• Trekaddict

    Ahoj bikeři, máme doma starou Libertu, chtěli bychom ji přezout, na občasné cournutí po okolí, hledám na netu, kde seženu zadní zapletené kolo, vhodné pro našeho stařečka, bohužel mě poměrně široká nabídka kol celkem mate… Dle údajů, které se mi povedlo vyčíst, je to 622, 32d. Nechci investovat horentní sumy, pouze přivést bicykl do funkčního stavu, poradí mi někdo, zda-li bude jeden ze dvou modelů, které se mi libí vhodný a zvládnu na to obout pláště na které přikládám také link? Díky moc!

    Pro ilustraci přidávám foto Liberty podobné té naší.

    kolo, varianta 1: http://www.pepebike.cz/…d-cross.html

    kolo, varianta 2: http://www.pepebike.cz/…d-cross.html

    pláště:

    http://www.bike-eshop.cz/…cerny-hs-307

    0 0
    • standoslav  

      Podle mne ani jedno z těchto. Potřebuješ opravdu celé zadní kolo ? 2. Chce to buď nechat kolo vyplést na zakázku a obout, nebo nějakou prodejnu, kde vedou naše české kola.

      0 0
    • Smazaný účet  

      Ahoj, kolo kup už na kazetu. Pláště , záleží kde budeš jezdit, na silnici užší s menším vzorkem.

      http://cyklo-plaste-na-kolo.eod.cz/…ilnicni-l-lk

      0 0
      • Trekaddict  

        Díky za radu, jezdím mix silnice a lehčího terénu, mám právě vyhlídnuté ty pláště Landcruiser od Schwalbe, na základě výborných zkušenostích na mém Treku, takže mi jde především o ně, fakt na tu Libretu nepůjdou?

        0 0
    • Smazaný účet  

      Projdi si bazary, součásti na tyhle kola se vyskytují často. Podle toho, že prodávám tohle kolo, tak odhaduji že to zadní koupíš tak za 3 stovky, tak bych tam necpal nový.

      0 0
      • Fran-tic  

        no a když projde sběrny, tak to najde za kačku :) stejně jako nějaké fávo :)

        0 0
    • pee.tr  

      Změř rozteč zadní stavby v místě úchytu osy zadního kola. Favorit, kde mám teď šestikolečko, má nějakých 128mm.

      0 0
      • Trekaddict  

        Tak se nakonec situace změnila, budu přezouvat favorita, který je na tom líp, než ta Liberta… Jen řeším dilema, na favu jsou teď pláště 32–622. V katalogu mám vybrané buď 28–622, nebo 37–622, která možnost bude menší průšvih?

        0 0
        • pee.tr  

          Tak bližší favoritu bude asi ta 28mm, ale pokud se do vidlí (případně do blatníku) vejde i 37 (jako že vejde), tak nevidím průšvih ani v jednom z těchto rozměrů plášťů.

          0 0
        • Vilém  

          Nevim o jakem katalogu mluvis, ale obecne je pro prumer 622 obrovsky vyber ruznych sirek plaste. Jediny co te omezuje je sirka celisti.

          0 0
          • Trekaddict  

            Chci tam dát bílé pláště (aspoň boky), aby to bylo trochu retro :-) v katalogu Schwalbe se mi líbí typ Delta cruiser, jenže velikost 32–622 se vyrábí v černém provedení, bílé dělají buď 28, nebo 37. V jednom českém eshopu ( http://www.sport-kola.cz/…-kremovy.htm ) mi vylezla jako jediná bílá nabídka 37–622, tak nevím jestli dotoho jít a doufat, že to narvu pod blatníky…

            0 0
            • Fran-tic  

              :D topovka, 620g a ještě za ty prachy…no kdyby to nebylo aspoň na favorita :)

              0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.