• poiko

    Ahoj, mam dotaz těžce mimo kola i roční období, ale chtěli bychom jet s kamarády koncem června ještě někam na ledovec na lyže a snowboardy. Víte o nějakém, kde by dalo tou dobou pěkně pojezdit (v rámci možností) a zkusit s prknem ještě i nějaký freeride? Ohledně dojezdu bychom preferovali spíš Rakousko, ale nebráníme se ničemu:) Hintertux je pořád v pohodě?

    0 0
    • berluskoni  

      no ten hiter je tak jediný co bych tak zhruba dopoučil, ale pořádný freeride už tam nedáš. to je jisté. tady to je bezpředmětné phledně freeridu. ale pokud si troufneš, tak kavkas is grate, but it is littel bit hard core:-)to ale musíš jet s někým kdo to tam zná, jinak je to o hubu, a fest. hlavně ta cesta. ne ted vážně: hinter je v nmezích, ale s freeridem moc nepočítej. je to těžký sních.

      0 0
    • snowfil  

      Ted uz freeride v dosahu vleku nesezenes asi nikde.Musel bys mit velke stesti. Problem s ledovcem je taky ten, ze pri pohybu mimo sjezdovky (a nejen ted na jare) hrozi pad do trhliny. Obecne je to na ledovci daleko riskantnejsi. Urcite by se dalo najit nejake misto, ktere ma porad dost snehu na jezdeni, ale nepocitej s tim, ze te tam nekdo nebo neco vytahne. Budes muset pekne po svych :-) Navic asi najdes snih, ktery za moc nestoji. Jestli vyrazis na ledovec doporucuju uzit si park a sjezdovku, pokud nemas zkusenosti a potrebnou vybavu.

      0 0
      • poiko  

        aha, tak několika konzultacích ten freeride asi odkládáme:) Takže nám zbývá klasika? Hintertux, Dachstein a ještě něco co by bylo poblíž? ty jseš z časáku Snow? to bys to mohl mít zmáklý, ne? :)

        0 0
        • snowfil  

          jo, jsem z uvedeneho platku. Tech ledovcu tolik zmaklych nemam, moc me nebavi, mam radsi ten freeride:-) Na jezdeni se mi libil Stubai, mirnejsi nez Hinter, ale nikdy jsem tam nebyl na jare. Hinter je dobry, Dachstein na jezdeni nic moc, byva tam dobry park, ale zjisti si, v jakem je ted stavu. Dobry park udajne byva posledni dobou i na Kaprunu. Kdyztak mrkni na bergfex.com, tam jsou zakladni informace nebo primo na weby stredisek.

          0 0
          • poiko  

            ok, dík za radu. jinak teda časák je to fakt dobrej. skvělý fotky

            0 0
          • poiko  

            ok, dík za radu. jinak teda časák je to fakt dobrej. skvělý fotky

            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.

Podobné diskuse