• cragsman

    Ahoj bikerky, ahoj bikeři,

    hledáme posily do našeho týmu. Máš zájem pracovat v Cyklosport Česká u Brna nebo v nově vznikající prodejně s největším showroomem v republice? Ozvi se na: shop@kola-online.cz.

    Podrobné informace o nabízeném zaměstnání budou sděleny e-mailem.

    cragsman

    0 0
    • cragsman  

      Nástup možný od Ledna 2013…

      0 0
    • cragsman  

      Ahoj bikerky, ahoj bikeři,

      tak jednoho kolegu už máme:). Stále jsou volná 1–2 místa. Dámská posila by se taky šikla:) Klidně napište na mail pro další komunikaci. Jinak nástup byl změněn na 1.2.2013 (školení by proběhla už před termínem nástupu). cragsman..

      shop@kola-online.cz

      0 0
      • Crusoer  

        skoda, pred rokem jsem mel zájem, ale bylo plno … ted uz hoknu mam

        0 0
      • Člověk a jeho svět  

        Školení před termínem nástupu, čili rozumím správně, že ve volném čase uchazeče bez nároku na honorář :)?

        0 0
        • Tina  

          Firma ti dá školenie zdarma a ty chceš za to ešte honorár? Fakt divné za čo všetko dnes pýtajú niektorí peniaze.

          0 0
          • Člověk a jeho svět  

            Abychom si rozuměli, já nic nepožaduji :).

            Ale firma mi dá školení k výkonu pracovní pozice. Jistě, kdo nechce, ať nebere, venku čekají další…

            Nicméně v naší firmě je slušností zvyšování pracovní kvalifikace honorovat.

            PS: Zkus třeba svoje názorové pochody o dnešní zvláštní době hlásat na Slovensku.

            0 0
            • Tina  

              „Nicméně v naší firmě je slušností zvyšování pracovní kvalifikace honorovat.“ Porovnávaš jablká z hruškami

              To tvoje „PS:“ nepotrebuje ani komentár.

              0 0
              • Člověk a jeho svět  

                Máš pravdu, za PS se omlouvám.

                Jablka a hrušky – já nevím… Když nabírám člověka na prodej kola, budu vybírat někoho, kdo o tom něco ví. Nepředpokládám tedy, že budu zaměstnance učit poznat silničku od fulla.

                Zaškolení na chod konkrétní prodejny, znalost prodávaných značek apod. beru jako specifickou znalost nebo dovednost a považuji za slušné takovéto dovednosti získávat už v rámci existujícího pracovního poměru.

                Jako příklad uvádím třeba IBM – máš nějaké obecné znalosti a dovednosti, na základě kterých tě firma přijme. Dále si tě školí pro výkon konkrétní pozice, ovšem na bez honoráře :).

                Ale třeba zde vedeme čistě hypotetickou debatu – školení bude třeba před začátkem prac. poměru, ale uzavře se třeba DPP ;).

                0 0
                • cragsman  

                  nejedná se o školení technického zaměření, ale o školení „marketigová“…jak značku, zboží správně prezentovat jak komunikovat se zákazníkem, dodavatelem atd… Jsou to školení, která stojí firmu nemalé peníze a nechápu proč by za ně měl člověk dostávat honorář. To že člověk pozná XCéčko od fullu je samozřejmostí, ale to se na tech. školení rozhodně neřeš..:-)

                  0 0
                  • alinceb  

                    Jako sorry, ale každé školení, které zvyšuje tvoji kvalifikaci, tudíž následně přináší zisk tvému zaměstnavateli, by mělo být placené…je to tvůj potenciálně volný čas, který strávíš činností, která tobě osobně nic nepřinese…

                    0 0
                    • cragsman  

                      Všichni se handrkuji o peníze… je to přesně odraz doby. Dostane zaplacený cesťák, o jídlo taky není nouze a pro mě za mě mu klidně ten den i zaplatím..

                      0 0
                      • alinceb  

                        Bohužel odraz doby to je… ale chápu tvůj despekt, pokud jsi na straně zaměstnavatele, že tě každý zaměstnanec vykořisťuje, chce prémie, platit přesčasy, zaměstnanecké výhody atd. Je to fakt divný, když chtěli lidi za práci dostat zaplaceno…

                        0 0
                      • Člověk a jeho svět  

                        Tak jestli jde o den… Já čekal několik týdnů :)…

                        0 0
                        • Marcele  

                          jo, je to tu vyhoneny do obou extremu, dobre se to cte :D zatim me nejvic pobavil payia, uvidme co bude dal

                          0 0
                  • gerrard  

                    Tak jenom třeba proto, že pokud skončí zaměstnání v jedné firmě, aby mohl chodit na školení do nového zaměstnání. Tak v tomto hluchém týdnu bez zaměstnání by si měl minimálně platit zdravotní pojištění. V podstatě po Vašem budoucím zaměstnanci chcete, aby měl specifické znalosti a dovednosti, nad rámec běžných znalostí a nutíte ho, aby je získal ve svém volném čase. Takové chování mě osobně přijde velmi nesolidní.

                    0 0
                    • Payia  

                      Ke mne kdyz do firmy prijde nekdo novy, tak taky pozaduju aby se v urcitych vecech zaucil jeste pred nastupem. Chci aby mi od prvniho dne vydelaval prachy, protoze ja ho taky od 1. dne platim. Nebudu to nekoho mesic ucit, abych mu pak za to zaplatil a on rek ze konci ve zkusebni dobe. Takze pristup toho cyklo-shopu celkem chapu, zaroven se aspon ukaze kdo o tu praci fakt stoji.

                      0 0
                      • alinceb  

                        Když se sebou zaměstnanec nechá vytírat ještě před nástupem, tak jak to asi bude vypadat, až nastoupí do práce…?

                        0 0
                        • Payia  

                          Porad stejne, co muze delat. Dnesni legislativa je stavena tak, ze s nim muzu vyjebavat jak se mi zlibi – a porad se pripravuji a schvaluji nove zakony a vyhlasky, ktere prava a moznosti zamestnance omezuji.

                          Na jednu stranu je to pro me dobre, protoze jsem na ty strane barikady, ktera na tom vydela. Na druhou stranu je to na hovno, protoze ti zamestnanci (jinymi slovy 99% pracujici populace) uz se dostavaji do sracek natolik, ze si nasledne nemuzou koupit to co jim ta sefujici vrstva v produkci svych firem prodava a vznika z toho bludny kruh, ktery se cim dal vic utahuje.

                          0 0
                      • Marcele  

                        :-D

                        0 0
                      • OCG  

                        Pokud pominu to, že tenhle názor je úplně zcestný (podle mě), je bohužel obrazem spousty dnešních „podnikatelů“. Tihle lidé, jak tu napsal Payia, chtějí, aby jim zaměstnanec vydělával od prvního dne, zaměstnance nechápou jako investici, a pak to taky končí tak, že zaměstnanci dávají najevo, kolik do něho investovali (většinou je to nula nula nic), udržují ho v neustálém strachu z toho, že na jeho místo čeká milion dalších, budí v něm pocit nejistoty o práci a samozřejmě ho hodnotí nedostatečně. A když zaměstnanec nepodává výkon, bez milosti ho kopnou do řiti.

                        Samozřejmě také chtějí, aby zaměstnanec pracoval za co nejnižší mzdu.

                        Jak řeklo několik velkých podnikatelů: kvalitní zaměstnanec je to nejcennější, co firma má. Ke kvalitě a loajalitě ho firma musí přivést tím, že se bude starat o jeho rozvoj. A myslet si, že zaměstnanec musí vydělávat od prvního dne…

                        No, nevím, kolik má Payia zaměstnanců a jak jsou spokojení, ale dělat bych u něj rozhodně nechtěl.

                        0 0
                        • Payia  

                          Je to tim, zes nikdy nebyl v moji kuzi, stejne jako ostatni co se tvarej jaka je to hruza. Samozrejme tu mam lidi, kteri maji kvalifikaci, o jejich schopnostech loajalite jsem se presvedcil a u tech ma smysl PODILET se (nikoliv je vsude vodit za rucicku) na jejich profesnim rustu.

                          Pokud ale prijde nekdo novy, nemam nejmensi zajem do nej investovat, dokud se nepresvedcim o jeho moznostech. Takovy clovek absolvuje kratsi zaskoleni uz v ramci pohovoru, zbytek dostava k nastudovani domu a 1. den v praci zkratka rovnou pracuje. Nejde o cinnost ukrutne slozitou, ale je potreba rychlost a schopnost se soustredit. Prvnich par mesicu funguje jako robot, od mysleni tu jsou jini a az kdyz se ukaze, ze tuto ‚robotickou‘ praci dokaze vykonavat s pozadovanou rychlosti a preciznosti a navic mu jeste zbyvaji volne kapacity, tak mu poskytnu cas a moznosti se ucit neco vic. Kupodivu nekdo je dobry ‚robot‘ a nema zajem o vic, nicmene radove 75% uchazecu nema dostatek schopnosti ani na to a po 3 mesicich nas opousteji – nicmene za stavu, kdy ani jedna strana financne netrati.

                          0 0
                          • hony007  

                            Opouští tvůj závod sanitním vozem? :-D

                            0 0
                          • OCG  

                            Takže chápu to správně, že ty nabereš kdekoho z ulice a pak se přesvědčuješ o jeho schopnostech? Řekl bych, že někde je nějaká chyba. Řekl bych, že normální je to, že úspěšný je ve výběrovém řízení ten, kdo má nějaké schopnosti už před tím, než nastoupí – proto si ho vybereš, ne?

                            A vezmu to z druhé strany, ze strany zaměstnance. Proč bych se měl já ve chvíli, kdy vím, že mi vlastně od začátku nevěříš a nemáš zájem do mě investovat, nějak snažit? Tady rozhodně je něco špatně. A já bych to viděl fifty fifty. Moje přítelkyně měla takového šéfa, který jí nevěřil, bral ji jako „maso“. Do té práce nechodila ráda a taky poměrně rychle odešla. Zkus se nad tím zamyslet, jestli ta chyba je fakt jenom v těch „neschopných zaměstnancích“, jak je tu prezentuješ.

                            0 0
                            • Payia  

                              Celkem naivni nazor. Na zaklade vyberoveho zizeni zjistis malo – lidi o svych schopnostech i znalostech lzou nebo maji neopodstatnene sebevedomi. Vyzkouset je behem pohovoru neni z casovych duvodu mozne – 3 mesicni zkusebni doba je rekl bych minimum, skutecne jasno je tak po roce.

                              Pokud nechodis do prace rad a nevidis duvod proc se snazit, tak muzes jit – nikdo te k nicemu nenuti. Vsak on se vzdycky najde nekdo novy, kdo ma chut neco delat a snazi se zcela samozrejme.

                              0 0
                              • Frostty  

                                +1

                                0 0
                              • OCG  

                                Samozřejmě mi je jasné, že z výběrka zjistíš dost málo, uděláš si nicméně obrázek o tom kterém uchazeči. Ale vidím, že s tebou je zbytečno diskutovat… vůbec jsi nepochopil, co jsem chtěl říct a odmítáš se na celou věc podívat očima zaměstnance.

                                Řeknu to jinak: měl jsem práci, kde mi šéf naprosto důvěřoval a nechával mi plně volnou ruku, v tom, jak to dělám. Šlo mu o to, abych udělal, co je potřeba. Tedy mu šlo o výsledek. A když ho dostal, ocenil to. A já se samozřejmě snažil, abych ho nezklamal, protože jsem z něj cítil, že mi důvěřuje, že si stojí za tím, že si vybral zrovna mě na úkor všech ostatních. Odešel jsem s velmi těžkým srdcem, protože jsem chtěl jít dělat ke kolům, kam mě to strašně táhlo. Rozhodoval jsem se 2 měsíce.

                                Na druhou stranu jsem hned poté pracoval v jisté společnosti, kde mně nejbližší nadřízený nevěřil, považoval mě za blbce, když jsem se ho vyptával, vykazoval mimořádnou neochotu a neustále se divil, jak je možné, že tohle s tím programem neumím, když mi to (celý složitý objednávkový program) vysvětlil za CELÉ 3 hodiny. Tomu se ani nedalo říkat crash course. Dával mi prostě najevo přesně to, co říkáš ty, že jsem „nic“, který se musí první osvědčit, než mu s trochou nadsázky může tykat, kterého tam on a jeho prodeje živí.

                                A hádej, jak dlouho jsem v té práci vydržel? Měsíc. A chodil jsem tam nakonec s krajní nechutí. V pátek jsem si sbalil pět švestek a majiteli položil na stůl už týden napsanou výpověď. A můžu ti říct, že když jsem si vedl kolečko kolem vody do Bílovic domů, byl jsem šťastnej jak blecha.

                                Já osobně bych k tobě ani nenastoupil.

                                0 0
                                • Payia  

                                  Vzdyt jo, presne takovy nepotrebuju :)

                                  0 0
                                  • OCG  

                                    Divím se, že u tebe vůbec někdo dělá, „pane podnikateli“. Ale nedivím se té fluktuaci.

                                    0 0
                                    • Payia  

                                      Tak ono to neni jen kvuli mne a penezum, ale i kvuli zamestnancum, kteri neco umeji a pracuji na 100%. Do takoveho kolektivu neni vhodne vzit nekoho neschopneho nebo flakace – ostatnim pak logicky vadi, ze toho cloveka s sebou tahnou jak kouli na noze – takze muj pristup vesmes chapou a ocenuji – jde i o jejich penize a dobry pocit z odvedene prace.

                                      0 0
                                      • OCG  

                                        To naprosto chápu, ale očekávat od nově příchozího zaměstnance to, co tady naznačuješ, tedy automaticky ho podzřívat z neschopnosti, nevěřit mu a mít k němu tenhle přístup mně osobně přijde divné. Pro mě osobně to neříká něco o tom zaměstnanci (že je neschopný atp.), ale o zaměstnavateli a jeho (ne)schopnosti vybrat dobrého zaměstnance. A z vlastní zkušenosti vím, co nedůvěra nadřízeného může se zaměstnancem a jeho vztahem k práci udělat, a co naopak udělá důvěra.

                                        Očekávat, že nový zaměstnanec bude už při nástupu do práce všechno umět, mi přijde dosti naivní, arogantní a prasácké, záleží na úhlu pohledu. Neznamená to, že to tak někdo nemůže mít, každý co je mu libo. Nicméně mi čím dál tím víc přijde, že ty si furt budeš vést dál svou, tak tě při tom nechám, zjevně máš svoji pravdu a nic a nikdo tě ani nepřiměje se na věc podívat trochu jinak.

                                        0 0
                                      • Člověk a jeho svět  

                                        To tam máš asi samé lopaty… A měl bys ses taky vzdělávat, v současné době jsou o trochu jiné trendy ve vedení. Ty tvoje se podobají kapitalismu 19. století :).

                                        0 0
                                        • Pavel  

                                          Anebo čínskému komunismu počátku 21. století… ;-)

                                          0 0
                                          • Marcele  

                                            jo, protoze ono zalezi na byznysu kterej delas. a klukovi hore evidentne staci najimat takove, kteri na psau stribrnych lednicek poznaji bilou… pokud ale delas opravdovou praci, potrebujes lidi s mozkem, uz navyberovym rizeni o nich vis vse, protoze jsi je v brandzi sledoval nejakej patek atd. ale toto tem postsocialum v modelu ala pred '89 nevysvetlis. me nejde o penize, ale o moje lidi, v tom je zasadni rozdil. hehe, ted me napadlo, ze prave proto nemam kolo z ciny :-D

                                            0 0
                              • soc  

                                Po 3 měsících aspoň víš, jestli ten člověk má nějakou šanci. Po roce už ho máš snad přečteného a plánuješ mu další budoucnost a kariéru, ne?

                                0 0
                              • Tina  

                                absolútne s tebou súhlasím.

                                0 0
                              • Marcele  

                                :-) po druhe

                                0 0
                      • jIrI___  

                        Byl jsem na několika pohovorech a všude měli stejný přístup – určité věci se naučit už před nástupem (základy ovládání toho a toho software).

                        0 0
                        • soc  

                          Už vidím, jak si domů pořizuješ nějaký speciální soft… nanejvýš tak přečíst si manuál… nabírání zaměstnanců je prostě riziková investice…

                          0 0
                          • jIrI___  

                            Tak většinou jsou časově omezené testovací verze, že jo. V podstatě tenhle požadavek byl v 70% případů, tak jsem to bral v dnešní době za standard a tak se vylekal, že jsem radši šel zevlovat na další školu :D

                            0 0
                      • scret  

                        souhlas!

                        0 0
          • oddie  

            No to je fakt divné, správně by měl uchazeč za to školení té firmě ještě zaplatit :D

            0 0
            • Pavel  

              To je druhý extrém…

              0 0
              • oddie  

                Schválně, jak to bylo myšleno?

                0 0
                • Pavel  

                  Aby si uchazeč školení zaplatil ze svého… Na druhé straně, takhle fungují všechny ty pyramidové (vlastně pardon, poskytující finanční vzdělávání veřejnosti, finanční poradenství a pojišťovací věci) společnosti prodávající „teplou vodu“… A ti školitelé se špatně rozhodně nemají…

                  0 0
                  • oddie  

                    S těmi zkušenost nemám, tak to nemohu posoudit. Nicméně pamatuju jednu kamarádku, co nastoupila do jedné poradenské společnosti a na uvítanou jela na více než měsíční kurz někam do Itálie či kam, samozřejmě už coby zaměstnanec a včetně diet. Takže pokud bych si měl vybírat, asi půjde spíš o společnost tohoto typu :)

                    0 0
                    • Pavel  

                      Tak takhle by to snad mělo být, ne? Pravda, Payia by z něčeho takového trefil šlak… :-D

                      0 0
                      • oddie  

                        To je spíš otázkou konkrétního místa, požadavků na něj a nabídce uchazečů. Pokud někdo zaměstnává jen snadno nahraditelný kanónenfutr, co nepotřebuje žádné zvláštní školení a je nahraditelný ze dne na den zástupem dalších podobných podupávajících za vraty či ve frontě na pracáku, může si dovolit s nimi třeba i zametat. Pokud někdo zaměstnává nedostatkové odborníky či třeba jen lidi na pozici vyžadující skutečně dlouhou a dlouhodobou přípravu, měl by se k nim chovat jinak, jinak spláče nad výdělkem.

                        0 0
                        • Člověk a jeho svět  

                          Přesně tak. Třeba projektové řízení není úkolovka, že. Ale pořád platí jedna stará pravda – každý šéf má takové lidi, jaký si zaslouží. Platí i naopak, ale tam už ne bez výjimek.

                          0 0
            • AsiJura  

              Já si třeba ve svém oboru raději sám zaplatím školení, které mi rozšíří kvalifikaci nad rámec povinností, protože vím, že to jsou peníze dobře investované a zvyšují mou hodnotu na trhu práce. A v tomhle oboru to není úplně výjimečný přístup zaměstnanců. Druhá věc je, že když to potom zaměstnavatel neocení, tak se člověku lépe hledá nové místo.

              0 0
        • Pavel  

          No taky mne to pobavilo… :-DD

          Takovým „fér“ zaměstnavatelům akorát tak nasrath…

          0 0
    • cragsman  

      prosím opravdu jen vážní zájemci…starší 18 let:-)

      0 0
      • jeffino  

        „marketingová školení“, takže něco asi ve smyslu jak prodat eskymákovi velrybu, to taky něco vypovídá o firmě, která se spíše než na kvalitu orientuje na kvantitu, já osobně nemám problém absolvovat školení ve svém volném čase zdarma, ale ne se učit balamutit zákazníky:-/.

        0 0
        • AsiJura  

          :) tak potom musíš být z celého kapitalismu nešťastný.

          0 0
    • cragsman  

      Asi bych to tu ukončil…pokud někdo zájem má tak ať klidně pisne a uvidí sám. Jo a pokud má někdo pocit, že tyto školení jsou na to jak osrat zákazníka tak se ukrutně plete. TEČKA

      0 0
      • mastihuba  

        nj. Tos mohl cekat ze se to zvrtne. :)

        0 0
        • jeffino  

          hlavně nám to vysvětlil jak to teda je…s těma školeníma:-)

          0 0
          • mastihuba  

            ja beru ze skoleni neni nic levnyho, tak bych cekal od zamestnance taky nejakou snahu a osobni angazovanost. Taky je rozdil jaky skoleni. Rozdil je naucit se delat v nejakym ucetnim skladovym sowtu a nebo ve 3d konstrukci. Snazit by se mely obe strany. Osobne nesnasim lidi co v praci funguji pouze v ramci svejch povinosti. Udelat tady aferu z jednodeniho skoleni, ktery cloveku poradi jak lip jednat se zakaznikama ukazuje jen na fakt ze je tu spousta lidi co si jen potrebuji honit triko. Ten jeden dva dny neni v casovym horizontu ani pro jednu stranu rozhodujici.

            0 0
            • Tina  

              +1

              0 0
              • mastihuba  

                jsem kdysi absolvoval docela nákladný 3týdny trvající školení a cca po 2 měsících jsem dal výpověď, firmu ty prachy sice mrzely, ve smlouvě jsem měl že bych to školení měl při brzkým odchodu zaplatit, ale vzhledem k tomu že se mnou půl roku byli spokojení, tak to po mě nikdo nechtěl. Dycky záleží na vztahu zaměstnavatel a zaměstnanec. Pokud je zaměstnanec nespokojenej tak to má říct nebo jít někam jinam.

                0 0
            • jeffino  

              co se jednání se zákazníky týče, je to spíše o povahových rysech daného jedince, ne každý je pro tenhle typ práce stvořen, „školení“ ho to nenaučí, proto mi přijde tato podmínka jako bezpředmětná, jinak učit se nový věci je super, když tě to posune někam dál, bohužel vztah zaměstnavatel zaměstnaci-je to třídní boj, marx měl pravdu, ať se na mě nikdo nezlobí:-).

              0 0
              • mastihuba  

                nikdo netvrdí že z tebe nějaký marketingový školení udělá dobrýho prodavače, nicméně pro někoho kdo v životě nestál za pultem je takový seznamovací školení přínos. Nikdy nevíš co na kterým školení nebo semináři pochytíš, třeba tam jen získáš kontakty na zajímavý lidi a získáš všeobecnej rozhled co se děje mimo tvůj zabjehnutej dvoreček. Začínal jsem ve firmě, kde bylo 2000 lidí, pokračoval jsem do firmy kde bylo 200, pak do firmy kde jsme byli 3 a dnes si zpracovávám zakázky sám. Za tu dobu jsem pochopil že nechci dělat s někým kdo se mnou bojuje. Dělám s tím kdo je mi partnerem a já se něco naučím od něj a on případně ode mne. Dělat s někým kdo se bude handrkovat o každou blbost která není napsaná ve smlouvě nepotřebuju a takovej člověk podle mne ani nemá nárok na nějaký prémie a bonusy.

                0 0
                • Smazaný účet  

                  Může ******** náladový introvert prodávat? :-)

                  0 0
                  • hony007  

                    Jasně :-)

                    http://www.youtube.com/results…

                    0 0
                  • mastihuba  

                    proč ne? :) když si najdeš specifický zboží na kterým jde narazit pořádná marže, každej ho nutně potřebuje a jinde ho neseženeš. :D

                    0 0
                  • siafu  

                    tak v dnešní extrovertně laděné době být introvertem – to je jako mít určitý handicap, ono ve společnosti vypadá asi dost divně, když někam přijdu, řeknu „ahoj“ a další „ahoj“ řeknu až při odchodu – pokud se mě tedy někdo přímo na něco konkrétně nezeptá :D

                    0 0
                    • Smazaný účet  

                      Řekl bych, že zrovna cyklistika je obor, kde není vůbec nouze o do sebe uzavřené „podivíny“ :-)

                      0 0
                • jeffino  

                  já se z tebe picnu:-), tak ty říkáš, že být teamovej hráč je to ono a pak řekneš, že si zakázky zpracováváš sám, ten marx měl fakt pravdu:-). jako argument by na mě udělalo dojem, kdyby jsi toho co s tebou bojuje přesvědčil, aby nebojoval a spolupracoval, ale asi sám dobře víš, že to v tomto vztahu není dost dobře možné.

                  0 0
                  • mastihuba  

                    mužeš mi citovat kde sem psal, že týmová práce je pro mne to pravý? Popisoval sem pouze fungující vztah zaměstnanec zaměstnavatel. Pokud takhle posloucháš co ti někdo říká i v práci, tak se nedivim že z ní máš třídní boj. :)

                    0 0
                    • jeffino  

                      „Dělám s tím kdo je mi partnerem a já se něco naučím od něj a on případně ode mne.“

                      takže mezi 2000 lidmi se nikdo takovej nenašel…obávám se, že chyba bude spíše u tebe:-/

                      sorry, ale tohle jsou pokrytecký žvásty, rádobydříče, kterej se snaží pouze sám sebe odprezentovat:)

                      0 0
                      • mastihuba  

                        seš demagog kterej si věci vysvětluje po svým. Myslel jsem to tak že když děláš v zetoru nebo v simensu, tak pokud nejseš ve vrcholovým managmentu tak maš dost malej vliv na celkovej chod firmy. Když děláš mezi 150 lidma tak už je na tebe vidět víc a krom toho už ,áš nad sebou třeba jen tři lidi se kterejma už se dá domluvit a když si to chceš dělat uplně po svým se vší odpovědností za výsledky tak se uděláš sám na sebe, ale to se někomu kdo potřebuje bojovat se svým zaměstnavatelem blbě vysvětluje.

                        0 0
                        • jeffino  

                          o nic menší než ty:)mě je vcelku jedno jestli děláš sám na sebe nebo pro někoho pokud chceš dostávat peníze na účet musíš spolupracovat tak jako tak, všichni nemůžou dělat sami na sebe stejně tak nemůžou být zaměstnanci:)

                          pokud ty si můžeš vybírat pro koho budeš dělat zakázky a pro koho ne a nemusíš brát cokoliv tak ti to přeju, ale věř, že jsou lidi, co dělají sami na sebe a takovej luxus si nemůžou dovolit, taky jsou zodpovědní a pracovití a mnohdy jim nezbývá nic jinýho než bojovat, třeba o to aby dostali zaplaceno, i když o zaměstnavatele se nejedná.

                          Nevím kde jsi přišel na to, že zaměstnanec není zodpovědnej za výsledky své práce( možná v nějakým nadnárodním komunismu typu IBM,Siemens apod.), dneska když něco posereš tak tě vylejou jak malinu:)

                          0 0
                          • mastihuba  

                            Ne zákazníky si opravdu nevybiram, takže velmi často musim sklonit hlavu. :)

                            0 0
            • Člověk a jeho svět  

              Jednodenní školení ti toho fakt moc nedá.

              0 0
              • JSt  

                no jo, ale kdyz nekomu je zatezko absolvovat i ten jeden den. :-D

                0 0
                • oddie  

                  Když bude placené, tak klidně může být i delší :)

                  0 0
                  • JSt  

                    jj. a kdyz jdes na pohovor, tak by ti meli potencialni zamestnavatele proplacet cestaky. prece nebudes tratnej. :-D

                    0 0
                    • oddie  

                      No, když jen jdu (pěšky), tak nad tím velkoryse mávnu rukou, přeci se tu už psalo, že vstřícnost musí být na obou stranách ;)

                      0 0
                    • Splinter  

                      no delas si prdel ale todle sem uz zazil, akorat ten clovek to chtel proplatit u svyho puvodniho zamestnavatele :D

                      0 0
                      • oddie  

                        Kamarád sháněl pracovníka do jednoho regionu, ale pohovor byl v Praze. Vybíral z 5 z užšího výběru, který mu někdo udělal tam, a těm 4, co nevzal, skutečně zaplatil částku odpovídající zpáteční jízdence na vlak…

                        0 0
    • cragsman  

      Ahoj bikerky, ahoj bikeři,

      dovolím si trochu oprášit toto vlákno. Nové posily v České už máme. Je ovšem ještě jedno volné místo v Popůvkách u Brna. Pokud by měl někdo zájem tak se může ozvat na shop@kola-online.cz. Podrobné informace o nabízeném zaměstnání budou sděleny e-mailem.

      cragsman

      0 0
      • martufss  

        Škoda, že je to teď. Kdyby to tak bylo za rok to tam jdu dělat školu :D

        0 0
      • skua  

        škoda že to není v okolí Pardubicka, brala bych to hned, ve sportu dělám přes 10 let…u nás není v okolí nic

        0 0
        • jIrI___  

          Je myslím poměrně běžné se za prací stěhovat.

          0 0
          • nox159  

            pokud za to ta prace stoji… pokud si polepsis o par tisic tak se to podle me extra nevyplati…

            a jeste pokud partner pracuje jinde…

            0 0
          • raceman  

            takze ty by ses stehoval za praci prodavacky ve sportu pres pul republiky? pripadne si tam pronajal byt a na vikendy dojizdel domu? no taaak :D

            0 0
            • jIrI___  

              Stěhoval bych se těchto podmínek:

              1. nenacházel bych ve svém okolí dlouhodobě práci
              2. neměl bych děcka
              3. neměl bych vlastní barák
              0 0
              • raceman  

                no jo, jak nemas koreny(nebo okovy :D), je to neco jineho… ale i tak je to kvuli praci prodavace ve sportu celkem nic moc..

                0 0
                • jIrI___  

                  Ono je to v podstatě stejné jako se stěhovat za školou. To nikomu divné nepříjde.

                  0 0
                  • nox159  

                    tak u te prace je nejvetsi problem kdyz ma clovek jistotu ( napr. clovek ma praci kde dostane jiste vyplatu vcas, vi/predpoklada/ je si jisty ze tam takhle muze pracovat dost dlouho ale ma male prachy ma kde bydlet a ma z ceho platit najem a zradlo..)

                    a ted muze mi praci ve ktere muze vydelat vic ale je tam zkusebni doba, nejistota jestli to bude dobre jestli bude dobry kolektiv, do toho musi resit kde by bydlel…

                    tak se na to vetsinou vysere a dal dela za malo penez par min cesty od baraku a ma vlastne hovno ale to hovno ma jiste :D

                    0 0
                    • mastihuba  

                      Tak a teď si představ že na základě toho co jsi vyjmenoval se řídí většina podniků v regionu a vyučuje se to na vysoké personalisticke. :) podniky si tak řídí malou fluktuaci zaměstnanců protože jit za lepším aniž bys změnil obor je skoro nereálný. Mladej se prekope lehce starsi již zabehnuti se specializaci jsou defakto v pasti. Útěk z toho je zkusit prorazit na vlastní pěst, na což taky není každej stavenej protože k výrobě musíš stíhat i obchodní činnost a propagaci. :)

                      0 0
                  • raceman  

                    kdyz te nikd enic nedrzi, tak je to stejne, kdyz uz mas nejake zavazky, tak to tak jednoduche neni…

                    0 0
                    • jIrI___  

                      Však to píšu výš, vlastní barák a děcka můžou být překážkou, nic dalšího v podstatě nevidím.

                      0 0
      • goofy  

        Njn… Zrovna jak se odstehuju z Brna, tak nabizite praci :o)))

        0 0
      • mastihuba  

        Dnes mi v jedné firmě nabízeli pozici technologa. :) ale mam obavu že bych po 14 dnech vyletěl, protože že strojariny už jsem fakt dlouho pryc. :( do hokny 7km v 16h padla. Plat víc než slusnej. Kdyby měl nekdo zájem tak po mailu dam echo. Pro tebe by to asi nebylo, ale třeba to tu sleduje víc lidí.

        0 0
    • mOZZek  

      Mechanik/prodejce jízdních kol v prodejně MOJEKOLO Brno http://www.jobs.cz/pd/547871755/…

      0 0
      • Lišák  

        Já ti nevím, ale požadavek:

        Velmi dobrou znalost sortimentu jízdních kol a cyklo komponentů.

        Zkušenosti se servisem jízdních kol.

        Manuální zručnost.

        Obchodní nadání, výborná komunikace, orientace na výsledek a zákazníka.

        Cílevědomost, vlastní aktivita.

        a to vše za 60/h hrubýho? Ty bys to, byť jako brigádu, vzal?

        0 0
        • scret  

          zapomnel jsi jeste dodat VŠ vzdělání:DD

          0 0
        • AsiJura  

          Neryj do toho, ty ceny na eshopu se musí někde projevit, a díky takovým samaritánům, co tohle dělají, si pak my můžem vesele vybírat levné komponenty;)

          0 0
        • jIrI___  

          V mekáči měli psané podobné požadavky, 55 Kč/h hrubého a zájem byl ne zrovna malý.

          0 0
      • Smazaný účet  

        Se to s jarem nějak rozjelo, bohužel ne každý má náturu být prodavač…

        0 0
        • Splinter  

          a ty mas naturu na jakou praci vlastne? co chces delat?

          0 0
          • mastihuba  

            Meby to někdy bavilo,ale nebavili by me pacienti co přesně vědí co chtějí. Takovým se špatně nabízí to nejdražší nebo to čeho máš nejvíc skladem. :)

            0 0
            • Člověk a jeho svět  

              Myslím, že těch v XCR moc není :). Čím dražší, tím lepší :)

              0 0
              • mastihuba  

                tak prej Rudyny s dioptrickejma sklama tam prej narozdíl od zbytku prodejen v Brně docela frčí. Klobouk dolu umět prodat brejle na kolo za 15–20tis. Takovou klientelu bych si taky hýčkal. :)

                0 0
          • Smazaný účet  

            Dnes jsem byl na pohovoru (grafik) – tiskař, na tvou otázku neznám v současném rozpoložení odpověď.

            0 0
            • kankrlicek  

              ,,Tiskař" na xeroxu :), nebo fakt tiskař ofset, suchý ofset, sítotisk. Nedovedu si představit tiskaře jak si jde vyrobit pdf, aby ho následně vytiskl na tiskovém stroji :)

              0 0
              • Smazaný účet  

                Velkoplošný digitální tisk, sítotisk už mám doufám za sebou, tisknout ručně 1,5×1m syntetickýma barvama je lahůdka…

                0 0
        • Člověk a jeho svět  

          Někdo třeba jo. Dal jsem to sem pro všechny z Brna a okolí…

          0 0
      • scret  

        „Znalost problematiky prodeje jízdních kol a cyklo doplňků“

        proc mam pocit, ze se dnes ze vseho dela veda?:))

        0 0
        • Lišák  

          Protože je věda prodat borcovi, co má metr šedesát kolo, kde je ikselko rám, co zbyl skladem.

          0 0
          • mastihuba  

            tak bych to neviděl, důležitý je mít zrovna na skladě to co momentálně frčí nakoupeno za takový prachy, abych na tom měl přijatelnou marži. Sklad plnej ležáků umí držet každej vůl. Ale prodavač todle asi nepotřebuje.

            0 0
            • Lišák  

              Nj, ale prodat tomu metr šedesát borcovi kolo velikosti „S“ není žádný umění. To umí taky každej vůl :-)

              Se zbytkem souhlas. Nevím, jak to v obchodě chodí, ale objednávky snad řeší šéf, ne? Po konzultaci s prodavačama teda (pokud sám taky neprodává).

              0 0
        • bluma  

          Vem to jinak, když to tam nenapíše, tak mu dojde 10 000 mailů od prodavaček zeleniny a textilu, které nemůžou nic najít, jsou dlouho na pracáku a píšou všude. Takhle když to napíše, tak to možná dvěma, třema prodavačkám docvakne a ušetří místo v koši e-mail clientu. Nic jiného bych v tom nehledal.

          0 0
          • scret  

            bohuzel, mas pravdu…

            jen mi prislo trochu vtipny to slovo „problematika“:)

            0 0
    • cragsman  

      Ahoj bikerky, ahoj bikeři,

      tak jsem žil v domnění, že současný počet lidí v České je dostatečný, ale posledních 14 dní nás přesvědčilo o opaku:-)…pokud by měl někdo zájem a chuť pracovat v cyklistice (praxe v oboru není úplně nutná), tak mě neváhejte kontaktovat na mailu ceska@kola-online.cz

      0 0
    • StuntJ  

      Kopu mrtvolku,

      bohužel ne vlastní vinou jsem se stal nezaměstnaným, tak kdyby někdo hledal servisního mechaniky elektroniky, tak o jednom vím :o)

      dík

      0 0
      • mastihuba  

        Tu veticku ne vlastní vinou už jsem slyšel při rozvazani jinehonpomeru než pracovního a v obou případech to zní stejně srandovne.

        0 0
        • l.smetana  

          Proč srandovně? Jestli např. zkrachovali, museli propouštět? To člověk nijak neovlivní..

          0 0
          • StuntJ  

            také tomu nějak nerozumím ..

            0 0
            • kali222  

              no ze se to kazdy na to snazi hodit i ti, co byli odejiti a jen se to zamete. cili neexistuje temer nikdo, kdo byl odejit, protoze za to mohl. pak ta snaha ukazat „ja za to nemohl“ je k nicemu, ale ja to chapu!!!

              0 0
        • JSt  

          dcera, ne vlastni vinou, tehotna. ;-)

          0 0
          • mastihuba  

            mame jednoho rozvedenyho kamarada, kterej to dycky zdurazni že ne vlastní vinou, nic jinýho v tom nehledejte :) důvodů může být tisíc a mě po nich nic není. :)

            0 0
            • JSt  

              tohle bylo v nejake grossmannove povidce. ale ani za prasca si nevzpomenu v jake.

              0 0
            • oddie  

              Za rozvod vždy mohou obě strany, jak manželka, tak tchyně.

              0 0
          • StuntJ  

            jo, když ji znásilní, tak to chápu

            0 0
            • mastihuba  

              tak hlavně ať se ti povede něco sehnat. nemyslel jsem to nijak zle.

              0 0
    • Dzany  

      Pozice je jeste volna? :)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.