• antikor

    Zdravím, tak se již nachyluje doba, kdy mé několikaměsíční pracovní nasazení má vyústit v potěšení v podobě nového pořádného bajku. Hrozně dlouho jsem přemýšlel co vlastně chci, co jezdím, kolik jezdím a co očekávám. Ročně najedu odhadem mezi 5–7000km(z toho tak 1500km na silničce, zbytek bajk). Jezdím téměř všude, na 90% mých tras se potkám jak s afaltem, tak polní cestou, ale i lesní kořenové traily, brody a podobný krásy :)

    Jezdím často sám, kdy si dávám rád do těla, ale občas i pohodu s přáteli, kteří kolu zase tolik neholdují. Navíc do roka střihnu tak 4–5 závodů, většinou KPŽ.

    Nakonec zbyly dva stroje, mezi kterými se rozhoduji. Paradoxně, stále nevím zda HT, nebo full s brainem.

    1. Ghost lector5 – zde a bf velmi častý „bat bike“, „stealth bike“ nebo prostě „negr“

    kdyby náhodou někdo nevěděl o čem je řeč, přidávám odkaz http://www.mojekolo.cz/…or-5-lc-2016

    2. „Socialized“ epic 2014, testovačka…ano, profláknutý spešl často kupovaný jen z důvodu mít na rámu „S“, ale jelo se mi na něm moc dobře. (http://www.cyklobazar.cz/…e-black-2014)

    Vím, že primární je můj pocit z kola a že kus od kusu se může spolehlivostí lišit, ale byl bych rád, za vaše názory zejména z řad majitelů těchto 2 kol. Kdyby někdo zmíral touhou doporučit ještě jiný kus, sem s ním, ale předem varuji, že grand canyon jsem projel a byl jsem z něj v rozporuplném naladění a dále RBčka jsou jistě dobrá kola, ale vkusově mi nejsou po chuti.

    0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.