Nejpozoruhodnejší výkon sezóny 2021 na profi silnici.

31 nepřečtených
  • Smazaný účet

    Docela by mne zajímalo, co vás letos (já vím, ještě není konec) na silnici nejvíc zaujalo. Pro mne to napřiklad byly (po kratším zvažování) jednoznačně tři vítězné etapy Wouta van Aerta na Tour: v časovce, na Ventoux a na Champs-Élysées.

    Co si myslíte vy?

    2 0
    • robb  

      Asi letošní Strade Bianchi a sedmá (doufám) etapa TdF kde byly v úniku Wout a Matěj.

      1 0
    • Cavendish  

      A není tu vlákno s profi silnicí, kde ses na to mohl zeptat? Nebo je to na truc Milanovi :))

      0 2
    • iron.hide  
      • vitazstvo Egana Bernala na Gire
      • vitazstvo Richarda Carapaza na OH v Tokiu
      • paradny vykon Gianniho Moscona na Paris-Roubaix
      0 0
    • jmaselnik  

      Wout na TdF určitě a za mne teda ještě Julian na MS. Byť teda musím říct, že letos bylo těch skvělých výkonů fakt hodně. Asi trochu nespravedlivě zatím chybí v komentářích Tadej, který TdF vyhrál způsobem roky nevídaným, nebo po TdF znova skvělý Primož. Prostě dáváš těžkou otázku :)

      3 0
    • Raf  

      Christophera Strassera považuju za profíka, tak navrhuju jeho prolomení hranice 1000 km / 24 hodin

      https://road.cc/…ecord-284947

      0 0
    • BikerM  

      Tot tezko rict, letos tech paradnich vykonu byla spousta.

      Libilo se mi jakym stylem vyhrali vitezove vsechny tri letosni GT. Bylo to pekne!

      Pote urcite Poelovo jarni zavodeni, van Aert na Tour, Magnus Cort na Vuelte a bylo by toho mnohem vic. :)

      Co me naopak trochu z pohledu ceskeho fandy zklamalo bylo letosni predstaveni nasich zavodniku. Kdyz pominu slusne Cerneho casovky, jeden jeho pekny unik a Stybarovo MS.. tak zadna hitparada. Od kluku Vacku jsem ocekaval vic, u Vakoce jsem taky doufal vic nez domestikovani. Repu zastihli zdravotni komplikace, Hirt uz mi neprijde co byval, Hnik na zacatku sezony prestup do druhe divize a tak nejak bez vetsiho vysledku, Petrus startoval na par vetsich zavodech, ale nejspis coby domestik, Kreuziger se vic soustredi na PR sveho projektu nez zavodeni a asi setri energii do dalsich zavodu, jak je u nej zvykem.. Snad Turek ukazal, ze by mel navic nez treti divizi. Elkov ma dle meho nic moc kalendar, objede par zajimavych zavodu kratce po sobe, udela par vysledku, ale kdyz se na to podivam z hlediska cele sezony, zadna slava, spousta tymu ze treti divize objizdi vice velkych (2.1 a 2.pro ci 1.1) zavodu a pak ty zavodnici rovnou prestupuji do WT nebo o divizi vys. Ale nebudu u Elkovu jen kriticky, Schlegel letos jezdil hezky, Barta stale ukazuje, ze na to taky ma. A Toupalik, i kdyz neni muj oblibenec, tak bych rekl, ze taky slusne vysledky. Snad kluci budou mit vsichni pristi rok smlouvy ve stejnych tymech a snad se k nim jeste nekdo posune + zajedou pristi rok neco vic nez letos. Nakroceno ma Schlegel, uvidime jestli nekdo dalsi a kdo uz smlouvu nedostane..

      3 0
    • skaj  

      Van Aert fajn, ale… Porad je to pro me mene nez jakym zpusobem vyhral Pogacar Tour. Preci jenom, o celkovem vitezstvi je etapak predevsim a sebelepsi dilci uspechy u me celkove vitezstvi nevyrovnaji. Porad jsou to jen dilci uspechy. Protoze, kdyby nejel na celkove, tak mozna Pogacar vyhral vsechny casovky a vsechny horske dojezdy. Umyslne pisu mozna:)

      Takze letos je to za me nej Pogacar a druhe misto spolecne VanAert na Tour a Alaphilippe za obhajobu v moc peknem stylu.

      2 0
    • bikerGT  

      Tomu Woutovi bych jako bonus připsal i úspěchy v cyklokrosu, že jo. Sice to není na silnici, ale dělá to z něj unikátně komplexního závodníka. Cyklokros, časovkář, vrchař, sprintér.

      0 0
      • Smazaný účet  

        Jo. Tohle je skoro neuvěřitelný.

        Ale třeba Pogačar umí, při svém mládí, taky teda excelentně skoro tohle všechno. No, snad krom toho cyklokrosu tedy. :) A navíc – jak kolega výše psal, vyhrává ty Tour.

        0 0
        • Janes  

          Nechci prudit, ale ten slovinský zázrak mi docela vrtá v hlavě…

          0 0
        • BikerM  

          Me bavi to s jakou lehkosti a vyzralosti zavodi. Je radost na tohle koukat. Na svuj vek neskutecne vyspely zavodnik. Pokud se nestane neco fatalniho, myslim ze v budoucnu zajede jeste spoustu velkych vysledku. Pogacar ma na to prepsat historii.

          0 0
    • Coural  

      Nejlepší asi Pogačar na TdF.

      Nejveselejší, Nizozemky při silničním závodě na OH. Ta ženská cyklistika je normálně legrační a tam tomu daly korunu.

      1 0
    • Smazaný účet  

      Takže po včerejšku také přidávám jako to letos patrně úplně nejvyjímečnější v silniční cyklistice fantastickou sezónu Tadeje Pogačara.

      0 0
    • Chlebovnik  

      Jednoznačně výkony všech závodnic v Paris-Roubaix Femmes.

      Ještě by měli udělat něco s tím prize-money a bude to cajk.

      0 0
      • Smazaný účet  

        Z jistého úhlu pohledu máš jistě pravdu. Přiznám se však, že tak extrémní záležitosti jako úspěšné přežití boje o život u nevinných a podobně jsem původně na mysli neměl. :)

        0 0
    • Jáchym 1  

      Jak Remco na MS,,popravil,, všechny ve skupině vč.svých.

      Jen Alík přežil.

      0 0
    • Fazzy  

      Bavil mě souboj Asgreena s Poelem na Flandrech, bavil mě Aert na Tour, opravdu hodně mě bavil olympijskej závod a poved se i zbytek sezony. Kdybych ale měl vybrat jeden výkon, tak nevim.

      Člověk by měl říct Pogačar nebo Roglič, ale gc v etapákách ve mě prostě tolik emocí nevyvolává. Už proto, že je tam mnohem snažší predikovat hlavního favorita.

      Takže za mě asi to Aertovo Ventoux, byť mu k tomu pomohla situace favoritů, bylo to hodně spektakulární vítězství. No a moc se mi líbil způsob jakým Alík obhájil duhu.

      1 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.