• mart.p

    Zdar lidi, od r. 2009 je možnost si na selle koupit mtb ticket(20e) na 5 lanovek okruhu, celkem cca 60km svištění z kopce a projet tak celý notoricky známý lyž. okruh na bajku.

    Slyšel jsem ale, že ho prodají jen pokud má člověk s sebou guida, což je nemalý náklad navíc. Můžete to někdo potvrdit či vyvrátit, případně zveřejnit své jiné poznatky?

    jezdím do Zillertalu, ale tohle mě fakt láká: http://www.youtube.com/watch…

    Dík poznatky…:)

    0 0
    • Roldy  

      Tak loni už 25€. V Corvaře to neprodali na žádný lanovce. Odkazovali na infocentrum v La Villa. Nakonec jsem koupil na lanovce v Selva Gardena bez průvodce.

      0 0
      • mart.p  

        Dobrý, a v pohodě to teda prodali jo?za těch 25e se to pořád dá. A jak se ti zamlouval ten okruh, je to aspoň z půlky dobré jak to vypadá? Případně nějaký camp k doporučení?

        0 0
        • Roldy  

          Stojí to za to. Pozor, loni šlo jet po směru hod. ručiček až od 1.7., tak jsme jeli opačně. Camp v Corvaře perfektní, auto můžeš nechat za bránou, sleva 5€/den. V Alta Badii je možnost koupit za 38€ permici na lanovky v okolí na 3 dny, ale na to Sella Rondu neobjedeš.

          0 0
    • kíto  

      Ahoj všem. Když jsem shlédnul prezentované video na youtube, tak mě to tak nadchlo, že bych sem chtěl i s kolem v létě. Akorát bych docela jel s nějakým průvodcem či cestovkou. Nevíte někdo o něčem? Díky za informace. :-)

      0 0
    • mart.p  

      U cestovek jsem to v nabídce neviděl- jen na šlapačku, bez lanovek(čož vzhledem k extrémním převýšením průsmyků je spíše pro trénované silničáře)

      Jinak guida je možno si najmout na místě,kdekoliv v infocentru, ale vyplatí se to až tak pro skupinku 6 lidí, protože to není nijak levná záležitost, cca 30e na osobu ( proto jsem se i ptal jestli se dá bikepass koupit bez guida).

      0 0
    • vladah  

      chtěl bych požádat ty, kteří Sella Rondu MTB objeli, o jejich hodnocení technické náročnosti sjezdů tohoto okruhu, asi především singletreků

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.