Pells razzer pro d... velikost???

14 nepřečtených
  • Tomkac

    Ahoj, ma draha polovicka chce kolo… Nejlepe v pomeru cena/vykon vychazi Pells razzer pro d.. Dokonce i vypada pekne akorat mam problem s vyberem velikosti… Nekde ve velu jsem vycetl ze velikost m ma delku sedlove trubky 432mm a horni ramova je okolo 580ti mm.. Pripada mi to ze by na tom musela hodne lezet, pac treba muj lapierre ma v eMku vysku 46 a asi 56 delku… A nejak nemuzu najit hodnoty pro velikost S… Moje ma vysku jen 158 a delku nohy od chodidla po rozkrok asi jen 72.. Nevite nekdo?? Pocitam ze ta delka sedlove u eSka bude tak 400…

    0 0
    • scalar  

      Pells má trochu delší rámy, takže 17" (M) bude moc. Spíš tedy 15" (S) nebo se podívej po jejich dámské verzi Lady. Jinak na www.pells.cz bývala tabulka s přesnou geometrií, teď to ale nějak předělali a nemůžu ji rychle najít, tak to můžeš zkusit :-)

      0 0
    • palo7  

      možná se vykašlat na poměr cena/výkon a koupit kolo na kterém se bude dobře i jezdit!!! a ne jen pro dobrý pocit z dobrého poměru :-D

      dámské verze bývají s kratší geometrií a nebo jiného výrobce

      0 0
    • siafu  

      to vidím na vel. 15", 17" Pells ne, 580 mm na délku bude hodně

      já na 165 cm mám rám 16", což je v podstatě maximum, délka 552 mm, ale mám k tomu 11 cm představec, nohy spíše kratší, C&A rifle kupuji s délkou 30" (kratší nejsou) a i ty musím obvykle ohrnovat :)

      PDF Pells geometry

      0 0
    • Mirek_29  

      ženě jsem koupil SUPa 900×p na jejích 165cm jsem bral 16,5 rám

      Jediné správné je se posadit a odzkoušet.

      0 0
    • scalar  

      Mimochodem, za kolik ho chceš kupovat? Mně tam totiž moc zajímavý poměr cena/výkon nepřijde, obvzlášť díky levné pružinové vidlici. Kolik žena váží – má 70 kg., aby jí vidlice správně fungovala?

      0 0
      • Tomkac  

        vidlice je na nic.. mam doma recona, ktery momentalne nikomu neslouzi…

        0 0
    • jIrI___  

      580 mm je na 158 cm myslím víc než dost… Buďto mrknout na o číslo menší rám, jestli bude vycházet délka sedlovky, nebo se podívat na geometrie u jiné značky.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.