• cace

    http://www.sport-bilek.cz/…/analog-2015

    Já – 170cm, 62 kg, 46 let, víkendové jízdy terénem-lesní a polní cesty,cestičky, cyklostezky,

    Myslela jsem rám 18 a s koly si nejsem jistá, v obchodech radí 29, ale nejsem na to zvyklá, měla jsem 26. Na tom kole v odkazu jsem se cítila docela dobře, ale dlouho jsem kolo nevybírala a je to pro mě složité. Naspořeno mám 15 000. Asi řeknete kolo nechat postavit? Nemám se bát kupovat zajíce v pytli, když to nevidím dopředu?

    0 0
    • Angel 1804  

      http://www.cyklonemcik.cz/…-cyklonemcik vyber si něco zde, je to 100× lepší jak katalogové kola.Také jsem chtěl původně koupit v kam. obchodě kolo od Maxbike cca za 15–17 tis. Ale dal jsem na rady uživatelů z bikeforum a koupil kolo u němčíka.Kolo od maxbike mě mělo stát cca 16 tis ,byla by tam směs alivio apd. (taková slabší třída).Koukl jsem k němčíkovi a hned jsem zjistil, že za 17 tis u němčika budu mít ač nejnižší verzi ale jenom přece vzuchovou vidlici.Osazení Deore/slx což je o dost lepší jak alivio či acera.

      S přítelkyní jsme si koupily ghostíky :) 26", mimochodem máte 170 cm, tkž jste přiměřeně stejné velikosti jako já, pro prcky bych doporučoval 26", 29" je podle mě pro dlouhány.Není tk obratná jako 26", nicmeně malý člověk na 29" podle mě vypadá blbě :)

      http://www.cyklonemcik.cz/…e-slx-raidon

      Řekl bych, že osazením by to sedělo na mé kolo, i cenově to je hodně blízko podle mě správná volba, ohledně rámu, si nedělejte starosti, s p. Němčíkem se dá podle mě domluvit, a mohla byjste vlastnit rám ghost miss/lady tkž pro slečny/dámy :)parádní na tom všem je, že si mužete zvolit kolo v rámci možností podle svého, a ne vybrat první kolo z katalogu :)

      0 0
    • nitraq  

      Zeptám se na rovinu. Chceš opravdu poradit, nebo poradit jen na oko a stejně nakonec koupíš toho Cube?

      0 0
      • cace  

        Ja chci fakt fakt poradit. Navštívila jsem asi 4 obchody, informace jsem dostala velmi různé, že z toho nejsem moudrá a já bych asi z těch kol, co jsem vyzkoušela, vybrala toho cube (prostě ze zoufalství, že nic lepšího nevymyslím). Je to ale taky možná jen o tom, že jsem se na něm cítila podobně, jako na mém starém kole, o které jsem přišla. 15 let jsem kolo neřešila a je to teď těžké se zorientovat, chtěla bych, aby mi vyhovovalo (a vydrželo), protože kolo určitě chci mít.

        0 0
        • Angel 1804  

          Dívala ses na ty stránky od němčíka ? Zkus si tam nějaké kolo vybrat, nemusí to být zrovna ten Ghost.Myslím, že mi tu dají za pravdu, že to cube není zrovna dobrá koupě.Je to předražená seriovka :)

          0 0
          • cace  

            Já to nastuduju – nesmíte na mě tak hrrr..jde mi z toho hlava kolem.

            0 0
            • Erknold  

              to je dobře, kola se točí také kolem :)

              0 0
            • nitraq  

              Fajn, nastuduj, co ti zatím bylo napsáno tady i v ostatních dvou vláknech a pak přijď s dalšími otázkami a názory:)

              0 0
    • pidan  

      Ahoj…maj pravdu ze ten Cuba je predrazenej,jako kazda Top-znacka jako Spesl,Trek apod…Velikosti se u tebe taky přikláním k 26 nebo 27.No a u toho Nemcika je slusnej vyber,ale urcite ne jen u nej.Hlavne na to musíš vlizt a očuchat to zblízka na krame.Vidle jo jsou asi nejlepší vzduchovky..mam je na obouch kolech i když pro netezkou zenskou v lehkem terenu to není zákon.S osazenim nechod nize nez Alivko..koukej taky na vahu aby to nemelo 14–15kilo.Asi jsem ti oproti ostatním nerekl nic moc nového..aspoň je potvrzuju. drzim palce při vyberu.

      0 0
      • cace  

        No, vlastně mně to forum tady strašně pomáha, to jsem ani nečekala. Zatím jsem na těchto rozumech: na moje výkony a váhu nemusím mít nic úplně nejdražšího – koukat hlavně na váhu kola, stačí kola 26 nebo 27, stačí i véčkové brzdy, vzduchová vidlice by byla super, ale když nebude, tak se z toho asi nezblázním. Důležitá je stejně chuť jezdit. Už jste mě ukecali, že kolo bych si nechala sestavit, alespoň to vyzkouším, protože děti mi dorostly a budu potřebovat ještě další 2 kola vyměnit a jestliže ta sestavená lépe odpovídají figuře a jsou ještě levnější, není o čem uvažovat. Nevím ale, jestli ti, kdo se tím zabývají, dělají rádi i ta levnější kola (třeba do 10 000).

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.