Diskuse: Odhad ceny kola - CTM (Kola)
Statistika
Odkazy
Diskuse
-
-
tipnul bych tak 5
-
Koukni co jsem já prodal za 4550,– :)
amulet
Tohle kolo je myslím na tom o dost líp.-
tak samo – každá věc má někde svého kupce :-) největší problém je ho najít
já tu cenu za dva roky „jeté“ kolo na mixu deore a alivio vidim tak na cca 5tis přijde mi to adekvátní – rychle se ho zbaví. Může zkusit víc viz první část mého příspěvku -
=O To si děláš srandu, ne? :-D To se ti poved dobrej obchod…
-
-
Jj, maximálně bůra.
-
-
podle mně tak 5–6 tisíc, i když vypadá pěkně, takže nějakej kupující co dá jen na vzhled by mohl dát ještě o trochu víc.
-
Cenu bych dal klidně na 8–9. případně potom ubrat.. Jak bylo řečeno na pohled je celkem pěkné, takže šance tu je.
-
Za 8 – 9 to střelí jedině na aukru. Na ccyklobazary apod bych to asi nedával, protože pokud to někdo trochu sleduje, tak ví, že za 9000 má podobné kolo fungl nové, s 2 letou zárukou. Co někdy koupí lidi na aukru, nad tím přestává rozum stát :)
Nedávno jsem tam dražil jednoduchou posilovací lavici. Borci tam přihazovali tuším až na 1200, a když jsem se díval na aukce prodejce, tak tam měl tu samou v aukci Kup teď! za 799 Kč. A takových případů tam je celá řada :D
Vypadá hezky, takže jak ostatní, hezké povídání a šup na aukro :)
-
-
Jestli to budeš dávat na aukci, tak dej minimální cenu takovou, která by se ti líbila (cca 4–5K), a i tak se o to ještě lidi poperou :)
-
Dik chlapi, je mi líto ho prodávat za 5 litru , sice je 2 roky staré, ale jezdil jsem ho jen jednu sezonu pak jsem koupil fulla. Nejdřív se asi poptám po okoli a známych a pak ho kdyžtak hodim na to aukro a uvidím co z toho vyleze
-
Přidávám se s tipem tak 5 tisíc, ale jak již bylo řečeno: hoď to na Aukro a uvidíš, někdy to fakt vyleze na neskutečný částky (myslím neodpovídající prodávané věci) a to kolo je na pohled hezký :-))
-
Využiju toto téma, měl jsem v plánu na kole vyměnit pár věcí, ale asi už 5 člověk řekl, že je kolo pro mě velké. A nevím jestli ho nemám radči prodat a koupit něco jiného. Za kolik si myslíte, že by ho bylo reálné prodat? Vyměněná je pouze vidlice a bylo kupováno minulý rok, najeto má asi 250km.
Foto+komponenty > profil-
A proc nevymenis jen ram? Pokud je zbytek dilu prakticky nejety, tak prodejem celeho a koupi jineho, by jsi myslim dost prodelal.
-
A rám by jsem prodal za kolik?
-
Muj odhad, tak 2000,–. Neco bys prihodil a koupil nejakej ram patricne velikosti. Pokud bys koupil neco se stejnejma prumerama sedlove trubky, tak dalsi investice by byla skoro nulova.
-
Rám 1500 Kč, ale je to celkem vyhledávaná velikost, tak možná i něco víc. Rám od Pellsu z profilu jsem prodal za 1200 Kč.
-
-
Přesto mi, ale napište cenu za, kterou by jsem ho mohl prodat. Díky za tipy chlapi..
-
Nikdo nemá žádný jiný názor? Láká mě koupit fulla, ale záleželo by to na tom za kolik by jsem prodal toto kolo.. Cena byla 28000Kč, pokud by se podařilo prodat za 20000, přemýšlel by jsem o nějakém bazarovém fullu… Je ta cena reálná? A v případě, že by to nevyšlo musel by jsem vyměnit aspoň ten rám..
-
cena 20k za to co mas v profilu je podle me dost nerealna to kolo co mas ty koupis podle me za cca 15k nove tak kdo by za nej daval 20k podle me je realna cena 8–14k :)
-
No cena, kterou jsem napsal je pravdivá…
tady
díky aspon za názor :)-
Ale jinde se dá koupit za necelých 20, takže těch 14 bude reálných.
-
nikde sem nenapsal ze pravdiva neni a ze si za nej tolik penez dal :)
jinak jestli je ti ten ram opravdu velky tak ho nekde strel za par korun (cca 2000) prihod k tomu neco malo a kup si nejaky obycejnejsi HT ram, do fulu bych se pokud mas omezeny rozpocet nepoustel.
-
-
-
-
-
-
-
-

Zdravím,
rozhodl jsem se, že prodám své staré kolo, které se mi už jen váli ve sklepě a jediný kdo ho sedlá je prach. Mam ho dva roky a záruka na něj končí letos v březnu. S koupi fulla jsem věřil , že ho aspoň občas provětrám, bohužel s časem jsem zjistil, že to tak není. Není to žádná raketa za x-tisíc avšak svou funkci splnilo. A tak se na vás obracím, kolik za něj můžu chtít. Děkuji za každou odpověď
Rám: CTM Zephyr 2008,Alu 6061
Vidlice : Suntour-XCR LO/100mm
Kliky : Shimano Alivio, Octalink
Přesmyk : Shimano Alivio
Měnič : Shimano Deore
Řazení : Shimano Alivio
Kazeta : Shimano Deore
Brzdy : Tektro V-brake
Pedály : Shimano PD-M324
Řídítka : Truvativ Hussefelt DH Riser Bar
Představec : Zoom, 100mm
Sedlovka : Truvativ XR