• ItsMartY

    Ahoj chci se zeptat jaký máte názor na tyto pedály http://www.dookie.cz/…1014-c-1376/

    0 0
    • lukasmohapl  

      že jsou vyprodaný :D

      0 0
    • Pain  

      Už je zase maji.Planuju prechod na platformy a tak zvazuju jejich koupi na Trance.Vozite je někdo?Zkusenos­ti?Platformy jsem nikdy nejezdil, tak chci zkusit a cena je ok.

      0 0
      • Breakpain  

        Dle tvaru pinů – nezničí obuv, ale nebudou extra držet. Bude to lepší, než klasika, ale jsou mnohem lepší platformy … Nano-X, HT Leopard … mrkni se, jak vypadají piny na nich a pochopíš, o čem mluvím. Jel jsem na všech 3 zmiňovných …

        0 0
        • Pain  

          Diky za info.Kouknu jeste.Slo mi spis o prachy.Co kdyz mi to nic nerekne.Placam se cca 10 let na spd tak jsem zvedav.Ale chci se ucit.Navic ted na Trancovi jezdim ptevazne v lesich kolem sjezdovek tady u nas.A taky hodne na fourcrosovy draze.

          0 0
          • Strakááč  

            Tak to bych bral něco co drží.. za tu cenu bych koukal na bazar po lepších nějakých HTckach nebo tak.. koukni na bazar.. :)

            0 0
          • Breakpain  

            15 let na SPD … nyní platformy ;-). Po pár měsících jsem si relativně zvykl …

            To jestli Ti to vydrží … netuším.

            Koupil jsem 5.10 + pedály, investice 4 tis … maximálně to prodáš ;-) … s nějakou ztrátou. Kupovat total low end – z toho podle mě nic nezjistíš. Ušetříš, ale získáš „neadekvátní zkušenost“ … takhle jsem to bral já a prostě připlatil ;) …

            Taky je otázka, na co to chceš ;) … u endura jsem si byl „jistější“ … že se to bude hodit … Každopádně teď jsem si zvykl a přijde mi to zase divné v klasických SPD … :-) . Na ježdění z kopce mi přijdou platformy fajn, na technické ježdění je to ještě lepší :) … Na šlapání do kopce – zlaté SPD.

            Osobní zkušenost je nepřenositelná, obávám se, že to prostě musíš koupit a vyzkoušet ;) …

            0 0
    •  

      Kup si nejaky HTecka, jsou v pohode a za dobrou cenu(na CZ eshopech by meli stat okolo 1500,– czk) Vydrzi dost a maji CR-MO osu a vymenitelne piny. Boty ti bohate staci nejaky Nike Skatovy, alespon se ti nebude zbytecne trhat podrazka na 5.10 botach :-)

      0 0
      • Strakááč  

        přesně tak… já bych asi vzal klidně levnější plastový HT čka nebo Fireeye plastový a nebo azonic plastový.. jsou levný a pevný dost a když k nim koupíš Nike SB tak paráda…

        jezdil jsem 5.10. freeridery, jezdil jsem lepivý contacty.. všechno boty drahý jako kráva s perfektně držící podrážkou… teď jsem se nedávno nasral koupil nike SB a nějak moc nepoznávám rozdíl v držení boty na pedálu.. zase je pravda že 5.10 botky jsou dobrý, že když v nich máš jezdit v bordelu mezi stromama a šutrama.. tak když ti někam vlítně noha, tak dostane mnohem míň než v najkách.. proto na fourcross dráhu klidně najky a na sjezdovku radši fivetenky… ale Nike ti budou bohatě stačit na vyzkoušení… já jsem s nima strašně spokojenej.. nevnímám už žádnej rozdíl, že by nedrželi nebo ták.. :)

        0 0
        • Pain  

          Diky chlapi za rady.

          0 0
        • Pain  

          Tak jsem nakonec objednal freeridery a Ht Leopardy platformy.V pondeli dorazi tak se tešim :-)

          0 0
          •  

            HT Leopardy… mas na mysli spise HT AN01 pedale ne? :-)

            0 0
            • Pain  

              HT-ANO1SS Leopard takhle je přesny popisek :-)proto jsem napsal Leopard.O par řadku výš o nich píše i Breakpain

              0 0
              •  

                JJ mam ty same, akorat schovane pro ,,horsi casy'' :-) :-D Dobra volba pedalu, urcite ti vydrzi dyl jak 3 sezony

                0 0
                • Pain  

                  Tak supr.Zitra přiveze pošta tak už se tešim.Jen doufam že jsem trefil velikost u tech Five Tenu.Vzal jsem podle normal bot co nosim.Velikostne to vychazelo stejne jako Reeboky co nosim :-)

                  0 0
                  •  

                    Zrovna bych velikost bot moc neresil, kdyz nepadnou, tak je vymenim za vetsi/mensi, popripade poprosim o vraceni penez ci vymena za jine zbozi. Jedine co bych u 5.10 bot hrotil je ta podrazka, aby vubec alespon vydrzela dyl nez jednu sezonu na bajku. Jen tak nebo na jiny sport bych je nenosil. Dost lidi si stezuje a zaroven pochvaluje. Ty HT AN01 pedale maji ty piny takovy vyssi, ty by dost mohli zrat podrazku si myslim. To je jeden z duvodu proc nosim skate boty treba od Nike apod. znacek a usetrim, boty mi vydrzi i tak dyl jak 2 sezony jak v beznem zivote, tak na kole ale i pri jinych sportovnich disciplinach. A stoji polovinu co 5.10 boty.

                    0 0
                    • Pain  

                      Uvidim.Musim nasbirat zkušenosti a priste se dle toho zařídim.Botky budou primarne jen na bika.Hned zítra probehne test kolem mistnich sjezdovek :-)

                      0 0
                      • tonik666  

                        Pokud ti jde o prachy, tak kup plastové HT z kovovými piny. http://www.dookie.cz/…3827-c-1469/

                        Pokud to cenově sneseš, tak souhlasím s doporučením HT AN01, vozím je tři roky, 2 páry, jsou to držáky (občas popsány jako HT ANO1 SS leopard, což je nějaká zmršenina, viz web výrobce)

                        0 0
                        • puka  

                          Případně z Číny , plánuji je až mi doslouží současné a budu mít jiný rám.

                          0 0
                          • tonik666  

                            Jen tady chybí jistota, že je to stejná kvalita jako HT, a ne jiný plast/jiná guma/jiná ložiska.

                            0 0
                          • Strakááč  

                            plastový z číny můžou bejt fajn.. ale těch pár stovek dám radši do osvědčenejch pedálů.. taky po tom, co odjezdím broily, což snad bude za dlouho, tak bych vzal tyhle plasťáky od HT a nebo Superstar Nano-x..

                            hlavně když budou mít velkou plochu.. třeba ve freeriderech mi byli broily skoro až úzký, noha mi na nich lezla trochu mimo a boleli mě chodidla, hlavně pravá (přední)

                            teď v contactech ,který jsou užší to bylo parádní a v najkách snad ještě lepší jak jsou užší :D

                            0 0
                            • Pan.Fazole  

                              na jednom kole mám plastový HT, na enduru NANO-X. Ty plastový mi moc nesedí – piny jsou tenci a „citim“ je, podrazku zerou o dost víc a nejvíc mi vadí že je trochu cítit střed(osa) pedálu. Na druhou stranu, mojí přítelce vyhovujou, má menší nohu a nechce tak velký pedále jako jsou NANO-X apod.

                              Po roce používání u ní maj ty plastový tak ještě půl roku do konce života. ty koncový matky co vymezujou osu jsou uložený v závitu přímo v plastu , kterej je smaozřejmě už v prdeli – čekam jenom kdy vypadnou

                              0 0
        • puka  

          Mám kovové platformy z číny, boty používám vansky a zatím si nemohu stěžovat. Sice nedrží jak přibité, ale ještě mě nikdy nezradily.

          Před 10 minutami jsem si půjčil bratrovy SBčka a drží mi hůř než moje Old skooly. Takže pokud budeš chtít SB, tak vem agresivnější pedály. Na Vansky stačí menší.

          0 0
          • Strakááč  

            nemusí bejt na ně agresivní pedály.. já mám u svojich pedálů piny ubroušený tak na 2mm délku sice mi z nich někdy noha ujede po sjíždění dlouhých schodů mi po pár nárazech uplně jela noha mimo pedál :DD jaký to dávalo rány a to jsem tlumil, co to šlo :D při otočce přes přední se mi někdy šoupne noha no.. ale v pohodě hážu 180tku a drží dobře.. jo, no dvakrát už mi noha sjela a narval jsem si to pedálem do holeně… zezačátku jsem vyžadoval grip… teď ho nějak moc nevyžaduju a stejně jsou ty najky dobrý :D ale do bordelu je fajn, když jsou boty, co drží (fivetenky)..

            0 0
            • puka  

              Mně prostě SBčka nesedly..

              S wafflou jsem si jistý na trailech i v terénu.

              0 0
              •  

                A ja se zase hooodne divim jak to ti kluci usati na BMXkach davaji kombinace Vans bot s wafflovou podrazkou a plastove tluste pedale s plastovymi ,,piny'' …To musi silene klouzat a jeste kdyz do toho delaji ty tricky tak se divim ze vubec nejaky ten grip maji

                0 0
                • puka  

                  Já mám pedály z hlíny a drží dobře. Nevím proč mi drží lépe než vaše milovaná SB.

                  Kdyby to byly boty k prdu tak je nikdo nenosí.

                  0 0
                  • Strakááč  

                    Ldo říkal, že naše sb drží hůř.. to nemůžeš vědět… prostě se nam jezdí v nikach SB dobře, tak nejni co řešit..

                    0 0
                    • puka  

                      Vždyť jsem psal, že jsem je zkoušel a na první dojem žádná sláva.

                      0 0
                      • Strakááč  

                        to je první dojem.. já měl první dojem taky že s nima se necítím jako s contactama.. že budou klouzat a pořád jsem s nima jak ****** hejbal an pedálu jestli nekloužou, že asi moc nedrží.. za tři dny jsem jezdil jak s contactama.. ono si na to zvykneš.. taky jsi mohl mít zrovna blbou podrážku, která se k tomu moc nehodí.. já jsem spokojenej moc, s těma najkama co teď mám..

                        0 0
                        • Pain  

                          Tak vyzvednuto,odpo vyrazim na sjezdovky, jsem zvedavej na prvni dojmy :-)

                          0 0
                          •  

                            Mam uplne ty same pedale(akorat jsou uz mirne osoupanejsi a hlavne schovany v supliku) a chtel jsem taky puvodne ty same boty…Nahoda? :-D

                            0 0
                            • Pain  

                              Neni to nahoda, jen mame vkus no :-)) a cich na dobry veci hehe.Projel jsem to ted na fourcrossu a jsem max spokojenej.Je to teda hodne jiny než na spd.Boty drží paradne na pinech.Noha se ani nehne.Akorat když zastavim tak mam furt potřebu vycvakavat botu do strany :-))zvyk.Ale už ted se tesim na další treninky na draze.

                              0 0
                              •  

                                Super, jen tak dale! Ja dneska provedl takovy mensi upgrade. Vymenil jsem puvodni Giant remote packu od teleskopky za Crankbrothers hingline remote packu a teda je to uplne nebe a dudy! :-D :-)

                                0 0
                                • Pain  

                                  Na to se kouknu.Diky za tip :-))

                                  Tuhle??

                                  http://eshop.progresscycle.cz/…3000101.aspx

                                  0 0
                                  •  

                                    Aaano :-) Tominos dela podobnou ale prej nema u ovladace cervik ale prej nejaky valecek nebo co to rikal, tak proto jsem sahl k tyhle(Tominosova ovladaci packa neni komptabilni s teleskopkama Giant Contact Switch). Tato je extremne ergonomicka a i lehoucka a da se nastavit strasne libovolne jak chci. A i vypada hezky co se tyce designoveho zpracovani.

                                    0 0
                                    • Pain  

                                      Jojo vypadá super a funkčne.Tak uvidim priste.Ted se musim trochu vzpamatovat(fi­nancne)z naku­pu botek a pedalu :-))

                                      Tady ted travim nejvic času viz.foto

                                      A hrozne me to baví :-)V srpnu se tu pojede Evropsky pohar.Je to jen vrchni cast trate,jednou tolik se tahne dolu

                                      0 0
                                      •  

                                        Hehe :-) Tak at botky a pedale dobre poslouzi a vydrzi dlouho :-)

                                        0 0
                                        • Pain  

                                          Dik :-)

                                          0 0
                                        • Pain  

                                          Co me teda překvapilo po vybalení jak jsou pedaly velky.Rozmery mi byli jasny ale v realu to je slušná plocha.Po tech dvou dnech si myslim že budem kamoši.Dnes jsem sel na kopec i dopoledne jak jsem byl natešenej :-))

                                          0 0
                                          •  

                                            To ti zavidim, ja budu moc na kolo az o vikendu…Bohuzel pracuju i v lete :-D :-( :-(

                                            0 0
                        • puka  

                          Největší rozdíl v této diskuzi je, že já jezdím XC, ty street a ostatní bůhvíco.

                          0 0
    • Joe_Pike  

      Koupil jsem si je pro první seznámení s platformama přibližně před rokem a půl… Pokud Ti nevadí, že jsou těžší (za tu cenu by asi nemuselo), tak bych řekl že ok. Mají nestandardní piny – sice neničej botu, ale zas tolik nedrží (nic hroznýho). Celkově spokojenost.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.