Pes začíná muškařit.......:))((:.....X

76 nepřečtených
  • Peslezedirou

    Ahoj, předem sorry za uplně velký a možná největší off topic.......Když už se tu řeší všemožné věci, tak snad tohle nebude vadit a někdo z bikerů rybářů mi snad poradí..... Chtěl bych začít muškařit, ale bohužel neznám nikoho kdo by mi poradil s výběrem prutu, navijáku, šňůry atd..... Chtěl bych v uvozovkách něco poměrně univerzálního, na říčky, pstruh, bílá ryba atd.. …Nechci zas do toho dát nějak moc peněz, protože se k řece zas tak často nedostanu..... Asi jako s kolem, stačí mi něco na úrovni Alivio/Deore, takže vybírám prut cca kolem patnácti stovek, naviják do litříku.

    www.rybarsky-obchod.cz/…-4/9320.html

    Za rady předem dík..... Pokud to ale někomu bude vadit, tak ať použije sím blokování.

    Pes…

    0 0
    • ddd - andy  

      Nejvetsi off topic je fotbal.

      Ale jako clovek totalne neznaly veci ti poradim aby sis dal na zada kus plastu, jinak ten hacek budes mit furt zaseklej v zadech… :-)

      0 0
    • Archer  

      Jeden takovej rybar me skoro chytil, kdyz jsem projizdil v Bratislave po hradzi, a on muskaril v kanale.

      Tak ten drot svistel nad silnicej, az-az jsem uhnul :)

      0 0
    • norman  

      A, koukam další adept tzv. bikeflyfishingu !Jsi třetí do party v Čechách, posílám ti mejla – jak vidíš je to fakt těžce off-topic. Vynikající doplňkovej sport( i když ještě lepší je kombinace s windsurfingem, kterej jsem ale bohužel musel opustit – když moc fouká vítr, blbě sde jezdí na kole a muškařit taky nejde).Dokonce při chytání na stojáku z boutu slušně potrénuješ nohy.

      0 0
    • wroum  

      nazdar kolego :-)

      prut: 2,7m AFTMA 5–6, hlavne musi padnou do ruky a mit v kombinaci s navijakem dobre umisteny teziste – jinak ti upadne ruka – da se dovazit :-) snura: jakakoliv plovouci, tvar DT (da se pak otocit a chytat z druhy strany) nebo WF (jako DT, neda se otocit, ale diky nizke tloustce od cca 10 m delky se s ni da hazet vyrazne dal nez s DT) navijak: jakejkoliv – je to jen zasobnik snury a poradim ti malej figl – i kdyz ses pravak, tak si dej klicku na pravou stranu. zda se to takhle teoreticky dementni ale v praxi to je super, protoze se ti snura za tu klicku behem chytani vubec nechyta :-) musky: zacni urcite suchejma (stejne to je nejvetsi prdel), idealni a univerzalni je Red Tag a chrostik v milionu modifikacich – vzdycky na to neco premluvis :-) mazani na musky: tady se nevyplati setrit a ruzny silikonovy oleje a podobny sracky mi nikdy neprisly idealni. pouzivam vyhradne vytazek z mazovych zlaz kacen, coz stoji dost penez, ale je to super a vydrzi ti dlouho.

      docela se vyplati jit se kouknout do Slezsky (ne do Gammarusu, ale naproti kousek nahoru), Jirik ma super ceny a obstojne poradi. Vyber velikej.

      Muzem jit na jare klidne zamouchat – takova Berounka v radotine je na to pomerne idealni.

      0 0
      • Manas  

        To se na vas prijedu podivat :-)

        0 0
        • Thidney  

          hlavne pri ty cumende nemej otevrenou pusu takovej zasek do jazyka nevypada hezky .-)

          0 0
          • wroum  

            piercing… :-)

            i kdyz otec docela cumel kdyz mu bratr pri jedinym pokusu ovladnout zbesilou snuru zasek imitaci housenky do ucha :-D

            0 0
            • Thidney  

              ja si pamatuju jak jsem sedel u doktora, bych se flakl ze skoly a prisli tam dva chlapici no respektivne ten rybar privedl na prute druhyho. Navim proc snuru neustrihl – jestli se bal ze mu tu musku nevrati? fakt netusim, ale vypadali jak z nejaky povedeny grotesky.

              0 0
              • wroum  

                tak ja slysel hustsi pribeh. na nekterejch mistech je zakaz zavazeni nastrah lodickou a na jednom takovym miste bylo nutno chytat dal nez se dalo nahodit a tak mistni hojne vyuzivali sluzeb jisteho cloveka, kterej jim tam vzdy za pivko doplaval. jednou zaplavaval takhle typkovy, nastrahu drzel v hube a plaval. rybar se sel vychcat a mezitim prisel jeho kolega, kterej kdyz videl jak z navijaku mizi vlasec, tak navijak preklopil a zasek… :-/au

                0 0
              • Smazaný účet  

                Brácha kdysi „ulovil“ 3-letou ségru na trojháček, za palec u ruky. Sme měli takový ty hračkový pruty „malý rybář“ a s tim sme na dovolený „chodili na ryby“, tenkrát sme to brali jako „čim větší háček, tim větší rybář“. Ségra se chtěla podivat co to brácha má, ten jí to nechtěl pučit… a jelo se na pohotovost. Docela čuměli, ale doktor byl šikovnej. :o)

                0 0
    • Fugas  

      No jestli nejsi moc náročnej a nepotrpíš si zrovna na Shimano, tak mrkni na tohle: www.hobby-g.cz/…r/index.html . kamarád si ten ten set nedávno koupil a je to prej docela fajn. Koukám další člen vražedný kombinace kolo+ryby:-). Obojí leze slušně do peněz a zabere hooodně času… Jinak souhlasim s wroumem

      0 0
      • Fugas  

        tak ten odkaz moc nefunguje, ale v muškařině hledej akční sety

        0 0
      • wroum  

        no ja mam dabelskej trojuhelnik kolo-ryby-modelareni a do penez leze vsechno stejne – strasne moc :-/

        0 0
    • miki  

      Tak se taky hlásím mezi kolo-rybáře!.

      0 0
    • lenochod  

      Nevím jak daleko máš z Mordoru do Práglu – Krče. Kámošové tam mají rybníky v os vlastnictví. Dá se tam půjčit vercajk na mouchu a koupit jednodení povolenka. Nejlepší je to ale v zimě, na dírkách. Fakt doporučuju. Perfektní zábava a večír papáníčko. Mají tam špičkově zarybněno – pstruh duhák, siven a ostatní bílá rybka, jo a taky nějaký zlatý pstruhy. Běžnej úlovek je pstruh kolem 35 cm. Hodněkrát jsem ali viděl i vytáhnout macka více než 45 cm. To už je hovado.

      0 0
      • wroum  

        to je super, ja dirkuju akorat vzdycky v Repich na konecny na „hliniku“. kde presne ty rybniky sou, nejak si tam zadnej nevybavuju…

        0 0
        • lenochod  

          pojedeš-li po jižní spojce směr Smíchov-Krč tak sjedeš u mekáče a proti tobě je další čerpačka. Okolo ní projedeš ke Krčskému zámečku a jsi na místě.

          Zadej na seznamu.cz v mapách Krč a uvidíš hned. Je to ten prostřední rybník.

          www.mapy.cz/searchScreen?…

          0 0
          • wroum  

            tak ty rybniky znam, jezdim kolem na kole, ale nikdy sem tam nevidel rybare, jen pejskare a chciply ryby (ale je fakt, ze sem v tom potoce niz po proudu uz nekolikrat videl mrtvyho duhaka). nenapadlo me ze by to mohlo bejt tohle.

            dik

            0 0
            • cabbage  

              rydářema se to tam občas hemží, ale netušuil sem, že pstruh(ikdyž duhák) může žít v takový bahnoolejový louži…

              0 0
              • lenochod  

                bahnoolejový – zdání klame, máš-li rád ryby, v zimě zajeď, půjč si vercajk a odnes domů mňamózní večeři :o))

                0 0
                • cabbage  

                  kam bych jezdil, bydlim 6min. pěšky od toho rybníku;)

                  0 0
                  • lenochod  

                    Jseš-li „správná“ jak říkáme my kluci z vesnice „Kobylka“ pojedeš autem :o)))))

                    0 0
            • lenochod  

              Letos to bude druhá sezóna. Jinak v létě se přehřála voda a dost to zarostlo. Teď se rybník bude vypouštět a odtravňovat.S prvním ledem … no už se těším.

              0 0
              • wroum  

                jak je to s povolenkama? musim kontaktovat majitele nebo lze zakoupit na miste?

                jako urcite to vyzkousim, zni to lakave.

                BTW: vsechny ryby poustim i kdybych si mel po ceste od vody koupit v samosce file :-)

                0 0
                • norman  

                  Tohle je tzv. Put & Take, tam vraždit musíš :-)

                  0 0
                  • lenochod  

                    Naopak, zakázaný jsou háčky s protihroty. Už jsem i viděl jak ryba stáhla nehlídanej proutek pod led. Prej jich na jaře našli kolem dvaceti :o))))

                    0 0
                    • wroum  

                      to je rozumny s tema protihrotama, sam je u vetsich hacku a dvoj/trojhacku vzdy aspon zamacknu klestema, kdyz se nedaj sehnat rovnou bez.

                      0 0
                    • norman  

                      Tak barbless háčky vcelku nesouvisí s tím jestli se chytá v režimu Catch & Release nebo Put & Take, i když ta poznámka z mý strany byl nepochopenej vtip. Jinak znám tu lokalitu celkem dobře, i když jsem tam nechytal maje to z ruky. Koukám , že máme společný známý.

                      0 0
                • lenochod  

                  Je tam, nebo opět bude zelená maringotka. Na ní je řád, a v ní mužíček co ti prodá povolenku a půjčí vrták pro vytvoření dírky na místě tobě nejbližším :o)) Popř, půjčí i vercajk na dírkování. Náklady ale na vlastní jsou tak při méně náročným výběru do 500–1000 Kč. Povolenka bez možnosti odnosu ryb domů je cenově zvýhodněna. Cenu si už nepamatuju.

                  0 0
                  • wroum  

                    super :-)

                    vercajk mam svuj (krome vrtaku) a to zvyhodneni pro lidi co neberou ryby je konecne nekde uplatneno v praxi a ne jako u zkurvenyho rybarskyho svazu kde normalni clovek dotuje zaplneni mrazaku zasranejm duchodcum co chodej k vode ne NA ale PRO ryby a pak ve fronte na odevzdani papiru poslouchas ty kecy jako ze letosni sezona stala za hovno, protoze Franta ma v ulovkaci „jenom“ 235 kapru… ktery mu ja v podstate platim… uz aby ty zas… duchodci ve vedeni CRS vychcipali ! fuj sem se zase nasral :-/ ne ze by mi vadilo ze si nekdo veme rybu, to je v poradku, ale mela by byt nejakej rozumnej rocni limit nebo cenovy zvyhodneni pro SPORTOVNI rybare, ale toho se dockame az po obmene vedeni – dokud tam budou tyhle tak to nepude (pravidla sou od 60 let skoro stejna a presne vyhovujou vedeni, pac i oni plnej mrazaky o 106)

                    0 0
                    • lenochod  

                      ke stáří mám úctu, ale když si jdu koupit do krámu něco drobného na zub a oni se tam hemžej jak mravenci (co do počtu) taky jsem drobet nervózní. Njhorší jsou dopoledne. Manželky děda tam chodí prej sledovat ceny.

                      !!!!!! Jedna ze života !!!!! Na návštěvě u maželčiných prarodičů si stěžovala babička „Dneska už v tý televizy dávají úplný hovno, s dědou jsme to přepli na ten erotickej kanál a to by jsi nevěřila co tam všechno dělali. To je až odporný“ Co vím tak na to koukají dále :o)))) No důchodci.

                      0 0
                    • Peslezedirou  

                      Paráda taky chytám Catch & Release, aspoň další člověk který ryby pouští.

                      BTW: nejvíc mě se*ou rybáři na Vltavě 7, na těstíčko, žížalku, pěkně u soutoku s nějakým potokem a šup na podzim spoustu pstruhů do mrazáčku :( Ještě jedna perlička o ČRS, nevím co je na tom pravdy, ale slyšel jsem, že před několika lety celou Vlatavu 7 vybrali v zimě agregátama a pěkně si namastili před vánocema kapsu. Docela mě to štve, hlavně když vím, že se tam dala chytit hlavatka a parádní pstruzi :o(

                      0 0
                      • wroum  

                        tak to sem slysel taky, ale potvrzeny to nemam. jediny stesti je, ze agregat funguje pouze do urcity vzdalenosti od elektrod (par metru), takze Vltavu 7 vzhledem k jeji velky hloubce a proudu vybrat proste nelze, ale znat to je urcite :-/ a tech par duhaku co tam kazdorocne pustej to nespravi.

                        me hodne sere jak zkurvili berounku – vsechny zajimavy mista od Berouna dolu sou vybagrovany, ostrovy zmizely… koneckoncu i u Pigiho to je krasne videt :-(

                        jinak treba CRS praha 5 kazdorocne hospodari s prebytkem nekolik milionu Kc, takze pak nakoupej echoloty, mobily, novy compy… a pak tam prijdes vratit papiry a porad tam sedej stejny duchodci, jejichz technickej vrchol je psaci stroj. Mimochodem to proc sem presel do jiny organizace (Chuchle – vede to kamoska) je to ze kdyz vracis papiry tak prvnimu dedkovi to podas a on se zepta jestli jenom vracis nebo budes i kupovat povolenku a pak to preda babe. baba te najde v kartotece (trochu absurdni kdyz rok co rok kupijou novej comp) a zepta se jestli budes neco kupovat, kartu poda dedkovi vedle (3 duchodce v poradi) a ten ti nalepi znamku ze mas zaplaceny prispevky (tato operace muze trvat i nekolik mnoho minut, protoze ten clovek je slepej, blbej a ma asi metrovy nehty, takze boj se znamkou 10×15 mm je krutej a dlouhej a dopredu neni znam vitez:o) no a kdyz se to konecne podari, tak to poda dedkovy cislo 3 (ctvrtej duchod v poradi) a ten te skasiruje – samozrejme ti prihodi manipulacni poplatek (cca 40 kc). naposled sem to tam malem vyvrazdil… a ted si samozrejme predstav, ze fronta se tahne i nekolik destek metru ven, coz pred terminem odevzdani (15 leden) je super, protoze je vylozene teplo. v Nuslich cela tato operace trva asi 2 minuty na cloveka, tady tak 10. proste nepochopitelny. a to ze ve skriny jsou veci oficialne na pujceni (echoloty a lodni motor), ktery ti nepujcej s argumentem ze s uzivanim nejsou zkusenosti (a nikdy nebudou), uz ani neresim. a posledni perlicka jsou vyrocni schuze (jako zavodnik a pak vedouci krouzku sem chodil pravidelne), kde si vsichni vzajemne pogratulujou, jak to vsechno delaj super a ze vlastne neni co zlepsit…aspon ze tam byly chlebicky zadara :-)

                        proste podle me neexistuje jina stejne zastarala, zkostnatela a stareckou demenci trpici organizace jako je CRS a bohuzel kazdyho mladyho, kterej by chtel veci zmenit regulerne zlikvidujou :-/

                        fuj uz sem se zase rozcilil :-/

                        0 0
                        • Peslezedirou  

                          Jsem na Praze 6 a tam to vede poměrně fajn chlápek, sice má všechno v plechové kartotéce z roku raz dva, ale je s ním celkem domluva. O organizaci jako je ČRS taky nemám moc valné mínění, i když do jejího chodu moc nevidím jako ty.

                          Mě se*ou třeba jen normální rybáři, hlavně svým hulvátským chováním, třeba u Barnaďáku dědkové vytáhli celkem dost hlavatek, které spláchla velká voda, když jsem jim to říkal tak na mě čučeli jak na č*, že je to prý velký pstruh :( Další věc bordel který zůstává po bobkařích (ale to je problém asi u hodně lidí), nebo to, že přijedou autem na pár metrů k vodě, chytání na živé rybky atd. je toho hodně.

                          0 0
                          • wroum  

                            to me taky sere a na to ze nekdo nepozna candata od stiky sem si uz taky zvyk. a chytani na zivou rybku by byla 1. vec, kterou bych zakazal kdybych moh :-/, jinak mas pravdu, je toho hodne a doufam ze se to aspon trochu zmeni az soucasna generace dementnich rybaru vymre, coz by vzhledem k jejich veku nemuselo dlouho trvat – neznam jedinyho „barbara“ v mym veku.

                            0 0
                        • miki  

                          A jak jsi to hezky napsal i za jiný !!.Karlovy Vary se nebudou moc lišit.

                          0 0
    • cabbage  

      neblbni s muškařenim, hlubiná přívlač je mnohem větší zábava;)

      0 0
      • wroum  

        asi jako jizda po silnici…

        0 0
        • Radek Broz  

          Veris, ze jsou lidi, kterejm prijdou jako jizda po silnici vsechny formy rybareni?;-)

          0 0
          • norman  

            To se pleteš. Zkus si to představit .Třeba zrovna muškaření na Rolavě podél Hammertrailu je úplně něco jinýho než chytání kaprů na Lesíku :-)

            0 0
          • wroum  

            verim a je mi jich lito :-)

            0 0
        • cabbage  

          houby – když neberou, tak si aspoň zajezdíš na lodi;)

          0 0
    • Páník  

      hmmm…taky me muskarina moc lakala,ale hlavne diky skole a taky kolu se k vode posledni dobou moc nedostanu a investovat do novyho vybaveni uz vubec ne…takze jsem zakotvil na privlaci a sem tam nejaka ta akcni plavacka – hlavne ne bobkareni. jinak este porad vedu ryb. krouzek v Benesove, tak se muzes prihlasit…neco te naucim:)))))) kazdopadne hodne uspechu do zacatku

      0 0
      • wroum  

        to sem necekal ze se na B-F najde nekdo takovej :-)

        ja zacal plavackou za Prahu 5 pak prisla privlac, na rybach sem byval i 5× tydne. pak sme zacali feeder a znalosti z plavacky byly znat :-) a pak moucha, akorat ty klasicky bobkarine sem nikdy nefandil. chytam ryby 17 let :-)

        0 0
        • Fugas  

          Tak to já začal jako klasickej bobkař samouk, ale před 20 lety to bylo celkem normální:-)

          0 0
    • pz-km  

      jestli chces zacit, tak paradoxne investuj co nejmene – az to dostanes do ruky, tak si pak vyberes nove poradne naradi (jo a shimano udice jsou pekne predrazene, navijaky vyssich rad take, stejne jak v cyklosoucastkach – kazde sebemensi zlepseni je mnohonasobne u shimana zaplaceno v cene, tzv. progresivni cenovy marketing…)

      ver me, chytam ryby dvacet let a na tomto se shodnem s mnoha – na spatnem naradi rozhodne spatne navyky neziskas, spis naopak

      0 0
    • maro2  

      Tak Ta vitam medzi pacientmi s rovnakou diagnozou. :-) Ja som tiez tohto roku kupil novy bike a teraz ma trapi kupa sedmickoveho musaku na stojak. Ak Ti mozem poradit, prut skus nejake zakladne rady od tradicnych muskarskych firiem, pripadne nieco z druhej ruky. Ja som zacal prave s „jazdenym“ prutom. Navijak: z lacnych s dobrych asi BFR Dragon Fly … Inak wroum Ti dal dost vycerpavajuce informacie … Vela stastia.

      0 0
      • Peslezedirou  

        Díky všem za rady, ani jsem netušil kolik tu je rabářu muškařů :o) Nakonec koupím prut Shakespeare 2,7 na šňůru 5, sice to není nic moc, ale na začátek to bude stačit. Kdyby mě to chytlo tak bych časem koupil něco lepšího, ale koníčku je hodně a volného času zas tolik není :((

        Jěště jednou všem dík :)

        0 0
        • norman  

          Hlavně nespěchej, letos už se stejně sezona chýlí ke konci.Být tebou, letos kontaktuju nějaký lidi co chytají a na den, dna, ti prut půjčí, a pak bych teprve nakupoval. Především si ho předtím zkus, stejně jako kolo který kupuješ. I když Skakespeare by zrovna nemusel být špatný ( i když tahle firma už z uškařiny hodně vycouvala), mrkni na Snowbee a Redingtona. To už jsou specializovaný firmy a za slušnou cenu. www.hobby-g.cz/…/det_obr.htm?… www.sage.pruty.cz/…ington02.htm
          Taky se podívej na www.cabelas.com. POkud bys měl někoho, kdo ti prut přitáhne z USA, je to řešení za zdaleka nejlepší cenu.

          0 0
          • wroum  

            este dodam ze pomerne slusny zakladni musaky za par penez dela treba Ron Thomson.

            0 0
        • maro2  

          Skus sa poobzerat po troj alebo stvordielnom prutiku, do buducna to urcite ocenis.

          0 0
          • wroum  

            nevim, prijde mi ze cim mene spoju, tim lepsi akce prutu a u muskareni to je dost znat. sem maximalne pro 2 dily pri delce 2,7 m.

            0 0
            • norman  

              Ron Thomson jsou děsný shity, kravský ohony s problémem zvaným " bounce tip ". Jinak už dávno neplatí, že spojka je problém, cestovní pruty jsou běžně čtyřdíly a kámoš má i sedmidíl ( ten strčíš i do penálu).

              0 0
              • wroum  

                v nejnizsi kategorii prutu na mouchu zas tak spatny IMHO nejsou, myslim tim kategorii kolem 1000 – 1500 kc. a s tema spojkama nevim, uz ciste z principu jakykoliv preruseni blanku musi byt znat, kdyz vezmu ze ta spojka je cca 7 cm neohebnych, nebo mene ohebnych, tak to na akci musi byt znat. mozna u vyssich rad musaku ten rozdil muze byt malej, ale porad zastavam nazor, ze cim mene dilu, tim lepe na lov.

                0 0
                • norman  

                  Sorry, ale je to naprosto stejný, jako tvrdit, že to nějaký kolo není v cenový kategorii kolem 4500,– Kč špatný. To je totiž přesná parita ceny shitovýho kola v poměru k špičce, která je u kol dejme tomu ke stu tisíc. No a u mušáku v téhle AFTMA je špička někde u 15 – 20 táců. Prostě prut za litr je absolutní low-end a jesli někdo chce fakt tuhle kratochvíli provozovat smysluplně, tak ať si ho nekupuje. Každej svého štěstí strůjce. Lidi pak každoročně prodávají pruty dvojnásob drahý po sezóně za 15 stovek. Pokud pes touží po něčem takovám, a´t jde zradši po bazarovkách. Jinak k té druhé části – tak si někdy hoď s kvalitním čtyřdílem a uvidíš, o čem mluvím.

                  0 0
                  • wroum  

                    jako souhlas, ale i na kole za 4500 se da jet a i s klackem za 1500 se da chytat a pokud si to clovek chce jen vyzkouset aby zjistil jestli ho to bude bavit, pripadne aby zjistil co konkretne ho bude bavit a pak koupil klacek s uzsim zamerenim, tak to proste staci, ale samozrejme pravoverny muskar se usklibne – stejne jako ja se sklebim nad Meridou za 15 tisic :-)

                    a k tem dilum, chytal sem zavodne plavacku i privlac a proste mi prijde ze cim min dilu tim lip ten prut hazi a ma lepsi akci a pokud ten prut neni delsi nez cca 3m tak neni duvod ho delit na vice dilu nez na 2. mam napriklad vlacak Berkley za cca 7000 a i u tohodle klacku je ten jeden spoj proste znat a vim, ze kdyby byl v kuse, tak bude lehci a bude mit lepsi akci, plavackovy prsaky se taky delaj pri 4,2m tridilny a pritom by bylo vyhodnejsi je udelat treba 5ti dilny – lip by se prevazely, ale akce by byla horsi. jinak nerikam ze 4dilnej prut musi bejt spatnej, ale kdybys vzal 2 stejny blanky a z jednoho udelal 2 dilnej a z druhyho 4dilnej prut, tak mi proste nenamluvis, ze ten 4 dilnej bude na chytani lepsi :-) to proste neni mozny.

                    jinak samozrejme souhlasim ze v bazaci se daj koupit slusny veci za krasnej peniz, ale musis hledat.

                    0 0
                    • norman  

                      Je to možný.Řada firem dělá u stejnýho prutu dvoudílnou a zároveň cestovní ( zpravidla čtyřdílnou) verzi blanku. Ty pruty se chovají ale naprosto jinak a nelze říct,že 4 díl je horší. Dokonce někdy je tomu naopak, záleží na tom jak to konstrukčně vyjde. Mám dost prutů a pár kámošů co mušáky staví, takže mi fakt můžeš klidně věřit.

                      0 0
            • maro2  

              Vsimni si, ze s poctom dielov a ich negativnym vplyvom na vlastnosti prutov operuju hlavne kaprari … im asi vadi, ze ked sa prut ohne, nema pravidelnu krivku. :-)) Keby boli spojky problemom, spickove modely troj-stvordielnych musakov by sa predavali tazko, kedze su viacdiely drahsie ako dvoj …

              0 0
        • norman  

          … a to úplně pominu to, že pro bikefishing potřebuješ minimálně trojdíl, přesně jak píše maro.

          0 0
    • RUMcajs  

      Nejlepsi musku ma LAW (light antitank weapon) :-))))

      0 0
    • Peslezedirou  

      Ahoj, abych nezakládal talší top topic tak se zeptám tady.

      Kolo jsem pro letošek zazimoval tak bych chtěl vyrazit někam na přívlač. Hoďte nějaký tip na zajímavý revír v okolí Prahy, kde si člověk fajn zarybaří. Nejde mi o to abych chytil nějakou velrybu, ale abych si spíš pěkně zachytal, okounci, štičky atd..

      Dík za tipy Pes.....

      0 0
      • wroum  

        Sazava – z Krhanic v podstate az do Pikovic. Tlousti (ale na ty bude uz asi pozde), okouni, boleni a stiky. muze se zadarit i candat.

        0 0
        • Páník  

          jj…Sazava je ted dobra a pred 2 tydny i prekvapila: siven 38 a dva duhaci 23 a 27 – kousek pod Nespekama;)

          0 0
          • wroum  

            na vlacku? jinak gratuluju :-) a sivena bych tam teda necekal

            jak daleko pod Nespekama? Ledce? zborenak? dal?

            0 0
            • Páník  

              vlastne jsou to asi jeste Nespeky,jak tam usti ten potok…reka byla skalena a ten potok v ni udelal zhruba 50-ti metrovej pruh uplne pruhledny vody…tak tam taky me to prekvapilo (a potesilo)…jsem si porad rikal, ze ty tlousti nejak divne bojujou:)

              0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.