• Mamutko

    Mám záujem o túto verziu Polaru, ale bol by som rád, keby bol niekto kto ho vlastní, aby hodil nejaké bližšie foto. Napr. ako to vyzerá na ruke. Cena je zaujímavá, len nikde ho nemajú na predajni a dá sa kúpiť iba cez net. Vďaka

    0 0
    • homat  

      tenhle model se jmenuje Team edition, mají ho třeba tady www.polarcz.com a na ruce bude vypadat jako každý jiný polar S725X. tour edition je tohle www.lepape.com/…fiche_06.asp?…

      0 0
    • Biker jak Pes  

      1)Mám přímo tenhle a je super. Na ruce ho teda nenosím, max při závodě na biku, ale už mám přidělaný držák. Kupoval jsem ho přes internet myslím na www.bikestore.cz Vadí mi jediná věc, signál dosáhne strašně málo. Mám měřič kadence přidělané na zadní vidlici a sporttester na řídítkách už signál nechytá. :( Chybí tam asi 10–15 cm.

      1. Měl bych dotaz. :D Nevím, jak se nastavujou celkově ujeté kilometry. Předpokládám, že to jde. Potřeboval bych totiž přičíst pár km k celkovým. Potom nevím, jak se na druhou stranu zase kilometry mažou a kde zjistím km 1. a 2. kola. Je to trochu složitější, snad to pochopíte a pomůžete… ;)

      P.S. Funkce jsou asi stejné jako u klasického S725×, takže, kdo má tenhle, tak se může taky ozvat … ;)

      0 0
      • Biker jak Pes  

        Se dívám, že tady formátování moc nefunguje … :(

        0 0
        • maxtor  

          Kilometry nastavíš při propojení s počítačem. Najedeš na záložku kola a pak na tachometr. Kdyby ti to nešlo, napiš sem a vysvětlím to krok po kroku. Myslím ale, že rozdělit najeté km mezi více kol není možné. Údaj o ujetých km je tam jen jeden, ale možná se pletu…

          0 0
          • Biker jak Pes  

            OK, díky moc. ;) Podívám se, snad něco najdu … ;)

            0 0
          • Biker jak Pes  

            Super, našel jsem to. Díky moc … ;)

            0 0
          • Bully  

            Je to mozny, a docela jednoduse: v nabidce „sporty“ v SW mas prece oznaceni jednotlivych cinnosti, jak sis je sam nazval, takze treba silnice, bike, valce, … V tabulce potom nastavis zobrazeni jenom pro konkretni cinnost a uz mas pocet km (nebo jakykoli jiny udaj- hodiny, tep, ..) prave treba pro silnicku, bike atd. treba v casovym rozmezi tyden, mesic, rok, ..

            0 0
            • maxtor  

              Jo, díky za tip. Už jsem to objevil. Jen škoda, že přímo v tacháku nemáš údaje zvlášť pro jednotlivá kola. Tohle je ale dostačující.

              0 0
      • Gorgov  

        není problém přehodit jumper ve vysílači a pak je dosah signálu delší.

        0 0
        • jerrry  

          na tohle tema jsem se ptal nedavno v jinym thredu – bez odpovedi – v historii jsem taky nic nenasel. Asi neumim hledat :-(

          Takze rad bych poprosil o vice info jak na to – kde a jakej jumper atd .. diky predem. Jde mi predevsim o zvyseni vykonu snimace rychlosti a jaka je pak vzdalenost

          0 0
          • Biker jak Pes  

            Tak tohle by mě taky zajímalo. Prosím o detaily :D

            0 0
          • Gorgov  

            kdyz ten vysilac rozeberes – dva sroubky ze strany z ktery se to opira o trubku, vevnitr je jednoducha elektronika. Mimo jine je tam jumper- přepínač, kterej spojuje dva určitý kontakty. Tuhle spojku stačí přehodit- spojit jiné dva kontakty a vysílač by měl vysílat silnější signál. Bohuzel odkaz na obrazek v jaky pozici to jak silne vysila, ale staci pouzit metodu pokusus omylu a behem chvilky to mas:)

            0 0
      • jecnak  

        V navodu se vyslovene pise, ze kadence ma prijit na spodni ramovou trubku.

        0 0
        • Biker jak Pes  

          Jasně, ale ne každý tam má tolik místa, aby mu tam prošla samotná klika natož ještě s čidlem. Tohle borci v Polaru moc nedomysleli … :P

          0 0
          • maxtor  

            Tak tohle jsem nepochopil… Proč by ti na spodní rámovce to čidlo mělo vadit??

            0 0
            • Biker jak Pes  

              Když tam dám ten snímač, tak čouhá tak, že mi neprojde klika. Urazil bych ho klikou. Zkoušel jsem to tam dát všemi směry, prostě nejde … :(

              0 0
              • Gorgov  

                tak tohle se mi nezdá, můžeš to nastavit tak, že to bude kldině dál od kliky než klika, v tom bych problém neviděl

                0 0
              • maxtor  

                No tak jej pootoč! Pokud ti ta klika s magnetkou necinká o spodní rámovku, no tak to musí jít udělat i tak, aby to neťukalo i do snímače… DC Rass, má spodní rámovku silnou jak prase a v pohodě jsem tam ten snímač dostal. Hodím sem fotku.

                0 0
      • Zerocool  

        Zdar, poradte, na nove silnici mi prestalo jit cidlo kadence, respektive kdyz dam hodinky bliz tak to jde, když je to na riditka tak jeste jakztak, kdyz ale zapnu hrudni pas, tak jakokdyby ten signal z pasu prebil ten signal z cisdla kadence:(, nevim co s tim, v cidle jsem vcera vymenil baterii za novou, muze to byt i slabou baterii v hodinkách?? i kdyz nic nehlasi??? cidlo mam na zadni spodni „vidlici“

        0 0
      • Zerocool  

        Zdar, poradte, na nove silnici mi prestalo jit cidlo kadence, respektive kdyz dam hodinky bliz tak to jde, když je to na riditka tak jeste jakztak, kdyz ale zapnu hrudni pas, tak jakokdyby ten signal z pasu prebil ten signal z cisdla kadence:(, nevim co s tim, v cidle jsem vcera vymenil baterii za novou, muze to byt i slabou baterii v hodinkách?? i kdyz nic nehlasi??? cidlo mam na zadni spodni „vidlici“

        0 0
        • Zerocool  

          up

          0 0
          • jecnak  

            Zkus prepnout ten vnitrni jumper na vyssi vykon. Pripadne pokud to jde dat tachac na stejnou stranu riditek jako je to cidlo/cidla. A to cidlo by melo byt na spodni ramovce, na vidlici je moc daleko.

            0 0
        • Cryzyy  

          Budto to co radi Jecnak, ale pokud to v tehle konfiguraci uz fungovalo, tak promerit baterku, popripade dat jinou baterku – taky se mi uz stalo, ze jsem koupil nejakou vic odlezelou.

          Ja mam cidlo kadence na sedlove trubce, protoze na vidlici uz bylo moc daleko.

          0 0
          • Zerocool  

            jo zkusim to dat zpet na sedlovku nebo dolni ramovku a tim priblizit a uvidim… ten signal pasxhodinky by to prebijet nemel, nikdy to nedelalo a slaba baterka v hodinkach?

            0 0
            • Cryzyy  

              Baterka v hodinkach urcite ne, hodinky jsou jenom prijimac. Kdyz je v nich slaba bareka pozhasina display pri pipnuti a zacina haprovat prenos dat pri komunikaci s pocitacem, ale s cidlama to komunikuje normalne.

              0 0
              • Zerocool  

                díky takže jedine co me napada priblizit cidlo, je to jiny ram, takže asi trasa pro prenos je uz moc velká… nejedeš beskidi trophy??

                0 0
    • jerrry  

      na ruke vyzera pekne hnusne :-) Teda muj nazor – ostatni kolem rikaji ze je docela hezkej, me ale tak neprijde. Je to odpornej kus plastu co se tvari jako digitalky za stovku. Na kole mi to ale nevadi.

      Co me stve – maly dosah cidla. Chtel jsem puvodne hodinky nosit na ruce i na bajku. Nejakou dobu to slo, ted se ale zacal ztracet signal z rychl. cidla. Tak jsem musel pridelat drzak na riditka, coz me pekne se*e – je odpornej velkej a hnusnej. Nechapu proc tam nemuze byt nejakej pididrzacek do kteryho bych zasunul hodinky co bych odpojil od reminku. Ale to je fuk …

      Ceskej navod je tristni. Doporucuju, lze-li, cist anglickej

      Jinak je to muj prvni tepak a dela to proc jsem si ho kupoval – a dela to docela dobre. Ja osobne jsem spokojenej a koupil bych ho znova.

      0 0
    • npeter  

      725X Team mám taky, nahradil jsem jím porouchaný CS200. Jsem spokojený až na design, mnohem víc se mě líbí klasický červeno/karbonový Polar, ale zase rozdíl v ceně zvítězil.

      Dotaz zní – nejde aspoň ta chromovaná hrůza kolem displeje vyměnit za decentnější?

      0 0
      • jerrry  

        ja bych se, pres veskerou kritiku, tim „ohavnym“ vzhledem az tak netrapil. BTW klasickej cerveno/„karbo­novej“ model je hezci snad jen na obrazku. V realu je to jeste desivejsi nez ten chrom. Ostatne jako kazda imitace karbonu …

        … proc bych se tim netrapil ? vetsina lidi kolem me na me narky nad vzhledem rika, ze jsem vadnej. ze jsou docela hezky, minimalne jsou tak prumerny ze to neurazi … takze je to jen mozna nase precitlivelost :-)

        jinak vazne nechapu proc firma, ktera vyrabi tak dobrej pristroj, nevenuje vetsi pozornost designu … ze to jde ukazuje treba Suunto, protoze jeji veci, ac to jsou takovy sra*ky ze nejdou prakticky pouzivat, vypadaji docela pekne ..... nekdy mam pocit ze ti fini jsou nejak makli – zakladni napad super (Nokia, Suunto, Polar) ale dotazeni do konce nejak klopyta .. ze by nasledek depresi z dlouhejch polarnich noci :-)

        0 0
        • Vrci  

          když začne polární noc tak začnou vývoj, na jaře když vyleze slunce jsou téměř hotovi, a když se teplota vyšplhá nad 10 tak je v práci nic neudrží a jdou se koupat :-)

          0 0
      • maxtor  

        Design je věcí názoru. Přece jen S725X toho má v sobě hodně včetně teploměru, tlakoměru, infraportu atd., nehledě k tomu, že je 100% vodotěsný, a to všechno má i přes veškerou miniaturizaci určitý objem a ten bylo potřeba něčím zakrýt tak, aby se stále dal nosit na ruce jako hodinky. Výsledek je takový, jaký je. Já sám mám ten carbonový, a myslím, že jsou hezčí tepáky, ale žádný z nich (aspoň takový neznám) neumí to, co S725X. Proto na něj nedám dopustit.

        0 0
        • jerrry  

          jo, o funkcnosti jsem nepochyboval. Ale design, at vec nazoru, jse IMHO opravdu nepovedenej. Staci pohlednout na Casio Pathfinder (model ted z hlavy nevim) a je to jasny – ma to hodinky, synchro pres radio, kompas, barometr, vodotesny je to, nabijeni pres slunko, hloubkomer atd .. a je to sice velky (to mi nevadi) a presto je to hezky az krasny :-) To Polar proste neni … ale jeste jednou souhlas ze design je naprosto subjektivni dojem. Nekdo muze bejt nadsenej (rad bych ho ale poznal) :-))

          0 0
          • Staarky  

            Zdravím uživatele tohoto sportestru. Měl bych otázku jestli někdo neřešil následující problém. Po výměně baterky v hodinkách v autorizovaném servisu mi zmizela funkce meření nastoupaných metrů. V nastavení je aktivována nadmořská výška a po přesunu záznamu je načtená i v deníku, ale během jízdy se tato funkce nezobrazuje. Nevíte kde může být chyba? Reset do továtního nastavení nepomohl.

            0 0
            • Biker jak Pes  

              Napiš mail do polar servisu, párkrát jsem tam taky psal, když jsem měl nějaký problém a ochotně pomohli. ;-)

              0 0
            • Biker jak Pes  

              Napiš mail do polar servisu, párkrát jsem tam taky psal, když jsem měl nějaký problém a ochotně pomohli. ;-)

              0 0
    • Staarky  

      Ahoj nechci zakládat nové vlákno tak to píšu sem. Nemáte někdo nápad jak vyřešit problém s přehráváním dat z polaru při několikadenním pojezdu, kdy nemáte k dispozici pc s polar pro trainerem? Chystám se na objezd ČR a rád bych si zalohoval data. Vím, že dříve existoval jeden model od Nokie, do kterého šlo data přehrát, ale už bohužel není k sehnání. Neřešil jste někdo stejný problém a nějak elegantně vyřešil? :-)

      0 0
      • Coffin Corner  

        Teoreticky by to mohl zvládnout smart mobil s windows, nebo nějakým emulátorem. Nahrát do něj Polar Pro Trainer a zkusit připojit USB IrDA…

        0 0
      • Biker jak Pes  

        Tak nastav interval ukládání na 60s a máš k dispozici 99 hod paměti. Řešil jsem to takhle na soustředění, když jsem si zapomněl infraport… ;-)

        0 0
        • Staarky  

          jj to je jasná věc, ale já plánuju objet ČR a jak jse si to spočítal bude to víc než 99 hod :c)

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.

Podobné diskuse