Opravdu jeté věci - hodí se do bazaru?

7 nepřečtených
  • wbiker

    Zajímaly by mě vaše názory na dávání už dost jetých věcí do bazaru. Například – doma mi leží staré kliky, levá už je jednou rovnaná a převodník už jednou pilovaný, protože se na něj lepil řetěz. Neumím si představit, že by někdo na takovýhle inzerát odpověděl, ale zase je mi líto je hodit do konťáku. Zimáka nemám a ani nic podobnýho neplánuju, takže mi to jen leží doma, zase na druhou stranu je mi líto je vyhodit. Pár takovývh věcí má určitě každý doma ve sklepě taky. Co s takovýma věcma děláte? Hodí se ještě do bazaru?

    0 0
    • pajik  

      …na blbou otázku blbá odpověď ;-)

      0 0
    • Andre3w  

      schovavam – pote daruju tem co tim nepohrdnou

      0 0
      • Lišák  

        Takhle to dělám taky. Montuju je na kola lidí, co je používají jenom jako přibližovadla.

        0 0
    • martt  

      Myslim, ze sa to v pohode moze niekomu hodit.

      Priklad: moja dcera isla v lete s jednym chlapcom na tyzdnovy vylet na bicykli (nakoniec presli 900km). On prisiel na strasnom srote s tym, ze mu preskakuje retaz. Mala 137mm!!! Dal som mu tam nejaku asi 133mm, s tou to nechodilo (preskakovalo), tak som meral nase vyhodene retaze, nasiel 134mm, ta tam krasne padla a vylet bol zachraneny.

      Podobne to je urcite aj s Tvojimi klukami…

      0 0
    • Trojci  

      Myslím, že jsi velmi správně vystihnul problém, který v současnosti vyvolává tolik rozruchu kolem cyklobazarů.

      Problém je v tom, že tam spousta lidí (nebudu teď radši konkrétní) inzeruje hodně jetý věci a přitom je v popisu napsáno (SUPER, v dobrém stavu, atd.). To se člověk potom nestačí divit, co mu přijde domů!

      Ti, kdo tohle dělají jsou pěkný vyčůránci. Myslí si, že třeba prodají 5 let jetej šaltr XTR (na fotce je třeba vidět, že i kladky má nový) za 1100,–. A jsou bohužel lidi, který na to skočí a pak mají doma vyvaklanej shit, kterej blbě řadí a nápis XTR je dobrej jenom tak na machrování před hloupejma kamarádama.

      Hajzlové, co to takhle zkouší pak hřeší na tom, že málokdo v kupní smlouvě správně definuje stav věci a pak, když mu to přijde domů, je už pozdě.

      Dle mého názoru se jedná o jasný případ podvodného jednání a takoví lidé si zaslouží přes držku!

      0 0
      • wbiker  

        Abych řekl pravdu, přímo takhle jsem to nemyslel. Ale když už jsi to nakousl – o tomhle je reklama. Ne zrovna to, co jsi popsal, to je podvod, v tom s tebou naprosto souhlasím. Ale když se podíváš na ten text v úvodu, tak to moc dobrej inzerát není. Když bych to napsal trochu jinak, třeba „Dobře zajeté kliky, střední převodník pilovaný – nyní v pořádku, skvělé na zimáka“, pro někoho je to už podvod, zatímco já to jen píšu tak, abych to prodal.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.