• Tydlii

    Ahoj lidi,

    hledám nějakého parťáka na společné vyjížďky. Je mi 15 let a doteď jsem jezdil hlavně s tátou, jenže ten už nemá moc času (spíš ho má furt stejně ale já v posledních letech jezdim čim dál ti víc) no a z kamarádů skoro nikdo nejezdí a když už tak rozhodně ne „vážně“(prostě je to jako s 6-ti letejma brachama). No a tak mě napadlo že by se tu třeba někdo našel. Jsem z Prahy, ideálně někdo Praha 12 (nebo 4) a okolí, ale samozřejmě to není podmínkou. Na věku mi tolik nezáleží ale samozřejmě radši pojedu s někým 15–20 než 60+ . Ovšem 20–45 se taky nebránim :) . Letos mam zatim 2400 km (ještě jsem neskončil). Napadlo mě zůčastnit se nějaký místní vyjížďky (např. do Haloun) ale bojim se že lidem jako je Blacky bych fakt nestačil a navíc jste taková horda co se zná tak jsem se bál se tam připojit :D (no a taky „mami jedu na cely den pryc s lidma z netu“ to by asi neproslo ze :D).

    Našel by se tu někdo?

    Díky Tydlii

    0 0
    • Thapsus  

      Ses měl přidat v neděli, to bys dal levou zadní. A mámě bys řek, že jsi byl se Strejdou, s tím by tě pustila, zvlášť když je skoro stejně starej jako ty:-). Tak to tu sleduj a a příště doraž.

      0 0
      • Tydlii  

        Ok, ja se teda přístě přidám :). Jakou jste měli avg rychlost (z cistecho jizd. casu)??

        0 0
    • Tydlii  

      Trochu jsem se hrabal v historii BF a pár takových jako já už tudy prošlo. Kdyby jste věděli o někom s podobným problémem dejte pls vědět :) . Jinak – v prvním prvním příspěvku jsem nezmínil – samořejmě beru i parťačky (15–20) :).

      0 0
      • oddie  

        Možná ti to nikdo ještě neřekl, ale 12 jsou pod zákonem, doporučuji tu hranici o pár let zvýšit…

        0 0
        • Tydlii  

          zrovna jsem si rikal ze to edituju pac to by si to mohl někdo „jinak“ vyložit… no byls rychlejší :D

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.