• dagoun

    Ahoj, „Příbramáci“, ale i ostatní. Dávejte sem info když se půjdete projet a nebudete mít s kým. Stačí datum, místo, čas a předpokládaná trasa. Určitě se dá vždy pár lidí dohromady. Pří­bramsko mám už docela projetý a těžko vymějšlim nový trasy, tak třeba příště zrovna dáme tu vaší.    

    0 0
    • Milan.11111  

      Čusík

      oživím vlákno

      Přistěhovali jsme se do Příbrami a začínám jezdit na kole tak kdyby nějaká vyjížďka rád se přidám :)

      0 0
    • Radez  

      Dá se jet z Příbrami na Tok? Nebo aspoň někde k těm bunkrům, jak byly v Obecné škole?

      Nebo jen pod palbou ákáček.

      0 0
      • marios  

        Většinou bez problémů, jen někdy ve všední den jsou střelby a potom je oblast uzavřená. Tok se nechá dobýt ze dvou směrů-buď přes Kozičín a Pilskou vodní nádrž, nebo od Obecnice.

        0 0
    • pepan_kladno  

      Ahoj, kdyby bylo zitra nejak obstojne tak chci jet Kladno – Sedlcany. Kdyby se chtel nekdo kus svezt, tak se muzem domluvit. Muzete mi napsat treba na mail. Pojedu na silnicce cca kolem 11:00 z kladna.

      0 0
    • matak  

      Koukal jsem že má být sobota i neděle celkem slušná ⇒ kolo bude jasná volba. Sobota, MTB, trochu asfaltu, trochu šotolu, trochu po lese, nic náročnýho (nahoru a dolu jak jinak), trasa se dá libovolně upravovat dle kondice a nálady, kdo bude mít náladu a čas odjezd z Nádražní ulice (ty paneláky vedle budovy O2) ve 12hod, přes „Ryneček“, Pražskou, okolo Hvězdičky.. a pak už jen kam mě kolo povede. Když se někdo přidá, budu jedině rád )).

      0 0
    • matak  

      Kdo se přidá na pohodovou vyjížďku?:

      NEDĚLE 10.6.2012 9:15 hod

      Tak konec lenošení, v neděli opět vyrážíme. Oprašte své oře a jako obvykle Vás čekám v hojném počtu na parkovišti před prodejnou Cyklo. (u vchodu do OD Stavus)

      Trasa ??? – zkoušel jsem na stránkách www.cyklo-drabek.cz navrhnout trasu a taky požádal o nějaký nápad kam vyrazit…no, podle ohlasu nápady zřejmě nejsou a tak se domluvíme před odjezdem. (jako obvykle, závodnické ambice nechte doma…budeme se kochat :-))

      Délka trasy cca 40–50km (ničeho se nelekejte, jedeme v klídku, pomalu…cílem vyjížďky je si ji užít, ne jen přežít :-) :-)).

      Spoléhám na to, že přijdete v hojném počtu a vezmete sebou i své známé, kamarády…

      !!!!!!!!!Šíření této zprávy DOPORUČENO!!!!!!!!!

      www.cyklo-drabek.cz

      0 0
    • Rapson  

      Tak já se chystám v pondělí dopoledne na silničku , z příbramě směr beroum karlštejn apod cca 100–120km. Jestli se chce někdo přidat rád uvítám . Startuju od nemocnice ve staráči, k domluvě přikládám mail. jan.rapsa@gmail.com

      0 0
    • matak  

      NOVOROČNÍ VYJÍŽĎKA !!!

      1.1.2013 – v klídku pospíme, dáme lehký oběd a ve 13:15 hod Vás všechny očekávám na parkovišti před prodejnou. Žádné obavy, nečeká nás žádný závod, ale společné zahájení Nového roku v sedlech svých kol :-).

      Kam se pojede?…a není to jedno???…domluvíme se :-).

      Sraz 1.1.2013 – 13.15 hod – jako obvykle parkoviště před prodejnou Cyklo – OD Stavus (mezi OBI a Tesco)

      Více zde: http://www.cyklo-drabek.cz/nase-vyjizdky/

      0 0
    • vt  

      Premyslim letos o Drasalovi – nechcete nekdo spojit sily na dopravu ?

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.