• Petr_67

    Koupil jsem si pulsmetr Polar F7 http://www.fitham.cz/2042-polar-f7 jehož součástí je hrudní pás Wearlink o velikosti M-XXL amám problém, nemůžu jej dopnout. Vážím 125 kg a obvod mého hrudníku je poměrně veliký. Když jej volně obtočím kolem těla, chybí do zapnutí asi 30 cm, což je poměrně dost a pás po zapnutí je natažen k prasknutí. Nevím, jestli to něčemu vadí, jestli se nenatahují neúměrně i elektrody a nemůžou se poškodit. Co mám v tomto případě dělat, mám pás reklamovat (vrátit ve 14 denní lhůtě), nebo doufat, že zhubnu? Nebo snad je možné pás nechat vyměnit za větší? Všude se píše, jak je Wearlink pohodlný, ale já po zapnutí jsem utažen jako prase. Měl jsem tepák Sigma PC14 a pás šel v pohodě zapnot a ještě byla rezerva. Proč Polar šetří materiálem, kdyby byla guma o 10 cm delší, bylo by to OK :-(

    0 0
    • Flegmatik  

      Hmm.

      0 0
    • Smazaný účet  

      nevím jak polar, ale suunto má senzory až ke krajům, takže poškození pásu by hrozilo. si tam všij kus gumy do trenek…

      0 0
    • MlokCZ  

      Polar nešetří materiálem, jen máš špatnou velikost pásu. Polar dělá tři velikosti pásu, potřebuješ ten nejdelší. Pro Wearlink je tohle bohužel dražší, protože to kupoješ včetně elektrod. Nemůžou rovnou dodávat ten 3XL, protože by zase hubeňourům padal i maximálně utažený.

      Více např. zde.

      Napnuté to máš strašně moc. Na kole drží pás dobře (tedy alespoň mně ano), tedy mám nastavený pás tak, že je pouze o 2–3cm kratší, tedy po zapnutí není téměř napnutý. Mít ho více utažený je nepříjemné, vždy by měl být utažený co nejméně, jen tak aby nepadal a fungoval.

      0 0
    • bagr84  

      Takze uz si zhubl 5 kilo? Gratuluju :)

      0 0
      • Petr_67  

        Nezhubl jsem nic, těch 125 kg mám furt :-(

        Mlok.cz: Bohužel jsem pulsmetr koupil v obchodě, kde největší velikost pásu nemají, aby mi to vyměnili, takže budu muset koupit ještě jeden jinde. Takže se mi to prodraží, ten krátký pás dám do šuplíku a bude čekat na to, až zhubnu. Jiné řešení není :-(

        0 0
    • Ruprt2  

      Kdysi jsem byl na spinningu a tam měl jeden člověk podobný problém jako ty. Instruktor mu dal „prodlužku“ malý kousek, který sloužil jako mezikus. Doufám, že to píšu srozumitelně. Šlo o Polar. Ale nevím jestli to dělali nějak na koleně ze špatného kusu nebo to byl origo díl. Jenom možný námět, jestli něco takového neexistuje.

      0 0
      • MlokCZ  

        Pro Wearlinkový prodlužka bude těžko možná, to bys dával prodlužovací část mezi elektrodu a vysílač, elektroda by se posunula pak někam na blbé místo a navíc by ta prodlužka musela být vodivá a cena takové prodlužky by určitě byla už podobná ceně celého kus s elektrodami (bez vysílače).

        Ten mezikus co jsi viděl, to bylo zřejmě na newerlinkový pás, tam by nebyl problém aby existoval.

        0 0
        • Ruprt2  

          Jo asi to tak bude. Podíval jsem se pořádně a pás je rozhodně jiný.

          0 0
    • gohon  

      Mám potencionálně podobný problém,nevíte někdojak dlouhý je pás u Sigma Onyx Fit? Potřeboval bych cca 120cm.

      0 0
      • Alísek  

        Ahoj, můj Onyx fit(teď nevím, jestli je to 07 nebo 08 a jestli v tom bude nějaký rozdíl) má pás v nenatanženém stavu, úplně povolený, dlouhý nějakých 103cm a na 120 jde natáhnout bez problému, nemyslím si, že by tě to mělo uškrtit:-)

        0 0
    • Mutant Marana  

      125Kg? Clovece, kde bude asi chyba?  :o))))))

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.

Podobné diskuse