• MI5

    Potřeboval bych se zítra dostat na biku z Prahy na hrad Točník. Neporadíte mi kudy? Mám jen horské gumy, takže bych uvítal něco spíše mimo silnice, ale ani silnice mi nevadí, pokud to nebude nějaká hlavní

    0 0
    • hawrda  

      JEĎ PANÁKEM DO BEROUNA A OD TAMTUT NA DĚDA(ROZHLEDNA),DÁ­LE SMĚR HUDLICE ,HŘEDLE.JE TAM MRAKY KRÁSNEJCH BAJKŮ.VEM SI TURIST. MAPU A MŮŽEŠ VYMEJŠLET.NEBO NA NIŽBOR(KŘIVOK­LÁTSKO),ALE LEPŠÍ JE JECT PODLE MAPY. PŘÍMO Z PRAHY JE DOBRÝ SE VYTÁHNOUT MWTREM NA LUKA(METRO B) A PAK SMĚR OŘECH A NA KAKLŠTEJN,BERAUN atd.TĚCH CEST JE STRAŠNĚ MOC.CHCE TO MAPU A DÁVÁŠ.HODNĚ ŠTĚSTÍ.

      0 0
      • MI5  

        Mám turistickou mapu ČR 1:50 000, takže to bude v pohodě. Pojedu přímo z Prahy. Můžu dojet do Berouna vlakem, ale chci se i projet. Bude to odhadem tak 50 km?

        0 0
    • hawrda  

      JO TO JO,ALE PO DÁLNICI.JESTLI POJEDEŠ BAJKAMA A NE PODLE BEROUNKY,TAK JE TO SAMEJ KOPEC A PĚKNĚ TĚ TO VYNDÁ.PŘES Z LESY TO TYPUJU TAK 80±.

      0 0
    • pedrod  

      Jel jsem 2× Pha – Plzen na bajku, vzdy pres Tocník, a to takto: Pha- Veleslavin – Zlicin – Brve – Ptice (az sem po silnici. Zelenou a zlutou tur.zn. do Chynavy, pak po modre do Nizboru, zelena Novy Jachymov, severním ubocim Krusne hory po sotolince okolo hajovny Varta na cervenou tur. znacku a po ni az na Tocnik. (No a pak uz jen par slapnuti a byl jsem v Plzni :-))

      0 0
      • hawrda  

        Jo to je taky pěkná varianta přez Loděnický potok ,na Chyňavu a Nižbor atd.A nebude to asi tak daleko jako na Beroun.Jel jsem to tuhle Obráceně z Točníku.Pod krušnou horou mi ruplo lano od přesmyku tak jsem musel točit na Beroun.hoj

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.