• Milenius

    Opakuje se to pořád dokola, ráno vstanu, podívám se v TV na počasí, kde mi slíbí, že bude zataženo, oblačno, celý den přeháňky, nad 1000m sněhové, nárazový vítr. Tak se rozhodnu, že na kole nepojedu a nakonec je celý den hezky, svítí sluníčko, jak na jaře, vítr téměř žádný. Dokonce pak koukám na ty jejich radary, vidím, že má pršet, ale nekápne ani vločka. K čemu ty předpovědi vlastně jsou, když ani ráno nevědí, jak bude ten den? K sakru s tím. Už na to radši koukat nebudu, protože když se podívám z okna, tak vím víc.

    0 0
    • hribik A1  

      www.bike-forum.cz/…4/forum.html#…

      predpoved si pozrem, a potom stejne idem tak ci tak

      0 0
    • vlkouš  

      mam dobrou zkusenost. na pocasko kouknu vecer na CT1, ne na novu. rano jeste na net na sky-fly, kde je i aktualni povetrnostni situace hodinu zpatky a pri trosce zakladni znalosti meteorologie vyrazim-nevyrazim. ty zaklady mne naucil tatka – pilot. uspesnost je tak 95%, tech 5% deste bylo spis to, ze v predpovedi hlasili frontu a ja se nestacil vcas vratit. to je riziko. v.

      0 0
      • vlkouš  

        i kdyz jsou mista, kde je pravdepodobnost predpovedi horsi. treba okraje republiky za kopcema mivaji sve mikroklima (frydlantsko, osoblazsko, orava) nebo zatecko se svym srazkovym stinem. to je fakt. v.

        0 0
    • Volf  

      www.medard-online.cz/index.php Dva roky používání bez výrazného zmoknutí :-)

      0 0
      • MlokCZ  

        Používím už delší čas kombinaci Medard + placená verze Windguru + kontrola před odjezdem na radaru (čhmú + německý radar). Celkově poměrně spokojenost, ale i tak to pořád není 100% (a to pořád uvažuju jen aktuální vyjížďku a poslendí předpověď a radar a ne žádné x dní dopředu).

        0 0
      • rock  

        V časovém horizontu 12–24h (podívat se večer, jak bude zítra) je medard fakt dobrej, doporučuji, se srážkami se trefují s přesností ± hodina …

        0 0
      • Martin  

        medard + radar na chmi + letecké předpovědi a jsem v klidu. docela jim to vychází a mě zas vychází moje soukromý rosničkaření na základě těchto stránek. samozřejmě ani to není na 100%

        0 0
    • Biker jak Pes  

      Ráno vstanu, podívám se z okna, vidím, že je hnusně. Zapnu PC, podívám se co nového na B-F. Jdu si nachystat kolo a vyjedu … :P Déšť, nedéšť, jedu :D

      0 0
      • prvniodkonce  

        To máš dobrý. Já ráno vstanu, podívám se z okna že je hezky a jdu sedět na celý den do školy :-P

        0 0
      • Milenius  

        V létě to tak taky dělám, ale v zimě se mi moc zmoknout nechce, nějaký malý deštíček nebo mrholení mi nevadí, ale jet hodinu v dešti v zimě není moc příjemný.

        0 0
        • Biker jak Pes  

          Nás trenér honí pořád. Teďka si vymyslel takovou ptákovinu: „Neexistuje špatné počasí, pouze špatné oblečení.“ :D

          0 0
          • jIrI___  

            To je pravda, ale komu by se podle toho chtelo ridit… :-))

            0 0
            • Biker jak Pes  

              No já musím, no :D

              0 0
              • hribik A1  

                muhehehe, tak ti treba :-))) to uz je cena za to ze chces byt velky zavodnik. pretoze ked nebudes trenovat aj v dazdi, tak tu tour de horna dolna, poslusne hlasim, nevyhras :-)

                0 0
          • Chlupatej Bobr  

            Moje motivační teorie: když prší, tak je vlastně teplo, protože při opravdové zimě už sněží a sníh mě přece nevadí, takže vlastně můžu jezdit pořád. Ještě víc mě motivuje, že když vyjedu v tom nejhorším počasí, je velká pravděpodobnost, že všichní ostatní sedí doma. Pominu tedy to, že se může stát, že pak budu ležet 14 dní doma s angínou, zatímco všichní si budou vesele jezdit při 20°C :))

            0 0
            • Biker jak Pes  

              Zajímavá teorie. :)

              BTW: taky zajímavý nick. :D Jsem myslel, že bobr je vždycky chlupatý… takže ty jsi chlupatý chlupatý bobr ? :DD

              Promiň, musel jsem se zeptat :D

              0 0
          • Milenius  

            Takze kupuju skafandr a kyslikovou bombu, at jsem uplne odriznutej od toho venku :)

            0 0
        • hribik A1  

          ale to plati len o tej prvej hodine. pri vsetkych dalsich hodinach to uz moc nevnimas. len nesmies na dlhsiu dobu zastavit

          0 0
          • Milenius  

            To uz prave sice nevnimas a jedes jak stroj, ale ses bud zmrzlej na kost, nebo zpocenej na kost a vysledek je stejnej – za dva dni lehnes… a kdyz ne ted, tak priste, ono se to nascita :)

            0 0
            • hribik A1  

              nikdy som nelahol kvoli dazdu, zime ani mrazu, ani studeneho severneho vetra. za poslednych 5 rokov teda ani raz. vzdy som to len od niekoho chytil, nikdy to nesuviselo s tym co som robil vonku. ked sa to nascita do vzdialenej buducnosti, je to sice mozne, ale neverim tomu, ze to bude mat viac nez 10 % vplyv v tej kope co sa do vzdialenej buducnosti tak lebo tak nascita – hrbenie sa v skole, stres a pod.

              0 0
              • Milenius  

                Ono to nemusi byt primo zpusobeny, ale muze to dost pridat, vzdycky nekde neco chytnes, mas to v sobe, ani to nevis nebo to jen lehce citis, pak si das nejaky takovy vyjezd a ono te to dorazi, kdyby clovek sedel doma, tak se ta nemoc treba nerozvine, ale je to jen kdyby, mozna jo, mozna ne. Kazdopadne lehce narusena imunita nejakym prochladnutim muze nemoc zpusobit. Ale je fakt, ze by clovek musel sedet porad doma :)

                0 0
    • smith22  

      přesně tak,když se podíváš z okna tak víš víc.Já na ně už seru.oni si to mění jak se jim to hodí.DEn dopředu předpovídají slunečno 9°C a ten den co tak má být předpovídají zataženo 5°C a ni to není pravda.To si pak člověk nemůže ani nic naplánovat.Seru na ně,celá předpověď je k ničemu-jsou to jen další zbytečně vytvořený místa pro moderátory-nic víc.

      0 0
    • gazman  

      Pro lidi z Polského pohraničí: new.meteo.pl/ Evropa: www.icm.edu.pl/ Hlavně ty příhraniční zprávy jsou dost dobré. Používám toho víc ale to už spíš do Alp v zimě kvůli historii sněhu a větru (laviny).

      0 0
    • kroska5  

      já koukám na www.chmi.cz, na radarové animace…časem se člověk podle toho naučí poznat, kdy co přijde, kterej déšť se vyhne či kterej spadne, jak bude silnej a jak dlouho bude trvat…Ono když člověk jede sám a zmokne, tak si může vynadat do kreténů a pohodě, ale když se zodpovídá za ostatní, to už je jiný kafe…

      0 0
    • Standa  

      Abych si nechal kecat od počasí,kdy vyjedu a kdy ne tak toho se doufám(takové pohodlnosti) nedožiju.Když mám chuť a není veňku něaký extrém tak jedu.

      0 0
    • o.1  

      Mne sa zda, ze tie dazde a prehanky tam davaju len tak pre istotu. Napr. SHMU ma vacsinu roka stabilnu predpoved polooblacno az oblacno casom zamracene, miestami dazd alebo prehanky(na horach snehove). Toto nikdy nie je vyslovene zle a mozno aj niekde sprchne ale napr. v Bratislave co to sledujem je skoro vzdy pekne. Skus toto: www.weatheronline.co.uk Tam ked pri takejto aj horsej predpovedi je piktogram slnko, tak bude pekne. Dva roky to sledujem a mozno 2–3 krat, ked bolo uplne nestabilne pocasie tak im to nevyslo.

      0 0
      • Karlos009  

        Používám tuto adresu: pocasi.idnes.cz/po­casi.idn Speciálně kvůli dešti, projedu si radar pár hodin dozadu jak srážky postupují, kouknu na tu jejich krátkodobou dešťovou předpověď a zatím mě nikdy nějak výrazněji nezklamali. Vyjíždím podle tohoto počasí i v případě, kdy bych to dřív neriskoval (silně zataženo atd.).

        0 0
    • lukasek1986  

      já osobně používám freemeteo.com zatím se tam sekli jen jednou a mají to hezky rozdělaný během dne a můžu říct, že aspoň tady v Liberci to všechno souhlasí :-)

      0 0
    • vinnca  

      musim rict, ze tento podzim je kravsky, kdyz neprsi, tak jsem v praci a ted kdyz mam tri dny volna, tak prsi nebo je blata jak svina, uplne na ho*no pocasi:( hnus jeden fialovej

      0 0
    • Mr.Duck  

      Tenhle web mi zatim nijak nezklamal, nemám srovnání s kvalitou jinde, ale podle tohohle si zařizuju čas, abych se na bajk aspoň občas dostal teď když je tma ve 4, a tuhle sezónu(resp. tak posl. 2 měs.) naprosto v cajku. (samozřejmě to chce vybrat adekvátní lokalitu, aspoň ±)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.