• pavitas

    zdravim, mam dotaz ohledne nakupu akcii z kuponove privatizace. znama ma unipetrol (kod BAAUNIPE), v cene celkem 25 – 30t. myslite, ze je rozumne je od ni koupit (primym prodejem na pobocce rm-s)? diky moc, p.

    0 0
    • Rychlej turista  

      Přijde na to, za kolik

      www.akcie.cz/detail.php?…

      0 0
    • Biker jak Pes  

      Bože… :D To je zase jednou thread. Tohle máme denně na škole, ale v praxi to je asi jiné. V tom ti asi neporadím… :P

      0 0
    • Vrci  

      Jseš připraven o polovinu přijít, nejsou to tvé jediné úspory, nechystáš se ty peníze do 5 let použít? Pokud ano, jdi do toho, ale počítej, že ty peníze musíš vysedět. Ujasni si co od toho očekáváš (cílovou cenu, odchod do důchodu, narození dětí nebo jejich osamostatnění) a až to nastane tak odprodej.

      0 0
    • Smazaný účet  

      dávám ropnýmu průmyslu ještě tak 10 let… spíš bych investoval do zbrojovek nebo do ČEZu…

      0 0
    • pavitas  

      diky vsem za nazory.

      asi sem se mohl zeptat lip, zacit tim kolik akcii ma a za kolik proda, ale cenu akcii pocitala podle aktualni vyse. takze zadny supr kauf :)

      puvodni dotaz jsem myslel spis obecne, jestli hraje pri nakupu roli i neco jineho nez cena, jestli transakce v takovemto objemu penez (tj. relativne malem) neni hloupost a tak…

      p.

      0 0
      • Rychlej turista  

        Aktuální kurz vidíš, takže u přímého prodeje v takovém objemu jde jen o to, zda natáhneš ty ji nebo ona tebe. Za aktuální kurz jinak valný smysl nemá a akcie si můžeš pořídit pohodlněji přímo přes počítač doma.

        Jestli o investování do akcií uvažuješ, tak se o to nejdříve chvíli zajímej, něco si o tom přečti, zvaž rizika, zvol strategii a tak. Nechci radit, ale souačasnou dobu pro nákup moc vhodnou nepovažuji.

        Jinak k těm poplatkům, nejnižší jsou asi na RMS, 0,39% za easyclick, to jsou tzv. miniloty v objemu od zhruba 50 000 Kč.

        0 0
    •  

      666er for ever!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.