• Tratos

    Dobrý den, mohu poprosit o radu? mám pohon Bosch Drive Unit Performance CX Generation 4 (85Nm). Pokud volím přípomoc jízdních režimů tak pří přepnutí z tour na emtb nejde rozpoznat rozdíl pomoci. Vím že je možné individuální nastavení. ale pořád to není ono. V továrním nastavení na druhém stejném kole vše funguje jak má. Děkuji

    0 0
    • michomin  

      Jestli pohon nereaguje tak jak má, tak jedině autorizovaný servis Bosch.

      0 0
    • Kouba_2005  

      Režim emtb nemá stejný průběh přípomoci jako ostatní režimy, něco si o tom načti.

      Režim eMTB nahrazuje dřívější sportovní režim s pohonem CX a pohybuje se automaticky od režimu ‚Tour‘ až po režim ‚Turbo‘. Maximální točivý moment až 80 Nm zvyšuje sílu pohonu a podpora jiízdy se pohybuje v rozmezí mezi 120% a 300%.

      0 0
    • MlokCZ  

      Záleží jestli je nastavený režim Tour nebo Tour+ (lze nechat přenastavit).

      Pokud máš Tour, tak do určitého výkonu je skoro stejný s eMTB. Až pro větší výkon jezdce eMTB přidá více výkonu motoru než Tour. Pokud i pro větší výkon jezdce rozdíl není znát, tak je něco špatně.

      Pokud bude aktivní režim Tour+, tak bude rozdíl velký, protože také není lineární jako eMTB a je tak výrazně odlišný od eMTB v celém rozsahu.

      Tedy buď je možnost, že máš Tour a na druhém kole je nastavený Tour+. A nebo je něco špatně na tvém ebiku.

      Na přiloženém obrázku je to dobře vidět. Je to ještě starý graf z počátku uvedení nových režimů, proto tam je označení MagicTour (to je současný Tour+).

      0 0
      • Tratos  

        Děkuji za odpověď. Kola jsem kupoval stejná před měsícem. Na obou je jen Tour, né Tour+. Kola jsem kupoval v Německu a nechci to tam hned vozit pokud to nebude opravdu nevyhnutelné. Manželka mi nadává, že mi ten režim funguje a jí nezabere. Pokud dám individuální nastavení Tour a zvýším o jeden stupeň, tak už je to zase moc ( jak turbo ). Moc děkujiza reakci.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.