• chodec

    Nevím pořádně koho jiného se zeptat, tak to zkusím tady – promiňte mi mou troufalost s off topicem.

    Nenašel by se někdo kdo má zkušenost s instalací a rozchozením phpRS redakčního systému s galerií a byl by ochoten mi poradit nebo dokonce pomoci? Chtěl bych to oživit na svých stránkách co mám hostované u banan.cz – jde mi opravdu jen o rozchození – s nastavením a naskinováním už se snad budu trápit sám.

    Každopáně nechci slevu zadarmo ;-) a rád se budu nějak revanšovat někomu, kdo tu potvoru rozchodí.

    Nemělo by to být složitý, dnes v noci jsem to zkusil jako úplný neználek, a už jsem byl blízko, ale nikdy mi to nakonec nezafungovalo úplně a bohužel s mou neznalostí nedokážu poznat co po mě chce nebo co mu chybí nebo kde jsem udělal chybu v nastavení.

    Když tak piště na mail. dohodneme se. díky J.

    0 0
    • BrunoCZ  

      Tady to máš polopatě vysvětleno, pokud nejsi totální lama, tak na tom nemáš co pokazit www.supersvet.cz/dokumentace/

      0 0
      • tomaskunes  

        Když si otevřete stránky [url]http://www­.re.vbudejovi­cich.cz[/url] . je tam základ PHPRS obohacen o plugin s inzercí. !!! Je tam takový malý problém: když si kliknete na detail testovacího inzerátu, tak hned uvidíte co mi nehraje. Na táto adrese najdete informace a také odkaz na stránku s náhledem na funkční PHPRS s inzercí: [url]http://www­.phprs.cz/forum/re­ad.php?15,2713­5[/url]. Když mi někdo poradíte co s tím budu velmi šťastný a jsem ochoten poskytnout nějakou finanční odměnu za Váš strávený čas s tímto problémem. KONTAKT: Tomáš Kuneš, tel.: 773 987 640, mail: all@zadara.eu, weby: [url]http://www­.vbudejovicich­.cz[/url], [url]http://www­.zadara.eu[/ur­l], [url]http://www­.autoskolavim­perk.cz[/url], ICQ: 350 611 093. Všem děkuji za příspěvek.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.