Polar - Personaltrainer - KONEC

9 nepřečtených
  • j_vrba

    Zdravím,

    nevíte něco víc o konci PT? Když vlastním starší hodinky, dostanu z nich nějak data do pc?

    Díky za info

    0 0
    • ubo  

      no tvl…

      0 0
    • Vrci  

      Radost z toho nemám. Sice jsem chtěl už svojí CS500 vyměnit a uvažoval jsem mimo jiné i o m460 nebo v600, ale mám obavy, že v budoucnu utnou stejně flow.

      0 0
    • iceduck  

      a kua…

      Sice už sem většinu přenesl do Flow, ale co přenést nejede je „multisport“ tedy hlavně triatlon – závody.

      Takže RCX5 pápá…

      Co vím, tak hromadně z toho nedostaneš nic a nevěřím tomu že by nějaký export zavedli. chjo

      0 0
    • petryk  

      Můžeš si něco přehodit do Flow, ale poznámka pod čarou v mailu mě potěšila:

      *Please note that Polar Flow is not compatible with the following products: Polar FT series, FA series, RC3 GPS, RCX series, RS series, CS series

      Vzhledem k tomu, že mám RC3 GPS, asi je prodám, dokud je čas, GPX z nich stáhnout jde, ale bez výšek – ty se korigovaly až v PT. Trapný přístup…

      0 0
      • iceduck  

        No, problém je, že pokud si pamatuju tak najednou vyexportuješ/pře­neseš max 25 položek.

        Takže pokuď tam máš i jenom obden záznam… enjoy.

        S jejich podílem na trhu oproti Graminu si asi moc kamarádů nenadělají, ikdyž chápu (vlastně sem nikdy nepochopil proč) že spravovat dva weby s „identickými“ funkcemi je hloupost.

        0 0
    • Vrci  

      Tak konec odložen do konce roku 2019

      0 0
    • Ricci  

      no doprdele…

      0 0
    • pavelsacha  

      Dobrý den,

      PPT skutečně skončí v prosinci 2019. Těm z vás, kterým na výsledcích měření záleží, mohu doporučit jedno z možných řešení. Pro iOS (tedy Apple) existuje apka RunGap. Jde o takový můstek, který dokáže převádět data mezi jednotlivými on-line deníky. RunGap je bezkonkureční v tom, že jako jediná taková apka dokáže stáhnout výsledky měření z Polar Personal Traineru a následně je můžete importovat do zhruba 22 jiných on-line deníků, jako jsou Polar Flow, Garmin Connenct, Suunto, Endomondo, Strava, Runtastic atd. To znamená, že pkud vás ukončení služby PPT zasáhne nebo i naštve natolik, že změníte značku, data je možné díky této apce dostat i do deníku té značky, která vás bude provázet v trénincích další léta. RunGap lze využít i jako nástroj pro zálohu tréninků. Ikdyž budete mít třeba Endomondo, můžete si ukládat výsledky měření paralelně do jiného deníku. Sama apka RunGap stahuje soubory k sobě. Tzn. i v samotné apce máte seznam jednotlivých tréninků s daty a mapou. RunGap tam má mapu OpenStreetMap, která je podrobnější než standardní Google mapy.

      Pro majitele telefonů Android je obdobná apka s názvem SyncMyTracks. Ta umí to samé jako RunGap ale postrádá napojení na Polar Personal Trainer. Tak snad to někomu z vás pomůže. Pavel Šácha (starý příznivec Polaru, možná už inventář značky )

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.