Posunutí sloupu el+HUP v rozporu se Staveb.pol.

3 nepřečtené
  • kane

    Potřebuji poradit. Máme čerstvé stavební povolení ve kterém je psáno, že sloupek na El + HUP bude zabudován v plotě, ale my bychom ted radeji posunuli ten sloupek více ke kraji pozemku mimo plot myslíte že si to můžem jen tak posunout bez schvalování síťařů? (Na plot nam asi hned tak nezbydou peníze a bude se dělat prostě až dyl a nebude součástí kolaudace)ten sloupek bude stále na mém pozemklu ale jde mi o to jestli to pak třeba nebude vadit při kolaudaci??? Nemáte někdo zkušenosti? Díky :)

    0 0
    • ˘Ö˘ Krab  

      Vzhledem k tomu, že se dotkne dvou zásadních přípojek (a na větších stavbách bývají přípojky projednávány jako samostatné SO), tak bych to jen tak neriskoval.

      Pokud bys získal předběžné vyjádření obou správců sítí, tak by se to dalo nejspíš uhrát na změnu stavby před dokončením. Musí být trvale zajištěn přístup k měřičům – proto to chtějí mít v plotu – na umístění ještě dopředu před plot (jestli správně chápu) by mohli kývnout, pokud nemají nějakou dohodu se správcem komunikace o jednotném odstupu nebo něco takového. Jestli se jim zkrátí přípojky ´po měřiče, budou jen rádi.

      0 0
    • kane  

      OK díky :)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.