Poradte - Epic a XTR kotučovka

8 nepřečtených
  • vigo3

    Kupil som si rám Epic matarhon a teraz ked som si k rámu len tak priložil brzdy XTR 07 vychádza mi to tak že hadičke z brzdy dosť zavadzia valček tlmiča. Máte s tým nejaú skusenosť či je to v norme alebo sa to dá nejako vyriešiť? dakujem

    0 0
    • skier  

      Pokud myslíš valčekem Brain,tak je to skutečně natěsno.Mám to tam narváno a hadička není v ideální poloze.Uvidím co to udělá časem.

      0 0
    • skier  

      Pokud myslíš valčekem Brain,tak je to skutečně natěsno.Mám to tam narváno a hadička není v ideální poloze.Uvidím co to udělá časem.

      0 0
      • vigo3  

        presne myslím ten valček Brain:-)ono slovíčko natesno to asi ani nevystihuje je to tam priam narvané:-(to nemože mať moc dlhú životnosť:-( ako dlho to takto už jazdíš?

        0 0
        • skier  

          Zkušenost nula.Mám to ted nově poskládané 3 dny cca 70km.Snad to bude OK.Hadičky nebyly k brzdám,čekal jsem na ně tři týdny.

          0 0
    • Tomas_001  

      Jo Vím co myslíš u Epica máš dokonce o kousek vic místa než já u Stumpjumpera. Tam mi ta hadicka jde z brzdy hned o 60° doleva. Patral jsem po předelání tohoto třmenu ale neuspěl jsem. Máš teda 4 možnosti ják to vyřešit:

      1. jiná brzda s uchcením vlevo (asi ne co)
      2. odsroubovat brain pripojit hadicku ohnout jí a vrátit brain
      3. použít přední třmen XTR 07 s redukcí 140 na 160 vyzkoušena A2Z
      4. použít přední třmen XTR 07 a dát tam 140 kotouč

      Spesl Epic co se prodává s XTR 07 ma vzadu take 140 kotouč.

      Pokud bys chtěl ten přední XTR třmen 07 tak mi jeden novej doma zbyl tak bych ho s tebou mohl vyměnit nebo ti ho za 2000 prodat.

      0 0
    • jajan  

      Hlavne už ho zlož, nech ho môžeme vyskúšať. Mozog bežne ľudia nosia v hlave a nie na biku, potom sa nečuduj že ti zavadzia. :-)

      0 0
    •  

      Máme rádi zvířata!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.