• beriik

    Zdravim,mate někdo zkušenost s touto firmou .naturamed-pharma na na netu jsou oni jen sami dobry info. dneska se mi do ruky dostal od nich dopis s upomínkou č.2 o zaplacení dlužné částky za objednané zboží zdarma ,které jsem samozřejmě neobdržel,načemž není nic divného vzhledem k tomu že na adrese kam upomínka přišla už víc jak rok nebydli a navíc jsem si nic neobjednal,můžete dát radu co s tím vzhledem k tomu ze posílají něco někomu někam kde ani nebydli a ani si nic neobjednal,podle občansk.zákoníku par.53 odst9 nemusim nic vzehledem že k tomu že jeto nevyžádana pošta,ale znáte jak to chodí,hrajou sladouše jak oni se snažily komunikovat a vy nic pak to daj exekutorum a je ze 130Kč 13000Kč.jo jeto blbech 130 ale jde o princip.Máte ra­du?

    0 0
    • fredy.k6  

      Známému se stalo něco podobnýho. Zavolali mu na pevnou linku, jestli chce poslat myslím holicí strojek na vyzkoušení zdarma. On jim řekl, že ne, přesto přišel balík se strojkem s přiloženou fakturou asi na 150 Kč, kterou samozřejmě neuhradil. Následovali asi tři upomínky čím dál tím víc výhružné. Stačilo napsat email ve smyslu, že si od nich nikdo nic neobjednal a ať dále neobtěžují a už se nikdo neozval. Postupným nátlakem se snaží u lidí vyvolat pochybnosti a vylákat z nich peníze za nic a určitě se dost lidí chytí.

      0 0
    • NaturaMed  

      Dobrý den,

      jsem zástupce společnosti NaturaMed Pharmaceuticals s.r.o..Velice nás mrzí stížnosti které jsou níže uvedeny. Snažíme se vždy vyjít našim zákazníkům vstříct. Pokud došlo k nějakému nedorozumění, chtěli bychom Vás touto cestou požádat, abyste nás kontaktovali mezi 8 – 16 hodinou v jakýkoliv pracovní den prostřednictvím naší ZÁKAZNICKÉ LINKY :+420 389 005 1­15(telefonn číslo pro slovenské zákazníky +421(0)233 006 743) nebo nám napište na adresu Nemanická 16, 370 18 České Budějovice( adresa pro slovenské zákazníky P.O.Box 4300, 800 90 Bratislava 090). Naši operátoři jsou připraveni Vám zodpovědět každý dotaz nebo Vám pomoci vyřešit Váš požadavek. Pro více informací o společnosti a našem abonentním programu navštivte naše webové stránky www.naturamed.cz. S pozdravem tým NaturaMed Pharmaceutical­s s.r.o.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.