Nákladní vozík - rychloupínák

15 nepřečtených
  • MobiLLion

    Zdravím všechny cyklisty,

    koupil jsem starší nákladní vozík od Azubu (Single Track) a řeším, jak si poradit se zvláštním rychloupínákem, který k němu byl. Ten je na jedné straně delší (kvůli přehazovačce). Po zapojení ale kvůli tady tomu rozdílu je vozík trochu nakřivo a tak to chci nějak vyřešit. Možností je jej na té kratší straně podložit, problém je v tom, že je nestačí jeho délka. Dá se sehnat ta delší strana (viz. foto) o něco kratší? Nevíte, jestli to někdo vyrábí? Nebo jak to vyřešit? :-)

    http://mobillion.rajce.idnes.cz/Upinak

    0 0
    • notobi  

      neni náhodou vozík víc k levý straně? skoro bych řek, že je to schválně aby Ti neslít do krajnice kdybys najel s kolem víc ke kraji

      0 0
    • romachain  

      Mám vozík s podobným uchycením a taky není úplně přesně za zadním kolem. Odchylka je o něco menší, každopádně vliv to asi na nic nemá. Naježděno několik stovek kilometrů bez problémů.

      0 0
    • aristo  

      Zdravím všechny,

      rád bych oprášil staré téma a zeptal se na pomoc. Jak přichytit tenhle držák ke kolu? Podle návodu od výrobce ty dvě části do sebe nezapadají ( a i kdyby zapadaly, nešla by pak odjistit aretace žehličky) a tak bych se rád zeptal, jestli s tímto uchycením nemáte někdo zkušenost, příp. vás něco nenapadá?

      Díky za reakce.

      0 0
      • Vilém  

        Jak to myslis, nezapadaji? Jako podle tech sipek na fotu? Ani kdyz vysroubejes ten sroub s ockem?

        0 0
        • aristo  

          Podle toho obrázku by měla část 2 obejmout část 1 a obě části pak přichytit k rychloupínáku sedlovky. To očko slouží jako zabezpečení proti samovolnému otevření a uvolnění nákladního vozíku a v provozu být musí. Tyhle fotky jsem posílal i do obchodu odkud jsem tuto věc objednával, ale zatím žádná odpověď nepřišla (krátký čas).

          Edit: a nezapadají, ani když se to očko vyšroubuje…

          0 0
          • Vilém  

            A je nutne pouzit tu vnitrni cast?

            Ted na to koukam poradne a uz chapu proc nezapada:)

            0 0
            • aristo  

              Ta vnitřní část je podle návodu ANGLE FIX SUPPORT – mělo by to držet úhel celého zařízení, takže by to tam k něčemu být asi mělo :)

              0 0
      • hodny soused  

        nepomůže ti toto?

        0 0
        • aristo  

          Děkuji za zajímavý odkaz. Ta problematická část (1) je jiná, ale zřejmě se to bude muset trochu poupravit. Doufal jsem, že to má výrobce trochu promyšlené a jen jsem (a ani žádný z kamarádů) zatím nepřišel na to za jaký konec to vzít aby to sedlo do kupy.

          0 0
    • Motyll  

      Využiju vlákno.

      Sháním QR držák vozíku MWAVE a nemůžu ho nikde dohledat. Nemáte někdo pls tip?

      https://www.kolobike.cz/…lwart-single#…

      Vozík: https://www.sportovnidum.cz/…-900x670.jpg

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.