PŘEJEZD KRUŠNYCH HOR s minimum asfaltu..

6 nepřečtených
  • Lumberjack

    Planuju s kamaradem prejezd Krusnych z Chebu do Dečína a rád bych vzal nekoho kdo bydlí nebo dobre zmá uzemí v horách nad městy cheb,sokolov,Kar­lovy vary, Most, Teplice, Ustí..Já bydlím v oblasti Klínovce…předpoklad je drtit co nejmene asfaltu a jezdit stzkama lesníma cestama atd. co znají jen prave místní.. Jel sem to tou oficialní trasou a to je spíš na silnicku… cooo přida se nekdo? Asi prodlouženy víkend, Termín by se nejak doladil..Vláda.

    0 0
    • MARIN  

      V jakem terminu to priblizne planujes?

      0 0
    • feky 1  

      Hej Vládo oblast Klínovce je docela pro mě známá možná bych se přidal jsem Vejprt a dá se říci že tady znám všechny místní a tebe asi ne ta fotka u toho mostu je focená na trati Chomutov-Vejprty Kovářská městis směr odkaliště a ta druhá někde okolí Mědence co ty na to?

      0 0
    • makaltom  

      mrkni na trasu 1000mil

      http://www.1000miles.cz/mapa-trasy

      docela povedené, ale někdy to vedlo zbytečnýma prdelema

      0 0
    • feky 1  

      Řekl bych že je to docela gut je jasný že kdo to zná vždy najde lepší nebo jinou trasu já to plánuji že to pojedu z bráchou z Děčina směr sem k nám za tři týdny tam vlakem nebo nás někdo odveze uvidíme je jasný že se asfaltu nevyhneme ale v tomto případě to skousnu i tak to bude něco kolem 140 km dáme to na pohodu a potom by jsme to dali na druhou stranu už tři roky netrénuji jen se vozím není čas trénovat o to větší radost z toho mám.

      0 0
      • smeghead  

        Čus. Jeli jste to? Ptám se protože s kámošem plánujeme něco podobnýho, z Luby do Ústí, uvidíme kam to stihneme, kdyžtak se odněkud svezeme vlakem. Taky bychom se chtěli vyhnout asfaltu, Dost možná skončíme už někde v Chomutově, preferujeme technické stezky před kilometry.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.