odměna 20000 Kc za nalezení kola (kol)

12 nepřečtených
  • Robin Hood

    Zdar bikeři. Už mám plný zuby všech možných krádeží a hlavně všech bazarů, díky kterým mnoho zlodějů slušně profituje. V sobotu mi byla zcizena dvě kola (viz. foto). HT je Lapierre na starsim hlinikovem ramu, ale za to srdcovka, to druhe je celopero Giant trance X 1 2008, opravdu nádherné a plně funkční kolo. Nabízím odměnu za nalezení alespoñ jednoho z kol, dohromady můžu dát prozatím max. částku uvedenou v hlavičce. Sakra, je zapotřebí, abychom se ve chvílích, kdy jde do tuhého spojili a natrhli všem lapkům a některým prodavačům v bazarech zadnici!

    Diky Robin Hood

    tel. 776 671 869

    0 0
    • Robin Hood  

      Ještě důležitý detail. Giant měl (má) nyní béžové gripy a spd XTR.

      0 0
    • KubaBajk  

      Doprčic, tyvado, já bych skákal do stropu a s palicí mlátil kolem jak vzteklý primát…na odměnu kašli, každý pomůže jak může a určitě rád, bez nároku na nějaké prachy.

      Ruce sekat, veřejně.

      0 0
    • Dave-geo  

      Ukradeno kde?

      0 0
    • Milan  

      Budu mít oči na šťopkách samozřejmě bez nároku na odměnu, tu by mi čest bikera nedovolila.

      Ale obávam se že:

      1. již nejsou biky v ČR
      2. půjdou na kompomenty

      Jsou to šmejdi a useknout ruku je jedině odnaučí. Policajti nic hledat nebudou, pro ně je to malá škoda a není za co je dostat za katr-šmejdi kola našli u cesty, takže se na to vykašlou i policajti. Už jen sepsat protokol o nálezu jim bere chuť to najít.

      0 0
    • Rubi  

      kdy kde jak proc?

      0 0
    • SIKY  

      Vím, že vzhledem k tomu, že kola mohou být fakt už kdekoliv je to možná zbytečná otázka, ale možná by přispěla i informace v jakém městě, popřípadě kraji ti je ukradli. Mám podobnou čerstvou zkušenost z K.Varů. Před nedávnem mi někdo ukradl kolo o dost horší než jsou tvé stroje a mohl jsem se vzteknout. Ještě jsem ho měl vypůjčený…fakt pech. Z unuděný policie (3 lidi to se mnou přišli sepsat a rovnou mi řekli ať na něj zapomenu a jen si počkám až mi pošlou, že to odložili) jsem neměl ani tu malinkou naději. Chce to obejít všechny bazary v širším okolí. Kolo už jsem nenašel. Každopádně sleduji své cyklo okolí a pokud zahlédnu tvůj stroj(je) volám a zadara :-)

      pic.

      0 0
      • Robin Hood  

        Jezis, jsem byl tak nastvany, ze jsem ani nenapsal, ze kolo ukradli na Žižkově, Praha 3. Vykradli cely dum a kola si vzali taktez. A taky si vzali i moje obleceni…

        0 0
    • devet  

      To je tedy síla. Budu koukat ve východní části Prahy a kolem Labe. Nemáš pár fotek toho oblečení? Rychleji by se identifikovalo.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.