Najde se nejaky audio odbornik?

5 nepřečtených
  • Jackal

    Přátelé, pořídil jsem si 5.1 repro,vzorně ho zapojil a ejhle při nastavování receiveru sem seznal,že centr šumí uplně jinak než satelity. Tak nějak zastřeně,šum postrádá ostrost. Reklamovat,to je jasné,ale na co byste to tipli? Satelity jsou 2pás koax. a centr má navíc dva malé basáčky. 6e by v pérdeli výhybka? Testoval jsem frekvence z cd a zdá se to ok. Jen složené zvuky,šum film, je z centru málo ostrý,tichučký.

    0 0
    • macikm  

      jedna moznost – mas zdroj signalu a repraky napojeny do stejny zasuvky na 230V ? Pokud teda maji repraky samostatny napajeni zesilovace …

      0 0
      • Jackal  

        Tak jinak. Receiver napájí repro přes standartní repro kabely. Trochu t přiblížímzvuk zní jako když jste někde v soutěsce u poslední zatáčky a slyšíte vodopád. Tedy tlumeně,bez výšek a nedefinovatelně zkresleně,jako po mnohonásobném odrazu. Testoval jsem jiný kabel i připojení centru jako jiný prostorový kanál,jako přední levý,výsledek nula.

        0 0
        • igor  

          mozno ti center vobec nehra a je to len presluch z inych kanalov..Pred­pokladam teda, ze urovne vs. kanalov mas nastavene.

          0 0
    • raceman  

      a co to sou za repráky?

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.