Návleky GRIPGRAB arctic a velikost

8 nepřečtených
  • kalda2

    Ahoj mám dotaz na velikost návleků Gripgrap ARCTIC. Nemám zkušenosti s neoprénovýma ohledně natahování. Koupil jsem si je ve velikosti L (42–43) ale zdají se mi malé. Původní force obyč mám L a jsou akorát. Nohu mám 7 1/2 takže 8 boty 42velikost. Bota je 29 cm dlouhá a návleky jsou 25 cm. Můžu je tak moc natahovat nebo radši větší XL (43–44) vyměnit. Moc děkuji za info moje první zimní neoprénové, nechtěl bych je natahováním poškodit.

    0 0
    • samson  

      Presne tieto návleky som kupoval minulý rok a odporúčam ich vymeniť za 43–44. Tie, ktoré máš toľko nepovolia a budú a tlačiť a po čase sa začnú trhať. Mám takú istú veľkosť nohy ako Ty.

      0 0
    • Honzanakole  

      Ahoj, taky jsem si je koupil. Mám je ve velikosti XXL 46–47 tedy největší jaké měli a mám problém je nasadit na zimní tretry Shimano MW 81 velikost 46. U letních treter mi tam zase překáží přezka. Zkoušel jsem v nich nechat pár měsíců nasazený normální boty jestli se trochu nevytáhnou, ale mám pocit, že se asi nevytáhly. Zatím z nich nemám moc radost. Snad časem trochu povolí. Být tebou bral bych asi větší.

      0 0
      • andre.marek  

        Když už se tady řeší návleky – potřeboval bych jedny nepromokavé na velikost treter 50. Neví někdo o něčem???

        0 0
        • Breakpain  

          Napis do Elevenu a usijou … pochybuju, ze budou bezne k dostani …

          0 0
    • kalda2  

      tak děkuji za radu už jsem psal prodejci kdyby tam uvedly i cm délku člověk by si to mohl aspon teoreticky přiměřit no sou to šarlatáni. Tak díky za odpovědi MOC

      0 0
    • šimlos  

      Měl jsem je a úplně stejný problém.Ovšem časem nepovolí a tak bylo jejich natahování vždycky rvačka.Musím ale říct,že se tím nijak nepoškodily. Nakonec jsem si loni koncem roku na silnici ustlal,návleky se pádem potrhaly a s úlevou jsem je vyhodil :-)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.