• ememem

zdravim. v katalogu isteho vyrobcu bikov som sa docital ze „rychloupinacie packy maju byt na oboch kolach na opacnej strane nez je retaz“.(volny preklad). inymi slovami na strane kotucov, este inymi vlavo. tak to mam aj ja uz roky a nikdy s tym nebol problem.lenze v dalsej vete tvrdia ze ak su kotucove brzdy tak na prednom kolese musi byt packa VZDY na pravej strane. ze inak je to extremly danger, desat vykricnikov atd. vedel by mi niekto vysvetlit preco? dik.

0 0
    • jonti  

Podla mna je to uplne jedno. Ja ich vozim vlavo, tak ako mam kotucovky. Mozno je dobre ich mat vlavo preto, lebo na opacnej strane mas viac hmotnosti z kluk, salter…, a lepsie je to vyvazit.

0 0
    • kubad  

Já ve předu nemám vyhazovák vůbec :-))

0 0
    • enjoy  

mam upinaky oba na strane kotoucu.. vzadu je blbost mit ho u prehazky a vepredu ho tak mam,protoze se mi to tak proste libi:-).ale ze je to extremly danger bych souhlasil,mne uz se jednou za jizdy otevrel.

0 0
      • ememem  

a ako to otvorenie suvisi s tym ze je packa na lavej strane t.j. na strane kotuca?

0 0
        • enjoy  

ja bych to videl na paku vytvarenou kotoucovou brzdou,nic lepsiho me nenapada..

0 0
      • Radek Broz  

Ja ho mam vepredu na druhy, libi se mi to vic;-) Vzadu nemam.

0 0
    • goofy  

Mam na strane kotoucu. Vudycky jsem mel, a do doby nez budu mit pevnou osu mit budu. Vypada to lip na jedne strane, a davat upinak k prehazce je blbost

0 0
    • tomixx  

Jednou ve sjezdu na Šumavě jsem pichl přední.A co myslite?Hrábl jsem si prstíkama na rozpálenej kotouč.Hádejte,kde mám páčky upínáků já?

0 0
      • goofy  

Ja jsem goofy, a pritom se mi to este nepodarilo… Timto ti ofcialne prenechavam svuj nick ;o)

0 0
    • Páník  

vepredu ho mam vpravo, vzadu na strane kotouce

0 0
      • ememem  

a mas na to nejaky dovod resp. vies o nejakom rozumnom preco by to tak malo byt a naopak je to extremly danger?

0 0
      • vifon  

Mam takisto, vzadu na strane kotucov a vpredu vpravo. Pike ani nedovoli inak upnut.

0 0
    • Lone1  

Já mám obě páčky na levé straně,ale praktičtější je mít přední na pravé.Znám hodně lidí,kteří si ošklivě popálily ruku o horký kotouč.Nebo si nechtěně hrábnou mastnou rukou na kotouč.

0 0
    • mosquito  

tak jak priste sundam predni kolo tak si to prohodim .. na to ze mam kotouce mesic tak sem si uz taky stihl sahnout :(

0 0
      • tomixx  

Jsem rád,že nejsem sám kdo se spálil :)) Extrem danger je to pro nás nešiky co si na kole smaží klobásky :))

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.