Poježte s námi na Singltrek pod Smrkem - cyklobusem, dne 9. července 2014, vyrážíme od Cyklo P

10 nepřečtených
  • Cyklo Point Most

    Zdravíme cyklisty z Mostu a okolních měst,

    nejočekávanější vyjížďka roku 2014 je zde. Každý cyklista, který to s kolem myslí alespoň trochu vážně, miluje technickou jízdu, pohyb v panenské přírodě a to vše navíc okořeněné notnou dávkou adrenalinu, jistě někdy slyšel o překrásných lesních stezkách jménem Singltrek pod Smrkem. Spousta cyklistů touží dlouhé roky toto mystické místo navštívit a oddat se něčemu doposud nepoznanému, ale nejen velká vzdálenost většině z nás činí toto místo nedosažitelným. Tomu jsme se rozhodli učinit konec a zpřístupnit toto odlehlé místo široké veřejnosti cyklistů naší lokality. Tímto Vás slavnostně zveme na historicky první vyjížďku na Singltrek pod Smrkem. Neváhejte využít této jedinečné příležitosti a „POJĎTE S NÁMI NA KOLO“. Počet míst je limitován kapacitou cyklobusu.

    I na tuto vyjížďku je možné zapůjčit si testovací model jízdního kola MERIDA. Více informací naleznete na našich stránkách http://www.cyklopointmosthobbyteam.estranky.cz/…izdnich-kol/.

    Datum aktivity: Středa 9. července 2014. Říkáte se, proč právě všední den a ještě uprostřed týdne? Odpověď je jednoduchá. Stejně tak, jako naše výprava, na Singltrek vyráží především o víkendu tisíce dalších lidí a stezky pak připomínají rušnou ulici. Pokud si chceme toto krásné místo užít v klidu, je třeba se různě zařídit v práci apod. a utrhnout se z kolotoče všedních dní. Odměnou nám budou poloprázdné restaurace, parkoviště a hlavně, na stezkách budeme míjet „minimum“ dalších cyklistů.

    Místo a čas startu: Parkoviště před Cyklo Point Most, 6:30 hod (Na místě budeme na 10. hodinu.) Je možné domluvit se na vyzvednutí ve městech Chomutov, Bílina, Teplice či Ústí nad Labem.

    Cena dopravného: 450,– Kč zpáteční jízdenka soukromým autobusem a přívěsem na jízdní kola (je třeba uhradit nejpozději do 4. července na prodejně Cyklo Point Most)

    Vás, kteří se rozhodnete zúčastnit, prosíme o bezodkladné přihlášení k účasti na vyjížďce a neprodlenou úhradu dopravného na naší mostecké prodejně Cyklo Point. Při obsazování míst se bere v potaz výhradně pořadí, v jakém se dostaví zájemci uhradit zálohu na prodejně, nikoli to, v jakém se přihlásí k vyjížďce na webu či Facebooku.

    Podrobné informaci o akci naleznete jako tradičně na našem webu: http://www.cyklopointmosthobbyteam.estranky.cz/…ni-kola.html

    Těšíme se s Vámi na brzkou viděnou v sedle jízdního kola a na ten nejhezčí cyklistický zážitek tohoto roku.

    Váš Cyklo Point Most Hobby Team – „PRO RADOST Z JÍZDY NA KOLE“

    0 0
    • Vilém  

      Na TK patri tak akorat ******.

      0 0
    • Dave-geo  

      Váš marketingový specialista by měl vědět, že tohle je to poslední místo na planetě kde pochodí s Meridou a Singltrekem :D

      0 0
    • Bulda  

      cože? z Mostu na SpS? Dobrovolně se za 450 nechat odvézt z bikovýho ráje na takový zmetek – kříženec cyklostezky a takové té zvlněné skluzavky? Leda blázen by něco takovýho udělal, nebo možná milovník brodů a kaluží, ty tam jsou na každých pěti metrech :)

      0 0
      • Flegmatik  

        Ber to tak, že dostanou oběd zdarma a pro páry žehličku, pro dámy mražený kuře a pro pány kilo buřtů… :-) Prezentace pánví bude až po akci v autobuse.

        0 0
      • vlk123  

        To je na tom to nejzajímavější. Lidičky z lokality, odkud je coby kamenem dohodil do podle mne oblastí technického ježdění (Krušky, Doupov, Středohoří, Sněžník…) a nedotčené přírody (mimo vlastní okolí Mostu) jedou do „ráje“ a do „krásné přírody“. No, proti gustu nic, no… Spíš bych rozuměl vyměnit domácí překrásný lokality ale třeba „okoukaný“ za trošku synťárny a pouťových atrakcí…z výz­kumných důvodů.

        0 0
    • Mobidyk1  

      moc bych neodsuzoval, prostě jede parta lidí jezdit tam kde ještě nebyla. Vše v okolí procestováno tak proč si tam nezajet na celej den, dát buřta pivo a pár klopenek. Jezdit každej víkend ty samý traily je daleko stupidnější. Minulej tejden jsme byli řádit zase jinde a sněžník jsme dali taky :)

      http://www.facebook.com/media/set/…

      0 0
    • scret  

      urcite jste za tuhle reklamu, alespon tak to beru ja, zde zaplatili…

      Z tohohle „Spousta cyklistů touží dlouhé roky toto mystické místo navštívit a oddat se něčemu doposud nepoznanému, ale nejen velká vzdálenost většině z nás činí toto místo nedosažitelným. Tomu jsme se rozhodli učinit konec a zpřístupnit toto odlehlé místo široké veřejnosti cyklistů naší lokality.“ bych velebnosti blil!!!!!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.