kdo mu to píše, zatím přenos informace vždy někde uváznul..

          0 0
        • prodi  

          máš naprostou pravdu, on to však nikdy nepochopí…

          0 0
        • apache6000  

          souhlasim se vsim co muze milana 1 urazit :-)

          0 0
          • cabbage  

            to může být i konkrétně položená otázka technického rázu:o)

            0 0
            • apache6000  

              samozdrejme:-) pres vidlice jsem ja machr.tet jsem si menil olej a musel jsem vidlici poslat do servisu.

              0 0
        • petebike  

          dobre ty ! tohle je presne tak jak to je, ted otazka jak se s tim tento clovek popere :-)

          0 0
        • Radek Broz  

          Myslim, že to opravdu hodně lidí vidí stejně.

          V Milanových očích jsme ale jakýsi spiklenci, nazývaní zábavníci, a řízeni kýmsi. Jsme součástkami v obrovském soukolí globálního spiknutí proti němu. Hnáni vědomím vlastní neznalosti rozdílu mezi kompresí a stlačením, neznalosti bezchybné dogmatické definice citlivosti, neschopností nalézt odpověď na jednoznačnou jednoduchou otázku nejprve vlastní dedukcí, než budeme odpovědi od NĚHO hodni a neochotou zanést křivku do soustavy souřadnic usedáme k počítačům po celém světě s jediným cílem – soustavně podrývat autoritu největšího pružícího guru.

          0 0
      • Pierre 13  

        Jestli ty nepatříš k těm spiklencům, co tady Milanovi1 dělají reklamu! Přiznej se!

        0 0
        • Honza729  

          Ale vypada jako Zabavnik, ne ?

          0 0
          • ota  

            náhodou, na slovo zábavník mi nesahejte.vždycky když ho tu čtu, vzpomenu si na seriál F.L.Věk a v něm samozvaného jazykovědce v podání J.Sováka,kterak vymýšlel nová česká slova.zde konkrétně podoba s: student = knihozpytník.

            0 0
            • la-da  

              Z toho si pamatuju jen „Sestromuž vůbec nepřikládá!“

              0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.