• KUBA6

    Zdravím, objednal jsem si CANYONA- GRAND CANYON AL SLX 8.9. Vše v pohodě, pak přišel e-mail v ANG s údaji o objednávce cena, čísla objednávky a zákazníka. Ale nevím jak zaplatit(platba převodem), nenašel jsem číslo účtu a co uvest do variab. a konst. symbolu. Nebo mám čekat na další faktury nebo již nic nepřijde. Díky.

    0 0
    • myscho  
      1. Čo tak napísať do Canyonu?
      2. Canyon tu ma samostatne vlakno.
      0 0
      • KUBA6  

        Myslel jsem, že někdo platil převodem, tak ví, co jak vyplnit. Kdo ví, tak to je otázka pár minut a nebudu psát do starého vlákna, jen mi stačí co kam napsat a to je vše. Díky

        0 0
        • novas752  

          Tak právě pro taakovou drobnost neni třeba zakládat další vlákno žejo. :)

          Ale nevim, Canyona jsem nekupoval.

          0 0
          • Juhax  

            Ahoj,

            mělo by to být takto:

            Platbu jsem zvolil jako „domácí“ na účet v rámci ČR,

            účet příjemce je ta zkratka KTO, před toto číslo dáte samé nuly a kód banky je 0800 (druhá strana). Do variabilního symbolu napíšete číslice bez VRG, jinak by to s VRG napsalo chybu (číslo najdete na prvním listě). Příjemce jsem napsal CanyonBicyclesHmbH takhle dohromady. Do zprávy pro příjemce napíšete číslo zákazníka D2212×xx a objednávky VA1426×xx, já to napsal v angličtině (customer no, order no). Čísla najdete na první stránce. A potom jen doplníte konečnou (total CZK) cenu a odešlete.

            Takto to platilo před dvěma roky, tak snad je to stejné.

            0 0
        • MirosPikos  

          Použij tlačítko hledat a pak hlavu, nebo naopak. Všechno tu bylo několikrát napsáno. Divil bych se, kdyby neměli Canyon nějaký návod v CZ. Hlavně v tom nehledej žádné složitosti.

          0 0
    • ubo  

      Taky jsem nevěděl, zeptal jsem se a bylo mi odepsáno co a jak. Číslo účtu už nemohu najít.

      0 0
      • Lukas91  

        Nebo zkus napsat uživateli Tomáš – Canyon , ten by se měl starat o Canyon v CZ/SK . Měl i svoje vlákno zde http://www.bike-forum.cz/…cz-sk-2.html. Asi by to bylo lepší pokud nechceš psát v ENG/DE přímo do canyonu.

        0 0
      • vylizplech  

        Tak myslím co poslal odkaz Tecka, tak už je to snad všem jasné, je to jednoduché, pošleš peníze na účet české spořitelny, který je přidružený účet u canyon a jako variabilní symbol dáš číslo objednávky, aspoň tak jsem to dělal já a kolo mi dorazilo.

        0 0
        • KUBA6  

          Jojo, tak jsem to udělal, nebyl jsem si jistý, ze to posilam české spořitelně a ještě jsem moc nepobral ty příspěvky v cz-sk canyon vlakně, jakési různá čísla, písmena u objednávek, účtu a tak. Jeste jsem do zpravy pro příjemce napsal číslo zákazníka a jméno, tak snad by to melo být ok. Jinak děkuji všem kladným prispevatelum za snahu a pomoc.

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.