• honzarb

    Ahoj, jaka je podle vas nejlepsi trasa/trail na Garde, krome Tremalaza a Altissima po 601 dolu?

    0 0
    • pedrod  

      Co Nino Pernici? Nejlepsi to mozna neni, ale sjezd je to dlouhy a pekny.

      0 0
    • gargamel  

      Nejlepsi trail je po cyklostezce do Arca na kávičku :D

      0 0
    • Mug  

      Pro mě Boca di Fobia ;)

      0 0
    • pocestny  

      Mám 2 tipy: Trail z Santa Barbary a svou modifikaci trailu Skull.

      /1

      Zeptej se v bikeshuttle pobočce v Torbole ohledně nového trailu ze Santa Barbary do Naga. Má to být obtížnost něco jako Tremalzo, trošku prý obtížnější (Tremalzo není obtížné, je akorát extrémně krásné). Bohužel jsem domrdal tlumič na Skullu…

      /2

      Jestli se ti líbí trasy jako 601, tak téměř paralelně vedle ní vede jiná sjezdová trať „Skull“. Výchozí bod je stejný jako 601: Tzn. chata Graziani. Pak jedeš z Riffugio Graziani po turistických trasách přes Malga Campo a Malga Campei di Sotto. To je taky zajímavá část, bo cesta je místy hodně úzká nad vysokými propastmi. A za mokra to tam zatraceně klouže (asi vápenec). Je to víceméně po rovině.

      Já doporučuju z Malga Campei di Sotto ještě tlačit bike nahoru na chatu Riffugio Malga Campei . Je to dřina. Kus nad chatou Malga Campei odbočuje najednou do lesa neznačený trail doprava, začíná to po rovince, a pak hukot dolů… Pak kousek transfer po cestě a zase hukot. Končí to opět v Nagu v těch vinicích. V půlce trati jde „přestoupit“ na 601čku.

      Na bikemap.net zjistíš, že Skull oficiálně pokračuje od Malga Campei di Sotto dolů, což je škoda. Tipuji že brzo dojde k prodloužení Skullu až zhora od Chaty Malga Campei.

      0 0
    • Honzas  

      Co si pamatuju, tak se mi moc libilo od jedne salase pod Monte Velo (myslim, ze je to Malga Fiavei), odbocka mezi salasi a vyhlidkou na jezero po singlu dolu. dojede se do Naga. Nechce to ale po desti, jinak je to blativy tobogan.

      Popis trasy jsem (jako vsechny ostatni na Gardu) nasel na strankach kreuzberg.lt, ktere bohuzel zanikly. A ja si je blbec nikam nestahnul. Ale nasel bych to.

      0 0
    • crom  

      hledej dalco trail:)a hned vedle trail s serposkama,nazev nevim ty jsou slusny.jen doporucuju netrpet zavratema:)

      0 0
    • honzarb  

      diky za tipy… vyhrala to Bocca di Fobbia a potom Nino Pernici a z ni snad trefime 413ku – nevite, kde na ni zacina ta ferrata? diky

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.