• meris

    Začíná mě čím dál tím víc lákat si udělat týdenní výlet po stopách Trans-Provence ( http://www.trans-provence.com/ a https://vimeo.com/transprovence ). Ideálně někdy příští rok.

    Díky tomu, že se jednotlivé RZ jedou z A do B, bude to chtít vždy někoho, kdo bude dělat supportní auto. Ideálně bych to chtěl udělat nějak low-cost, takže spaní ve spacáku.

    Co mi zatím chybí jsou gpx data, abych dokázal ty RZ najít a pak pár dalších bláznů, co by do toho šli.

    Přijde vám to jako blbej nápad?

    0 0
    • gargamel  

      Jo dobrej nápad. Taky mě Trans provence láká.

      Podobných akcí s přejezdy jsem se už párkrát účastnil. Vždycky jeden ze skupiny převezl dodávku do cílového místa a když chtěl, tak jel skupině naproti. V převozu se všichni prostřidali.

      0 0
    • Lister  

      Nepřijde mi to jako blbý nápad. Imho je to dobrý nápad, dobrovolníky budeš asi hledat jednoduše, závozníka asi mnohem hůř.

      0 0
      • meris  

        Tak závozníkem by se na každý den stal někdo jiný. Že bych našel někoho, kdo ho bude dělat celý týden nečekám. I když třeba někdo, kdo by se zase podíval po okolí a nejezdil na kole si dokážu představit.

        0 0
    • Honzas  

      gpx data budeš shánět těžko, v rámci přihlášení podepisuješ čestné prohlášení, že si trasy nebudeš nahrávat, a i když jo, tak je nikde nezveřejníš. Hlídaj si to jako obchodní tajemství, páč holt to má Ash jako business (a ke cti mu slouží, že ho dělá dobře) a navíc nestojí o to, aby si to závodníci měli podle čeho jet najíždět.

      Jel jsem to 2 roky zpátky jako „guided tour“ a sepsal z toho report: http://www.jachcipekac.cz/…rovence.html. Najdeš tam aspoň základní místopisné údaje.

      Jinak se to jede vesměs po značených turistických cestách, doporučil bych co nejpodrobnější turistickou mapu a podle ní plánovat. my to jeli jako první turnus v září po změnách v trase, a tak mapa byla největší kamarád i našich průvodců.

      0 0
      • meris  

        Díky moc za info. Koukal jsem, že „guided tour“ jsou dost rychle pryč. S tou GPX jsem si myslel, že to tak nějak bude.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.