• Pandor

    Pěkný den,

    chtěl bych se zeptat jestli jste se už někdo setkal s problémem, které mě trápí poslední měsíc.

    Děje se to, že bez jakýchkoliv náznaků mi při chůzi „zatuhne“ kotník. Je to takový pocit, jako když si zvrtnete kotník a pak na nohu nemůžete šlápnout. Jenže mě se to stává při obyčejné chůzi bez nějakého většího zatížení. Prostě jdu a najednou „au“. Naopak na kole se mi to nestalo ještě nikdy. Když se mi to stane, tak na nohu musím hodně pomalu došlapávat a i přes bolest to rozchodit. Kotník nemám opuchlý ani modřinu, nic. Jak to najednou příjde tak to i odejde a za nějaký čas se to opakuje znovu.

    Nesetkali jste se někdo s tím? Nevíte co to může být? Je mi 19 let, takže stářím to doufám není :) . Samozřejmě mi asi doporučíte jít k doktorovi, ale nejprve bych si rád vyslechl vaše případné zkušenosti, než tam půjdu, protože se mi k němu vůbec nechce.

    0 0
    • Člověk a jeho svět  

      Já jsem zažíval a občas ještě zažívám něco podobného, ne sice ztuhnutí, ale ostré píchnutí. Měl jsem s kotníkem problémy, několik těžkých výronů, natažené vazy, prostě sport. Bál jsem se právě o vazy, tak jsem to řešil, ale nenašlo se nic. Každopádně ortoped mi řekl, že kromě sona jsou i jiné zobrazovací metody a jestli moc chci, tak mi tam něco najde. No a ukončil to tím, že už nejsem nejmladší :)

      0 0
      • Yura  

        Mel jsem to same asi v 17cti, když jsem hral fotbal, proste ostre pichnuti v kotniku jak prase. Me zase doktor řekl, ze lidsky telo(nohy) nejsou delany na to aby do neceho kopaly..

        0 0
    • Ruprt2  

      Typické po opakovaných úrazech kotníku.

      PS: na doktora se můžeš rovnou vybodnout.

      0 0
    • Reed  

      Může to být únavová zlomenina nějaké kůstky. V některých případech to nemusí být napuchlé ani modré. V lepším případě namožená některá šlacha… Osobně bych doporučil zkusit Wobenzim kůru – aspoň těch 200 tablet. To by mohlo zabrat. stojí to sice nějakou kačku ale… :-)Nebo, jít na Lymfatickou masáž.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.