• NeugeCZ

    zdravim. Nedávno sem Havaroval na biku, dopadl sem celou vahou na rameno a cast ruky. Boleo to jak čert ale po chvili sem se oklepal a jezdil dál, znate to…rano potom to vypadalo dobre, ze to neni ani moc narazený, až na to že když sem natahl jednou ruku, tak mi v ní přeskočil sval či co, a bolelo to, celkem hodně to bolelo. Od tý doby mi ten sval přeskočí když natáhnu ruku, tak většinou 1× do dne. No, takle, on ten sval preskočí pokaždé, když tu ruku natáhnu silou co to de (jako pri protahování)…ale pri bezné cinnosti to je tak 1× denne no.

    chtel sem se zeptat, jestli to časem přejde, nebo jeslti to je na doktora, k nemuz se me samozřejmě moc nechce…no dikec za rady a gl :-)

    0 0
    • nsrb  

      Mám podobný problém,ale s levým prsním svalem,nevím už přesně od čeho,cítím to ale jen v určité části,když se mi to stane,většinou při nějakém hlubokém protažení prsou,tak to nejde za žádnou cenu rozhýbat a musím počkat až to přejde většinou do dne samo,v ničem mě to ale neomezuje,maximálně v nějakém intenzivnějším cvičení,stává se mi to ale zřídka,asi tak jednou za měsíc takže to neřeším,můžeš zkusit zajít za doktorem,tím nic určitě nezkazíš,jednou za den to ale může už být dost otravné,třeba se to časem usadí :-)

      0 0
    • McBlacky  

      já bych s tím šel k doktorovi. Mohl bys mít utržený vazy. Ramenní kloub je nejsložitější v těle a je jich tam fakt mega moc

      0 0
    • R-A-D-I-U-S  

      Jak píše Blacky, já měl na podzim natrženej vaz v rameni a taky v tom trochu „cvakalo“ kromě toho že to bolelo jako čert při pohybu, oteklý to nebylo a ani modřina. Doktorem nic nezkazíš…

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.