• Radez

    Ahoj,

    potřeboval bych poradit co s pedálem, abych ho mohl dál používat.

    Strašnou dobu se SPDečko nechtělo točit po roztočení rukou a jakoby tam byl nějakej píseček to drhlo. Jinak přes sezonu jsem neměl čas to řešit, tak jsem s tím normálně jezdil.

    Až teď jsem to rozdělal, že se kouknu dovnitř. Nic jsem nenašel, tak jsem chtěl rozšroubit i dvě kontra matky sedmičku a desítku a to mi vůbec nešlo. Ale najednou, jak jsem se snažil to rozmontovat, tak už se ta osa točí normálně a nedrhne. Inu jsem se rozhodl to dát zase dohromady a ještě tam dát trochu vazelíny.

    Jak jsem ji tam ale dával tam sem ma jedné straně, kterou jsem předtím měl otečenou jinak objevil, že je matka uplně celá prasklá, viz foto. (nevím jestli toto způsobovalo to drhnutí, ale tak nějak mi něco říká, že jo :-))

    Teď řeším dilema.

    Jestli má smysl tohle reklamovat? – Pedály sem bral s Kaňonem, takže někam posílat apod.. – ještě asi tři – čtyři měsíce na to bude záruka.

    Další možnost je samozřejmě si za pár korun koupit matku a asi ju vyměnit, ale nešlo mi to rozšroubit, tak nevím, jak bych to měl sundat, abych nerozjebal ten závit a mohl tam ještě zpět novou matku nasadit.

    Jiná možnost?

    Jezdit s tím dál? – (asi blbost)

    Díky za jakoukoliv radu. (jinak to sou mtb spdečka s kterejma jezdím na silnici)

    0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.