pedaly na enduro silnicku - XTR nebo S-Track?

12 nepřečtených
  • hannawald

    Ahoj,

    me stare Exustar pedaly uz mi moc nefunguji a vymena kufru nepomohla..(noha uz ma moc volnosti, pravy pedal nechce zacvakavat ani na lehke nastaveni..), kdyz mi takhle sjela ponekolikate noha a tentokrat spadl i retez, taz jsem se cely zadelany rozcilil a rekl si, ze uz se s tim nechci trapit, ale chci bezudrzove jezdit. Potrebuji nove pedaly.

    Mam to na enduro silnicku/gravel bike – jezdim vetsinou silnici, ale sem tam i polnacky.. Chci SPD – mam celkem slusne boty s pevnou podrazkou, ktere nechci menit, a taky z toho sem tam slezu a chci mit moznost netucnakovat.

    Chci pevnejsi oporu, at mi tam noha moc nekvedla.

    Mam vzit Look S Track nebo xtr PD-M9000?

    Look je lehci, levnejsi, rikaji neco o nejvetsi stycne plose, nemam zkusenost. Shimano vozi vsichni, odolnost je vyzkousena a muzu to nacvaknout na pritelkyne horaka, kdyz potrebuju (je mi sice trochu mensi, takze je to jak jizda na harleji, ale da se)

    Hlavou mi vrta ta stycna plocha Looku, jestli by mi neposkytly vetsi stabilitu..

    Vlakno o S-Tracku jsem cetl, vesmes si nikdo nestezuje..je nejaky duvod, proc nevzit levnejsi S-Tracky? (Vsichni vozi Shimano, asi na tom neco bude:)

    Chvili jsem uvazoval i o Shimano PD-A600, ale nejak si rikam, ze oboustranne budou lepsi…

    Diky!

    0 0
    • hannawald  

      nikdo neresil nic podobneho nebo je ten uvod moc dlouhy?:)

      0 0
    • Hroch obojzhivelnyj  

      Nadseny hlas pro PD-A600, mam je nove a i mnohem lepsi opora nez PD-A520 predtim- ale mozna je to tim ze ty uz maj pres 25kkm (vuli v loziskach nemaj, resp, jednou jsem dotah konusy), ale jsou trochu „vyslapane“ na stycnych plochach. Proti oboustrannym velky rozdil.

      Jednostrannych se na silnici neboj, vsechny silnicni pedaly jsou jednostranne (teda krome lizatek), to si snadno zvyknes.

      0 0
      • hannawald  

        Diky moc za tip. Rozhodl jsem se, ze dam sanci Lookum, jsou z danych moznosti nejlevnejsi, tak snad budou vyhovovat. Ty A600 jsem hodne zvazoval, ale moc lidi je nema, prodavac mi k nim zadny zkusenosti nerekl, po netu si je ale lidi chvali az na 2 veci – lak je rychle poskrabanej a nesmi clovek jezdit moc po meste, kde je hodne semaforu..

        0 0
        • Vilém  

          Jen k tem shimanum. Co si dat nejake zavazi na zadni stranu pedalu? Neslo by to pak nakopnout lip?

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.