• k.ats

    Ahoj, na podzim mi ukradli kolo Merida TFS 700-D (2010), tak se teď dívám po novém náhradníkovi. Chtěl bych něco podobného jako byla ta Merida, ale v dílech a kompotentech se neorientuji. Řadím se mezi amátery a hobby jezdce na kole, ale baví mě to a když je pěkně, jdu se rád projet do přírody kolem naší dědinky :-) Teď jsem zrovna narazil na nějakou akci, kde mají Kellys Magic Expert 2012 za 12 690,– nebo Kellys Magic Titanium 2012 za 12 390,–

    Myslím, že to by mohlo být podobné kolo jako jsem měl před tím, co myslíte? Případně do jaké varianty by jste šli? Víc se mi líbí ta bílá Titanium, ale zas na tom bude asi vše vidět. Ten Expert má zas asi lepší výbavu.

    Děkuji za názory.

    0 0
    • danraj  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován zakladatelem diskuse.
      0 0
    • k.ats  

      Právě jsem se dozvěděl, že nízká cena je kvůli tomu, že se jedná o promo model a je na tom najeto cca 100 km, ale je v naprostém pořádku a kolo seřídí a můžou poslat na dobírku. Myslím, že to ničemu nevadí. 100 km není moc a je to od oficiálního distributora kol Kellys v ČR, takže do toho půjdu. Záruka samozřejmě 2 roky. Děkuji za názory.

      K tomu rámu: Myslím, že u každé značky se může objevit špatný kus, skrytá vada. Samozřejmě, že to člověka naštve, pokud se to stane, ale na to by pak měla být záruka.

      S tou sedlovkou doufám, že několik let nebude potřeba a až nastane problém, snad se to bude dát řešit nějakou redukcí nebo stejným sedlem od Kellyse.

      0 0
      • LRRTM1  

        Jen nevím, jestli si nepleteš sedlo a sedlovku! Sedlo na to bude pasovat skoro každý, ale průměr sedlovky (ta roura, co by Ti, nebýt sedla, zajela do zadku) je nestandartní :-)

        0 0
        • k.ats  

          Díky za ujasnění pojmů a dojmů :-) Doufám, že mě nic nestandartního (snad ani standartního) do zadku zajíždět nebude :-)

          0 0
    • TeryPV  

      Za Ty peníze, pokud Ti kolo bude sedět, není co řešit. Pokud to máš na ježdění kolem dědiny tak to bude super kolo, a třeba Tě to začne bavit a pak koupíš lepší :)

      Jinak za mě osobně Magic Expert. Co se týče brzd, tak mám pocit (jistý si nejsem) že brzdy pro kellys stejně dělá hayes, takže je to fuk, navíc brzdit budou asi stejně. Další je jak již někdo uvedl standartní sedlovka. Pak z osobní zkušenosti, pokud jít do základního řazení tak radši základní SRAM než Shimano. Z mé zkušenosti mnohem víc vydrží a nemusí se tak často štelovat. A poslední pro je čtvrt kila menší váha :) Jinak je to asi jedno :)

      0 0
    • k.ats  

      Ještě jednou děkuji za názory. Nakonec jsem si vybral Magic Expert a mám ho již obědnaný. Kdyby jste někdo měly zájem o to druhé kolo za 12.400,–, tak tady je možnost:

      http://slevy.topkontakt.idnes.cz/…st-17–5/987/

      0 0
      • duty9999  

        dobrý kup velká sleva já jsem koupil kellys tnt 90 2013 původní cena 37000 na 33000kč

        0 0
        • k.ats  

          Taky hezký ;-) Kdo ti v dnešní době dá 4 litry, že. Já myslím, že na těch kolech mají dost velký marže ti obchodníci, když se podívám v Brně v Kampusu na prodejnu Merida, kde jsou velký prostory, ze který se musí platit nehorazný prachy a když se tam jdu podívat, tak jsem tam snad ještě nikdy neviděl, že by si někdo kupoval kolo.

          0 0
          • Breakpain  

            Skoro všude Ti dají 10% slevu jen co se zeptáš ;) … (dokonce i po e-shopu) vím to, sám jsem takhle koupil kolo s 15% slevou a to bylo poslední v republice ;).

            A nabídek jsem porovnával velmi mnoho.

            0 0
    • Ahmed  

      Zdar,

      jestli by jsi chtěl meridu,tak jednu mám.

      Je to big nine 900D.

      29tka. Velikost 19.

      Je půl roku stará,takže vše v záruce.

      0 0
      • perito  

        Bohužel tazatel už kolo poobědval a dokonce nabídl něžné části fóra možnost koupě druhé varianty z výběru…:D

        0 0
    • k.ats  

      Děkuji za nabídku, ale 19ka už je na mě moc. Mám 170 cm. A nenabídl jsem to jen něžné části pohlaví, ale všem, nezávisle na pohlaví :-)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.