• Picino

    V nabídce Canyonu se dnes objevily novinky na rok 2015, vzhledem k tomu že jsem před nedávnem koupil Nerve Al 6.0 , tak by mě to mohlo štvát, ale jak tak na to koukám, tak vlastně jsou jen rozdíly v barvě a cena zůstala stejná. Takže fajn.. rvát si vlasy nebudu :-)

    ps. ale ta tmavě černá je pěkná

    0 0
    • Chiron  

      Ty barvy se jim ale vážně povedly. Stealth má něco do sebe, ale šedo zelená je taky parádní, pokud bude v reálu podobná tomu co je na fotkách. Rozhodně lepší jak ta letošní. Jen škoda, že něco podobného nedali i na Spectral.

      0 0
      • madcat  

        Mě už s těma jejich černýma verzema tak trochu štvou, ale naštěstí je většinou i druhá, o trochu barevnější. Stejně si ale myslím, že by se designéři v Koblencu mohli chytit za nos a udělat ty kola trochu „veselejší“ a nejet furt tu svou „deep black ano/white“ nebo „stealth“ písničku.

        Ovšem Spectraly AL jsou krásný skoro ve všech variantách – polished, petrol i red vypadají suprově.

        Uvidíme co Nerve 29", až ho zveřejní…

        0 0
      • R4YNE8  

        A to mně se zase nové modely Nerve oproti letošku nelíbí. Je to celkem velká barevná nuda, bohužel. Černá je usedlá klasika, ale druhé varianty mohly být odvážnější. Ta šedá na fotce vypadá jako hodně tmavá šedá, skoro až jako černá s trochu zelenou grafikou a nápisy. Ta minulá šedá byla opravdu šedá a vypadalo to i na fotkách živější a líbila se mi. Určitě lepší jak letos. A to neříkám proto, že tuto variantu vlastním. Spectral a Strive jsou v druhých variantách (modrá, červená) designově povedené. Chtělo by to něco ve stylu starších ročníků na fotkách.

        0 0
        • madcat  

          Naprosto souhlasím, u Canyona se těch barev snad bojí nebo co… Ty jednobarevný rámy doplněný bílýma popisama jsou prostě krásný.

          0 0
    • Chlebovnik  

      Tak docela zásadní změnou je, že konečně přešli na spolehlivé brzdy. =D

      0 0
      • Picino  

        tak v mém případě na verzi 6.0 jsou stále Shimano BR-M395, takže to mě nevadí a z mého pohledu jsou OK, oproti těm co jsem měl dříve,ale chápu že na kole za 70k bude zase něco daleko lepšího.

        0 0
      • MirosPikos  

        Celkem jednoznačně nutný krok, protože AVIDy, co mam já na svým Spectralovi, jsou snad z nějaký špatný série. A to mám starší Elixir 5 na pevňáku a tam mi slouží celkem bez problému, když jsem se je naučil servisovat. To samý brácha… nebo vlastně ještě horší. Tomu se propadá neustále páka, ale zavzdušněné nejsou. Jako by nefungovalo automatické nastavení vzdálenosti destiček s tím, jak se destičky postupně sjíždí. Ze začátku ok, ale postupem času horší a horší. Pomůže, když člověk sundá kolo, namačká trochu brzdu, aby byly desky blíž u sebe a může zase chvíli jezdit.

        Koukám ale na ten napínák! Konečně! Sem s ním! :)

        0 0
        • MirosPikos  

          Když na to tak koukám, tak vlastně slevili. AL 6.0 má použitelná kola, brzdy co brzdí a napínák jako bonus. Jen ty barvy, nic moc… alespoň co se hlíny týká.

          0 0
          • Picino  

            To ale mluvíš o spektralu, že?

            Nicméně dokázal bych si ten napínák představit i u Nerva. Myslíte že by šel dodělat i u něj? Docela mě vadí jaký to dělá někdy rachot.

            0 0
            • Picino  

              díval jsem se na spodní část rámu u Nerva a je tam jeden zaslepenej otvor, předpokládám správně, že je to příprava na na napínák?

              0 0
              • MirosPikos  

                Na Spectralu to tak je, tak by to mohlo být i na Nerve.

                0 0
                • Picino  

                  tak fajn, už bude dostupný tak provedeme společnou objednávku a šábnem se o poštovný co ty na to? :)

                  Jinak dnes jsem pořídil tretry a SPD pedály, tak doufám že si nenabiju hubu :-)

                  0 0
                  • MirosPikos  

                    Myslím, že by to mělo smysl, kdybychom byli oba ze stejného města. Takhle by nula od nuly pošla. Ale napínák koupím, pokud bude za rozumný peníz.

                    0 0
        • Mysee  

          Asi jsem chytil dobrou sérii. Ale na moje elixiry jsem ještě ani nešáhl (1050 km), teď budu asi jen zkoušet měnit desky za kevlar superstary. Napínák nevidím, můžeš odkaz?

          0 0
          • MirosPikos  

            http://www.canyon.com/…es/bike.html?…

            Nebo také:

            https://media.canyon.com/…ainguide.pdf

            Ty brzdy byly v pohodě, než jsem vyrazil do Saalbachu :)

            0 0
            • File12  

              Super super. chtěl sem základní spectral, doufal že vyhoděj avidy a to se stalo. dokonce se nemusím bát Lka a bude XL.Pak jsem chtěl předělat na 1×10. Ale když za 67 je EX model v komplet pohřebáku (neskutečně se mi líbí) a s 1×11 tak asi došetřim.

              Kdo kupoval Nerve tak může být na nový rok v klidu. I když čekal jsem že víc bude v nabídce 2×10

              0 0
              • Mysee  

                V klidu jsem naštěstí, ikdyž ty barvy jsou parádní. Teď vím, že se mám kam posunout a časem bude spectral jasná volba. Na EX za 67 jsem taky čuměl, mazec setup, supr barva :)

                0 0
              • Pan.Fazole  

                jenom pozor – oproti 2014 upravili geometrie

                0 0
            • Mysee  

              Takhle jsem to viděl :) Já myslel, že ho vidíš někde na shopu už k dostání, ale snad se tam brzo objeví, když už tam ten úchyt na to je.

              0 0
        • meris  

          S brzdama souhlasím. Každopádně chod páky se výrazně zlepšil, když jsem kolo nechal stát na zadním a odněkud se přesunuly bubliny. Pak jsem to odvzdušnil a je to lepší. I když k dokonalosti to má dalekko.

          Na napínák se taky těším, ale na eshopu ho ještě nemají.

          0 0
    • bruco  

      Moze byt tmavsia farba ako cierna? Alebo svetlo cierna farba?

      0 0
      • wilda81  

        No jistě! Přece absolutní černá. Ale takové kolo bych nechtěl, bo ho pak neuvidíš.

        0 0
      • noviisek  

        existují prý desítky druhů černé, ale rozeznat je dokážou podle mě jen ženy

        0 0
    • McBlacky  

      na příští rok snad není velká značka která nemá několik kol v black/black kombinaci. To bude v lese a a na silnici samej pohřebák :)

      0 0
    • hanness  

      Jojo,porad a stale vice uvazuji o Canyonu,i o HT,jen­ze,co s garancni prohlidkou,jiste se musi zaslat bike zpet,jak to resite?Staci 1 garancni,nebo je nutne servisovat u nich,abych neprisel o zaruku.To si nedovedu predstavit…

      0 0
    • qub1n  

      Konečně mi přišel nový Nerve 2015. Viz obrzáek. Je to pecka. Jede to jak drak nejen po lese a po pěšině, ale jede jak drak i po asfaltu a obzlášť do kopce po asfaltu to jede až poněkud snadno. Maximální spokejenost. Nechápu, proč jses si ho nepořídil už dávno. Foto v příloze. Barva super.

      0 0
    • mischel  

      Zdravím všechny, mám objednaný Nerve 9.9 a zajímalo by mně zda jsou u kola přibaleny i ventilky na bezduše. Díky

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.