• gemini

    Čest. Pořídil jsem si výše uvedenej tepák a při nastavování a zkoumání jsem narazil na 2 věci, na který nemůžu přijít…

    • nastavení ODO ( najetých km na biku č.1 ) – rád bych měl v Polaru počet km od začátku sezony, nikoliv od koupi Polaru, ale nenašel jsem žádnou možnost tohoto nastavení

    • zaregistroval jsem se na polarpers.train, kde jsem si ( víceméně na zkoušku ) nastavil tréningovej plán. Proto, abych mohl natahovat data z polaru do tohoto programu jsem si podle manuálu nainstalovat ( tuším ) weblink, ale nějak nemůžu přes tuto aplikaci rozchodit přenos do PC – polarpersontra­ineru. Nevíte, jak na to? Angličtinou moc nevládnu, takže návod „how to“ na webu polaru je nad moje síly…
    Kdyby mi někdo napsal, jak na to, byl bych vděčnej:-) Díky
    0 0
    • MlokCZ  

      Celkové ujeté kilometry lze nastavovat a nulovat pouze z počítače tím jednoduchým Polar softem (jen pár kilová aplikace sloužící pouze pro nastavení těch pár věcí, co nastavit lze jako ty km a třeba datum a čas).

      0 0
      • MlokCZ  

        Tímhle se to nastavuje.

        0 0
        • gemini  
          • Aha, takže přímo v přístroji nastavit nelze. Doma nainstaluju a zkusím, ale nevím, jestli se podaří, když se mi nedaří hodit data z Polaru do PC pomocí weblinku:-((
          0 0
          • MlokCZ  

            Opačně jsem data nikdy nepřenášel (mám samé CS100, ta to ani neumí a i kdyby ano, tak by ani nebylo co zajímavého přenášet, to má smysl až u modelů, co ukládají tepy pravidelně v inetravalech a udělají tak celý průběh). Z počítače mi to šlo přes cokoliv, jak přes sluchátka, tak i malé PC repráčky, tak i přes větší reproduktry. Prostě jen dostatečně blízko dát Polar, přepnout na displeji, abys viděl menu settings a z PC to pustit.

            0 0
            • kudlanka32  

              zneuziju vlakno a tazu se:

              dokazes z polaru dostat ty data nekam jinam nez do jejich webu? Jde mi o vyplivnuti nejakyho prubehu v case do textaku…a pak pouziti nejakyho rozumnyho SW jako treba Origin:)

              0 0
              • MlokCZ  

                Tak na to je jednuchá odpověď. ani CS100, ani CS200 nemá průběžné ukládání v čase jako vyšší modely.

                A kde nic není, tak z toho ani nic do počítače nedostaneš :-)

                A pokud máš nějaký vyšší Polar, tak netušim, to je dotaz na majitele S725 nebo třeba CS400.

                0 0
                • kudlanka32  

                  ahaaa…takze ten prenos dat znamena ze to vyprdne 4 cisla a tvoje jmeno :) ?

                  myslim treba tento kus:

                  http://www.fitham.cz/884-polar-rs200

                   

                  premyslim jestli koupit cyklo garmina s tepakem, ten vypada idealne az na to ze s vydrzi baterky nevim jak na 24h…ale zas ma (asi-uz si tim moc jisty nejsem) export do kompu i s GPS vyskovym profilem

                  nebo tepak v hodinkach, ale sem stoura a chtel bych si to pak treba davat v grafech pres sebe a tak…to je dobre ze sem se zeptal :)

                  0 0
                  • MlokCZ  

                    Konkrétně RS200 má těch čísel o pár více, ten má 5 nastavitelných zón a umí pak ukázat dobu v každé z těch zón. Pak lze ukládat nějaký údaj ke každému kolu (to jsem ani nikdy nepoužil). Ale netuším, co z toho umí přehrát do PC, i když kromě CS100vek na kolech mám na použití mimo kolo právě RS200tku, tak do PC jsem z něj nikdy nic nepřetahoval (pokud to nemá ten souvislý záznam, tak to podle mě ani nemá žádný smysl přetahovat).

                    Ale celý záznam tepů v čase jako má třeba S725tka nemá, takže žádné větší hraní s výsledky není možné.

                    0 0
              • Pebe  

                pokud už máš Polar který umí poslat do PC nějaký soubor, tak je asi nejjednodušší použít jejich SW ProTrainer. Jinak to opravdu vyhodí texťák, ale v nějakém jejich formátu, soubory to jsou *.hrm.

                mám teda CS400, co z toho vyleze vidíš třeba tady, přičemž si můžeš ukázat jenom nějaký úsek, nechat si spočítat průměrné hodnoty v daném úseku apod. Samozřejmě to dělá i sumáře, pro různá kola, různé sporty apod. je to celkem dobrej SW.

                Pokud by jsi chtěl i s GPS, tak to by jsi musel do nejvyšších pater u Polaru

                0 0
                • kudlanka32  

                  jo to se mi libi jak to je…ja sem nejak zacal byt zvedavy na svuj pohon, neb kamarad chce porad abych jet 24h a bez tyhle pomucky to asi neujedu, respektive nevydrzim jet pomalu bez nejakeho padneho duvodu…

                   

                  ted se mi zalibil CS600 (iracionalni duvod – bily je i hezky) jen si musim vyresit jestli to ma za tolik penez smysl… Zas nejaky prumery me moc nezajimaji, ja chci videt spojeni s rychlosti a vyskou… Radeji bych hodinky ale to je hruza, a plastova, tak mi prijde ze bych to stejne nenosil, a pokud jo tak budou hrozne poskrabany…

                   

                  GPS me az tak nezajima, to namerim PDAckem…navic GPS ma chybu tak 0.5km / 20km (coz je prd ale je to ruzny podle terenu…)

                  0 0
                  • Pebe  

                    CS600 má oproti CS400 asi největší výhodu ve WIND kódování mezi senzorama a Polarem, možnost mít až 3 kola oproti 2 u CS400, a ještě možnost toho Power metru, jinak asi nic navíc.

                    Když už kvůli něčemu, tak kvůli tomu kódování, i když i s tím obyč se dá v pohodě přežít. Beztak si to všechno můžeš doupravit v PC.

                    0 0
                    • Kiri83  

                      Zneužijem toto vlákno, tiež mám na ceste Polar CS400 a budem mať k nemu manuál len v nemčine a angličtine. Nenašiel by sa nejaký dobrodinec čo by bol ochotný oskenovať českú verziu a zavesiť ju niekde (resp. poslať e-mailom) ? Vďaka

                      0 0
                  • Internaut  

                    Poznámka k CS600X vs. GPS.

                    Kompjůtr sám GPS neměří – má jen podporu. T.j. musíš mít další udělátko od Polaru – GPS modul za cca 3 – 3,5k, které si musíš samostatně koupit a nosit/vozit sebou.

                    0 0
    • zdenek  

      Mezi CS100 a CS200 je rozdíl jenom v tom přenosu do PC?

      0 0
      • zdenek  

        A ještě jeden dotaz: Jako dlouho vydží baterie ve snímači kadence?

        V popisu je 2500 hodin. Odpovídá to?

        Mění se celý snímač za 600. :-(

        0 0
        • kubad  

          u CS200 má snímač kaence 3 sezonu a pořád šlape bez problémů

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.