• wraith

    Ahoj, dneska mi dom přišla nová hračka a to Polar CS300, zatim všechno funguje jak má, až na to, že když mám hodinky na ruce a chci povolit zádům a narovnám se, tak mi vypadne signál od čidla rychlosti…Polar je nový, takže v bateriích by chyba být neměla…řešil už tady někdo něco podobnýho? Díky za každou odpověď :)

    0 0
    • TheIF  

      že je nový, ale baterky můžou být už pěkně uležené…

      0 0
    • MlokCZ  

      Nemusíš nic měnit, takhle dlouhý dosah to rozhodně nemá. A tenhle senzor s vysílčem (jestli je stejný jako u CS100) nebude platit ani trik s přepnutím na větší výkon, protože aspoň co já vím, tak vůbec nejde ten vysílač rozebrat.

      0 0
      • wraith  

        JoJo, mělo by to být stejný jako u CS100, takže řikáš, že když pojedu " bez držení" tak mi vždycky vypadne signál a nedá se s tim nic dělat ? :D To sem nechtěl slyšet…

        0 0
        • MlokCZ  

          Já vozím CS100ku pouze na řídítkách a měl jsem problém s dosahem i když jsem chvíli vozil přijímač na představci, tak jsem měl problém se špatným příjmem i když byl vysílač jen malinko níže na vidlici (ale také to bylo na vidlici se 140mm zdvihu, to zvyšuje vzdálenost). OK to byla až ve chvíli, co jsem ho dal úplně maximálně nahoru co jsem mohl (nemám to takhle rád, protože pak na drátu je magnet už hodně blízko ráfku a větší šance s ním něco provést třeba při projetí hlubšího bahna). Na řídítkách je to o něco lepší (to je tím, že na představci to je zakryté a tedy horší příjem než na řídítkách).

          Na ruce, když se narovnáš je to už hrozně daleko.

          Proč ho vlastně nevozíš na řídítkách ale na ruce?

          0 0
          • wraith  

            mám ho na řidítkách, ale nosím ho i jako normální hodinky a když jedu třeba na chvilku, tak se m myslel, že bych měl hodinky jen na ruce..abych to na takovou chvíli nemusel přehazovat na držák na kole ;)

            0 0
    • wraith  

      Ještě, když už tady ten thread mám, tak se zeptám ještě na jednu věc, existuje nějaká ne-internetová aplikace do který by se dali stáhnout údaje z CS 300? předpokládám že to bude stejný aj pro cs200 :)

      0 0
      • Pebe  

        jak píše Mlok, čidla nerozebiratelná a celkem s dosahen jsem měl problém i u 29 kol, musim mít čidlo co nejvýš. Čidla jsou nerozebiratelná, ale vydrží hodně dlouho.

        Pokud nemáš IR výstup a nestal jsi k tomu program Polar ProTrainer, tak to nepůjde, specifikace CS300 neznám, hodinky jsem nechtěl, používám pouze na kolo

        0 0
      • Pebe  

        tak tady píšou, že pouze do webového kalendáře pomocí reproduktorů, stejně tak nastavení a log na displej http://www.polar.fi/…ycling/CS300

        tady si můžeš stáhnout SW na správu CS300, ať už nastavení tak i ta loga, je tam i galerie log a program na nahrávání dat do PolarPersonal­Traineru

        0 0
      • MlokCZ  

        Přenos s počítačem používám jen ojediněle, v podstatě jen na nastavování/nu­lování celkových km. Jinak z CS100ky stejně nejde dostat žádný zajímavý údaj, jen celkové součty za vyjížďku. Neukládá to celý záznam tepů jako vyšší Polary a tedy ani nemá smysl to přenášet do počítače. Předpokládám, že CS300 je na tom stejně a až od CS400 je tam rozdíl (ale z hlavy si jistý nejsem).

        0 0
        • MlokCZ  

          Nebo dokonce CS100 má jen jednosměrný přenos (jen nastavení pár údajů z počítače), teď si nejsem jistý, směrem do počítače to nepoužívám a mám ještě RS200ku, tak se mi to teď plete.

          0 0
          • Pebe  

            přesně tak, CS100 pouze nastavování, CS200 a 300 nastavování a Web deník, CS400 a 600 maj IRport a SW Polar ProTrainer

            0 0
            • wraith  

              Přesně tak a v jednom threadu co sem četl tam někdo mluvil o aplikaci ne přímo od Polaru, která umí ty data stáhnout a není potřeba, aby PC bylo připojeno k internetu, jde mi hlavně o to, abych třeba jednou za týden si ty vyjížďky naházel do pc – jen který den a kolik sem najel, takový deník no :)

              0 0
    • drawec  

      Mám S725× a u ní píšou dosah myslím 50cm a je to bohužel pravda. Vysílač bude ok. Mám Lefty na biku, což je v terénu o radost víc :-)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.