• horal38

    ahoj, rád bych se přidal občas k jednotlivcům nebo partě, kteří jezdí na kole. Jsem ze Zlína, mám MTB, nejsem žádný chrt, jezdím v pohodě a klidu, vychutnávám, kochám se přírodou, zastavím v místech, kde se mi to líbí, obvykle se stavím někde na kofolu nebo pivo a někdy ujedu 10 km, jindy 40 km, občas je chuť si máknout víc i 90 km, ale žádný velký kvalt, prostě podle aktuální formy. Jezdí hodně lidí samotných a to je škoda. Bylo by dobrý tu udělat nějaký seznam nebo web. stránky s kontakty nejlépe emailovými a mobilními telefony a když někdo chce třeba odpoledne po práci nebo o víkendu nejet sám, tak se domluví a dá si sraz třeba ve Zlíně na Přístavu nebo v Kostelci a pak společně pokračovat zas kousek spolu, pak se zastavi na pívo… Když se jenom polikají km a nehledí se kolem, cítím se ochuzený. To neznamená, že to občas taky nedělám. Kdo by měl zájem, nechte mi na sebe kontakt s vaším věkem a co jezdíte. 

    0 0
    • kovar  

      toje náhoda, mám taky 2008 let.

      0 0
    • vzduch  

      Jsem rovněž ze Zlína, většinou jezdím sám, ale rád se k někomu přídám, protože člověk je tvor společenský a ve společnosti obdobně zaměřených lidí je pak větší pr… ( zábava, sranda,…).  

      0 0
      • Corbett  

        Ke mě ses nikdy nepřidal – :(

        0 0
        • vzduch  

          Co nebylo, může být. K tomu jen chci dodat, že asi většina nás „bikerů“ z různých, zejména časových důvodů, jezdí sama a proto jistě není od věci o sobě vědět, komunikovat ( e-mailem, telefonicky,…) a v případě optimálních podmínek časových, klimatických, naladění člověka, vyjet ve více lidech, neboť sdílená radost je radost jistě větší než radost jednotlivce.

          0 0
    • Lukecz  

      Pokud mezi sebe pustíte aj omladinu, tak se taky rád svezu :)

      0 0
      • Mulis  

        Tak to Vás vy Zlíňáci z Gotwaldova budu čekat u piva na Trojáku…

        0 0
      • kolokaculka  

        A pokud by vam nevadila holka…treba bych vas moc nebrzdila:-) Dnes jsem byla sama, bylo to fajn, ale v hlubokych hostynskych lesich mam trochu strach…

        0 0
        • Mulis  

          A teď čekám velkolepé odezvy od chlapů.....a v Hostýnských vrších mít strach nemusíš, tam narazíš leda na lesácký lakatoš, či na splašeného bikera. Možná se i potkáváme, jenom o tom nevíme. No tys ze Zlína..?…, no já z Holešova. Jezdíš přes víkend, či přes týden. Jakou trasu máš v Hostýnkách ráda, napiš a třeba se i domluvíme na nějaké vyjíždce, páček shledáček.

          0 0
          • kolokaculka  

            Ja jezdim hlavne ve vsedni dny dopoledne, kdyz mi to vyjde, o vikendech jezdime na zavody. Oblibenou trasu nemam, vcera jsem jela na Trojak a pak po drasalovi do Frystaku a do Zlina…

            0 0
            • Mulis  

              Nóó pokud jezdíš na závody o víkendech, tak to zřejmě se ti budu dívat na záda já…ale přesto, pokud jezdíš přes týden, tak se můžem domluvit na vyjížďku, kdy? třeba příští týden…dej daum. Já mám volňásek 2.6 a 4.6. jinak jsem plnej služeb.....jo a nějakou vyjíždku děl Corbett, přidáme se na takovou trať?8O km je dost!!!!

              0 0
              • kolokaculka  

                Tak tento tyden to nevyslo…bohuzel. Mozna pristi tyden. Ve stredu mam volno tak od 11 do 4, naplanujem nejaky lehci vyjezd?

                0 0
                • SkyWriter  

                  Ahoj, dlouho jsem te nevidel ;-) Muzeme nekdy vyjet.

                  0 0
                  • kolokaculka  

                    je ahoooj:-) Pojedme nekdy…jenze ja muzu jenom pres tyden, o vikendech si hraju na zavodnika. Udelas si cas?

                    0 0
    • horal38  

      Díky za odpovědi, ale chodí mi bez vašich kontaktů. Co takhle přiložit aspon email, když už ne mobil?

      0 0
      • Honzyn  

        Rad se pridam.Jezdim MTB,spise tezsi teren,ale obcas si dam i svih na silnici.Vyjizdim skoro pravidelne ve vsedni dny z Kromerize(v 15:00)­.Vetsinou Chriby,obcas Hostynky,tam to ale znam jen z Drasala,rad se necham povodit nekym pohori znalym!:-)Vikendy mam volne na kolo vzdy,pokud si taky nehraju na toho zavodnika:-)a nejsu pryc. jan.peza@seznam.cz

         
        0 0
    • Corbett  

      V úterý 2.6.08 pokud by si někdo rád dal se mnou né moc pohodovou osmdesátku v Hostýnkách, nebo Vizovických, tak se ke mě může přidat -:) Sraz podle situace, někdy kolem deváté až desáté hodiny někde na Trase. Kdyby se jely Hostýnky, tak třeba u Lešné, pokud Vizovické, tak třeba někde v Lípě.

      0 0
      • Corbett  

        Omlouvám se za chybu, myslel jsem pondělí – :: )))))))

        0 0
      • skier  

        Tento týden nemóóžu a v sobotu asi pojedu Smraďavku.Kurna ale jel bych.Snad to výjde jindy.

        0 0
      • Mulis  

        Dneska jsem si taky vyjel, ale až po 09.30 hod. Ráno jsem doprovázel dceru do školy a pak jsem ještě něco měl. Jel jsem do kopců s nadějí, že se snad i potkáme, leč nikoliv…Jel jsem Ondřejovsko od Fryštáku, potom Lukovský hrad, Kameňák, Holý vrch, Klapinov, Grapy a domů přes Lysinu…stačí v tom horku.

        0 0
        • Corbett  

          No,… vyjel jsem později, kolem desáté. Bylo mi nějak divně, už týden mě trápí knedlík v krku. Je to takový divný pocit, chvilku se cítím naprosto v pohodě a pak zase jako by na mě něco lezlo. I když to dnes nebyl ideál, tak jsem se pěkně svezl a hlavně plnohodnotně kopcovitě.  Ze Slušovic na Velíkovou,lesem hrad Lukov, dolů nad Vlčkovou,Pod Okukem,po Rusavské 50 celý Ondřejovský hřeben,Rusava,po žluté výšlap na Pardus, dále po Rusavské Chvalčov,po Drásalovi Tesák, po červené Rajnochovice,Lá­zy,Troják a pak domů. Celkem 82km.Cestou jsem potkal jednoho cyklistu a ten spal na kameni cestou na Tesák.Pozdravil jsem ho,ale byl tak vyjevený, že nestačil odpovědět.V první chvíli mě napadlo, že bys to mohl být ty, ale měl jiné kolo -:))

          0 0
          • Mulis  

            Ne , tak to jsem vážně nebyl já…(chacha)ale asi jsem se museli minout, z Ondřejovska jsem jel na Kameňák, okolo hradu Lukov a dál, to už jsem psal. Asi to bylo o fous. Eště jsem se stavil za známým, který dělá synovi pod Kameňákem u těch rybníčků základy na barák. Najel jsem 5O km a o 13. hod. jsem byl doma, nebo  tak nějak. Já nepotkal živé duše…vlastně jó, na Ondřejovsku lakatoša a traktor. Jel jsem okolo,,mořského oka" to je takové místo ukryté mezi Lukovečkem a Fryštákem, pak se to napojuje na Ondřejovsko-lesem(vyhledával jsem stín)

            0 0
    • zum  

      Čau. Jezdím asi to co ty. Teda teď jsem se přestěhoval do Otrokovic z jihu a nikoho tu neznám ( teda kromě přítulky,že ano). Letos jsem kvůli vytížení na kolo nesedl ,ale celkem rád bych to tu projel .Nejlépe se zasvěceným výkladem .-)) Tak jestli budeš mít náladu ,tak se ozvi.

      0 0
    • vojta  

      O vikendu planuji vyrazit s nejvetsi pravdepodobnosti na Slusovicky okruh a to tempem mirnym a kochacim. Takze kdyby se chtel nekdo pridat …

      0 0
      • Corbett  

        V sobotu s jede myslím tour de beer, takže pokud pojedeš slušovický okruh, tak tam určitě nebudeš sám:))

        0 0
        • vojta  

          Dik za info, mam tedy alespon vyresene dilema zda v sobotu, nebo v nedeli. Jen tak mimochodem, co to je ta „tour de beer“ ?

          0 0
          • Corbett  

            Promiň, trochu jsem se ukvapil a podal mylnou informaci. Ptala se mě známá, jestli to pojedu, protože ví, že jsem to jel loni. Říkala že se to jede tuto sobotu. Před rokem jsem se zůčastnil, ptotože mi nevyšla jiná akce. Chtěl jsem jet do Beskyd a bylo takové divné počasí. Protože ale nakonec nepršelo, tak jsem se z nouze svezl na této akci, mám to za bukem.Byla to taková prdel, razítka v hospodách po cestě. Loni se objížděl víceméně Slušovický okruh a to bylo docela fajn. Zanedbatelný startovný a pak večer dobrá akce v Březové s obrovskou tombolou.Nenapadlo mě, že se trasa každý rok asi mění. Letos ale trať vede jinudy, tak můžeš být klidný a vyrazit podle nálady.

            http://www.tdb.borec.cz/info.htm

            0 0
    • Wojtek  

      mohly bysme,až bude trochu pěkněj,udělat nějakou vyjíždku :-)

      0 0
      • skier  

        A zároveň trochu pocvyčyt čeština :-)

        0 0
        • rasputin  

          Jj čeština je fajn a opakování a cvičení není nikdy na škodu;) Ale i tak by se mohla dát nějaká vyjížďka…

           

          P.S. tata zdraví ;)

          0 0
          • skier  

            No já vyjíždím pořád, teda poslední měsíc jen na běžkách :-) V sobotu jsem byl sam doma, tak jsem si sjel hřeben Hostýn-Lázy a zpět. Už aby to bylo na biku, bo je to poloviční dřina:-) a navíc tam bylo lidí jak v Kauflandu:-)))Cau

            0 0
    • Wojtek  

      ahojte Zlíňáci,co takhe si dát o výkendu,nebo v pátek,odpoledne nějakou vyjížďku???

      trasu bych měl vymyšlenou,ale návrhy sem

      kdo by jel?

      0 0
    • MartinKun  

      Nekdo ve zline na mtb?

      0 0
      • Ket  

        Ahojte, nepojede někdo v dohledné době? Lesní cesty preferuju :-) ideálně založit událost na Fb? Ráda se přidám.

        0 0
        • MartinKun  

          ahoj,zítra mám v plánu ze Zlína přes Lukov Držkovou na Troják a na Marušku a pak po modré na Hostýn a zpět do Zlína přes Rusavu

          0 0
    • MartinKun  

      ahoj,zítra mám v plánu ze Zlína přes Lukov Držkovou na Troják a na Marušku a pak po modré na Hostýn a zpět do Zlína přes Rusavu

      0 0
    • Ket  

      tak o víkendu spis bych to videla..

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.