• RedAce

Kámoš zlomil patku na celopéru Fuji …, přesnej model zjistim, ale jde o to, že prej nejde sehnat. Nevíte jak to vyřešit? Kámoš volal do Imexpa, nebo tak nějak a prej skončili s dovozem Fuji do ČR, tak anmi patky nemaj. Řešení mě napadla buď objednat odjinud (Německo, …), nebo nechat vyrobit. Díky za rady

0 0
    • tomek  

nepasuje tam náhodou z jiné značky kol?

0 0
    • petebike  

co jsem tak slysel tak Fuji znacku by mel vozit Hervis … jinak Imexpo skoncilo, mozna budou ale neco mit jeste na prodejne v Bike Ranchi na palacaku – tam se obcas najdou docela kuriozity…

0 0
    • Lasky  

Ahoj. Já kupoval před vánocema Fujinu v Bikeranchi. Tvrdili mi, že i když už Fuji nevozí, tak díly mají a v případě zlomenin umí i vařit. Tak bych to zkusil, tamní šéf mi přišel jako férovej chlapík. L(.)

0 0
    • assassin  

dokazu patku vyfrezovat … podle stare, kdyby to melo bejt i nejak jo pekny – tzn do zahloubeni v ramu pasovat opravdu dokonale..potre­boval bych pak dopasovat to na ramu…

vyjde to baj voko 300–500kc … takze nema cenu delat patky na kola na ktery jdou sehnat… ale na neco co se sehnat neda…

kdyztak pisni na ICQ…

0 0
    • lidumil  

Pokud vím, tak obecně se dělá sice řada typů patek, ale zase tolik jich není. Je na ně nějakej katalog, měli by ho mít v každým lepším krámu a tam podle zlomené patky a obrázku ji můžeš vybrat. V létě jsme to tak udělali ve Třeboni s Rock Machine a sehnali ji v krámě, kde vedou jen Authora.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.