• koňák

    Mate nekdo zkusenost s touhle cestou? Jde mi o to, jestli je jina moznost, nez jet furt po silnici.

    0 0
    • vili  

      kamos to pred par rokama jel, bylo to myslim neco kolem 220km (jel z tisnova) a jel primo po nejake cyklotrase, ktera to spojuje(myslim, ze nekde u sumavy se tomu rika jantarova stezka) vetsinou to byly prej asfaltky..vic nevim

      0 0
    • Palba  

      Jo takovy cesty to je dobrodruzo. U nas se buduji cyklostezky a ze jich uz je zaplatpanbu celkem dost a na zlutou cedulku s kolem narazim skoro na kazdem rohu. Bouzel co je me to platne, kdyz tam je jen nejaky 4mistny cislo, nevim kam to vede a na webu sem nikde nenasel seznam. Toz kdyby byl nekdo zrucnejsi jak ja, hodte url a ona by se tam nasla i ta jantarova cyklostezka pro konaka.

      0 0
    • Polka  

      Jedna se o greenway Praha-Viden, mapa je treba zde – www.prahawien.greenways.info/maps.htm

      0 0
      • Polka  

        Jo a ta stezka z Brna se tam asi nekde pred hranicema napoji ;)

        0 0
        • kubad  

          Z Brna do Břeclavi vede značená stezka, v létě sem to jel na jeden zátah tam a zpět, ale je to většinou asfalt a hodně po okreskách. V Břeclavi se to napojuje, je to celkem slušně značené.

          0 0
    • Tutorka  

      Z Brna do Vídně vede trasa č.4, nultý kilometr je za Ikeou. Znám tuto trasu po Laa v Rakousku – většinou silnice, některé úseky po cyklostezkách, od Nového Přerova do Hevlína bývalá signálka – všechno asfalt. Je možné využít nový přechod pro pěší a cyklisty Nový Přerov – Alt Prerau, nezajíždět přes Laa.V Rakousku pokračuje asi Euro 5 a Euro 9. Chtěla jsem to jet vloni, ale časově mi to nevyšlo. Snad letos.Trasa má své stránky www.cyklobrnowien.cz/..

      0 0
    • radek16  

      z brna do vidně sme to měli 150km, furt po asfaltu, v rakousku trošku naročnějši orientace ale šlo to…

      0 0
      • hmm  

        Podobné km jsem najel i já. Je to pro vyznavače asfaltu jako stvořené. To bylo poprvé a naposledy co jsem nasadil pláště 1.5 na MTB abych se na horáku tak netrápil. S Vídně jsme jeli do Brna vlakem.

        0 0
    • lubosx  

      Chci jet tuhle trasu letos. V pátek Brno-Vídeň,druhý den projezdit Vídeň a třetí den z5. Uvítám rady ohledně noclehu ve Vídni i trasy. Zatím jedu sám.

      0 0
      • marco  

        Vídeň na kole mám rád. Rád se projíždím na jejich rekreačním ostrově uprostřed Dunaje doporučuji začít u budov UNESCO v moderní části Vídně. Jo a jsou tam sem tam po trase nudisti. Bohužel žádné pěkné mladé nahé kočky tam nejsou jen postarší vypelíchaní důchodci a pojezdit si po Prátru je také skvělý zážitek. V centru města je to také dobré no jako u větších měst se tam musí jet opatrně ale Rakušáci jsou k cyklistům velmi ohleduplní. S ubytováním nepomohu vždy jsem tam přijel s nějakým zájezdem nebo vlakem na jeden den. Do budoucna bych rád vyzkoušel trasu z Pasova do Vídně. Na druhou stranu nejsem typický cykloturista takže na mém kole bagáž nemá místo. Asi jsem lenivej a raději si nechávám své věci vézt v autě.

        0 0
        • PjSky  

          Passau-Viden je mor, je tam vystavena dalnice pro cyklisty, vcetne navesti.. kdo nezazil doporucuju zkusit. Rozhodne uz nikdy vice. Silene nuda, sama rovina, reka na levo, reka napravo…

          je to fakt pro stary baby a dedky, kterych tam potkas taky mraky.

          Myslim ze ti muzu dat link na fotky, mam je nekde na DVD.. brrr.

          Lepsi jet na Saltz, kdyz uz asfalt tak aspon v horach.

          0 0
          • marco  

            No byl jsem v lednu na lyžích na v okolí Gosau, Hallstadt kde se jede Salzkammergut a opravdu mě to tam zaujalo pro případnou několikadenní cyklo dovolenou kolem jezer a místních salaší. Stále sleduji Online kamery té oblasti a už tam není sníh.

            0 0
      • alinceb  

        Doporučuju přečíst zápisky z posledního výletu Brněnského Fixed Beer gangu…;)

        0 0
    • Lenka7  

      Nemáte někdo doporučení na ubytování podél této trasy a ve Vídni? :)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.